Gebeliğe Hazırlık Temmuzda hamile kalmak isteyen anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Saripapatya22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
2.970
3.048
83
Arkadaşlar soğan kürü hakkında ne düşünüyorsunuz ve nasıl yapılıyor bilenler yorum yazabilir mi kaç aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor.

Reglin bitince sabah gece aç karna bir bardak içeceksin 10 gün kadar ve bırakacaksın sonra ..
doktora gidin bence önce hersey yolunda mi diye

Bir kez gebelik yaşadım bebeğin kalbi durdu doktor o zaman bir sorun yok demişti canım. Bu koronadan dolayı da hemen gitmek istemiyorum 3 aydır bebek düşünüyoruz zaten ne yapsam bilemedim ama 2 ay bile olmaması stres yarattı

Arkadaşlar soğan kürü hakkında ne düşünüyorsunuz ve nasıl yapılıyor bilenler yorum yazabilir mi kaç aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor.
Bi sorunun yoksa ovulasyon testi yap bence ben yaptım ilk denemede oldu şimdi 3 haftalık hamileyim acilde öğrendim biraz daha geçsin doktora gidicem

Bi sorunun yoksa ovulasyon testi yap bence ben yaptım ilk denemede oldu şimdi 3 haftalık hamileyim acilde öğrendim biraz daha geçsin doktora gidicem
3 haftalık mi maşallah, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl belirtileriniz oldu da bu kadar çabuk öğrenebildiniz?

3 haftalık mi maşallah, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl belirtileriniz oldu da bu kadar çabuk öğrenebildiniz?
Benim tansiyonum çok düşüyodu bide karnım çok ağrıyodu acile gittim şüphe var dedim baktılar hamileyim sonra serum taktılar

valla canım benim bu ay gidecektim aslında dedim bi ay daha dayanayım bir de reglin 3. Günü gitmek lazımmış benim pazara denk geliyor hastane yok bu ay daha sabredecem sen git git inş hiçbir sorun yoktur

Merhaba hanımlar,
Ümitlerimi temmuza taşımak istiyorum. Haziran ayında ovülasyon testi denedim. Yumurtlama ve 3 gün sonrası her günü değerlendirdim. 1 yıl önce laporoskopi ve rahim filmi işlemleri yaşadım. Bu işlemlerden sonra 30 günde 1 düzenli gidiyordu döngüm. Şimdi 35-45 günde bir değişiyor, son dönemlerde stres kaynaklı gecikmeler yaşıyorum. Yumurtlamayı 20. Günde gördüm. Ovülasyonun 13. Günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ne kadar zaman sonra regl olabilirim bilmiyorum bu yüzden de umudumu Temmuza ertelemeye karar verdim. Her şeye rağmen ihtimal var mıdır ki? Bu ay çok umutluydum ya. Bir sürü de belirti yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Teşekkürler şimdiden

Canım ben de yaptım erken gebelik negatif çıktı ve doğruydu... adetin gecikti mi peki senin

Canım ben de yaptım erken gebelik negatif çıktı ve doğruydu... adetin gecikti mi peki senin
Henüz gecikmediğini düşünüyorum çünkü düzensiz. Zaten en erken 30 günde oluyordu geçen ay 35 günde ondan önceki 2 ay 45 günde oldu. 4-5 temmuzda bat. (35 gün için hesap edersem) 5 gün kala erken test sonuç verir diye düşündüm ben de. Sonra da doktoru aradım dayanamayıp, çok aceleci davrandığımı idrar tahlili için erken olduğunu, istersem kan tahlili yaptırmamı söyledi. Ama ben kan tahlilinde negatif görmekten korktuğumdan bir hafta daha böyle beklemeye karar verdim. Bir Umut işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…