Gebeliğe Hazırlık Temmuzda hamile kalmak isteyen anne adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben artık test falan almayı düşünmüyorum adetim gecikmeden çünkü insan daha çok üzülüyor bence sen de bekle gününün tam geçmesini

Vee selamün aleyküm dostlar.
1 yıldir ugraşiyorum ben de, pcos teşhisi yok ama görünümü var dedi doktorum. Sogan kürü denedim iki ay, prowomen kullandim üç ay, klomen kullandim iki ay, 15 Haziran otrivelle çatlama iğnesi,2 gelişmiş yumurta, 6-7 mm rahim kalınlığı ile umitlendim ancak bugün erken gebelik testi negatif çıktı. Ve umutlarimi Temmuza taşıdım, aranıza katıldım. Bu ay doktor değiştirmeyi, rahim filmi çekilmeyi ve ovulasyon takibini testlerle yapmayi planliyorum. Bana vereceğiniz tavsiyeler var mıdır? Tavsiyeniz yoksa da duanızı alırım. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın

Canım ben artık test falan almayı düşünmüyorum adetim gecikmeden çünkü insan daha çok üzülüyor bence sen de bekle gününün tam geçmesini
Kesinlikle doğru düşünmüşsün, ne kadar test, o kadar gerginlik, endişe, hayal kırıklığı. Ben klomen+ catlatma ignesine ragmen, 15 gun gecmeden test yapmadim. Evet yine üzüldüm ama tek bir sefer. Çünkü beklentiler bile bizde belirtilere sebep olabiliyor. O belirtiler yüzünden umutlanip daha da bi hamile moduna sokuyoruz kendimizi. Sonra sonuç hüsran. Kısır döngü resmen. En iyisi hayırlısını dileyip, oyalanmak.

Evet yaptım iki ay üst üste ama her seferinde 5er gün kullanabildim midemi çok kötü yaptı. Yaşım 33 ve 3. Ay bitecek bu ay rahim filmi mi çekilsem acaba diyorum.
Merhaba, ben de bir yıldır çocuk istiyorum. Aynı yaştayiz. Bu ay kısmet olursa rahim filmi çekilmek istiyorum. Martta gitmek istiyordum ama korona işlerimi bozdu. Bence rahim filmi gerekli, tüplerde tıkanıklık olmasa bile, rahim içi miyomlar, yapışıklılar temizleniyormuş, perde var mi yok mu diye bakiliyomuş. O yüzden filmden sonraki 6 ay gebelik şansi artiyormuş.

İşte bir yıldır öyle böyle geçti. Son 3 aydır da takipli testli gün geçirince sabırsızlaştım. Ama kesinlikle haklısın. Ben bir sürü test alıp stok yapmıştım dayanamayıp yapıyorum sonra da üzülüyorum. Şu ben bırakmıştım kendiliğinden oldu diyenlere hayranım, benim aklımdan çıkmıyor

Tebrik ederim sizi Ben asla dayanamazdım ve kesinlikle haklısınız kısır döngü konusunda. 3 aydır o döngüden çıkamadım. Sanırım psikolojik bu ay yine bir sürü belirti buldum kendimde mesela. Hayırlısını diliyorum hepimiz için.

Canım, seni dinledim. Adetim gecikene kadar yapmam artık dedim. Bat günüm bugündü. Ama 2 gün önce regl oluyorum sandım, ah dedim bu ay da olmadı. Sonra 2 gün bile sürmedi. Şimdi regl mi oldum olmadım mı anlayamadım. Sol kasığım batıyor. Şimdi ben ne yapmalıyım ki?

Kalp durma sebebi %80 pıhtılaşma sebebi ile oluyor önce bir pıhtılaşma testi yaptır bence bende yaşadım gerçekten pıhtılaşma çıktı

Aaa canım kanaman fazla mıydı peki? Normalde de hiç öyle olur muydu..

Aa gerçekten mi canım tedavisi var mı peki. Bu ay da olmasa gelecek ay zaten doktora gitmeyi düşünüyordum
Evet canım tedavisi var çok şükür tabii gebelik öncesi doktor önerisine göre coraspin kullanılıyo gebelik öğrenildiği andan itibaren oksopar kan sulandırıcı iğne vurulmak gerekir doğurana kadar her gün. Mutlaka genetik randevusu alıp pıhtılaşma ve kromozom testi yaptır yeni gebelik düşünmeden tekrar üzülmeni istemem

Bana geç döllenmeden öyle olduğu söylendi canım bebek büyük kese küçüktü kalp atışı ondan durmuştu... valla daha neler öğreneceğim bilemiyorum o gebeliğim sonlanınca hiç üzülmedim yeni evliydim ve istemiyordum şimdi 1 yıl olacak evliliğimiz istiyoruz birkaç aydır olmuyo allah bana ceza vermez inş ondan korkuyorum

Öyle kötü düşünme lütfen pozitif ol her şey iyi olucak inşallah sağlıkla kavuşucaz elbette Allah kısmet ederse

Aaa canım kanaman fazla mıydı peki? Normalde de hiç öyle olur muydu..
İlk gece fazla gibiydi o yüzden öyle düşündüm zaten ama şunu fark ettim o gün çok yorulmuştum. 2. Gün afedersin pembe pembe sildikçe geldi. Normalde döngüm 5 gündür. Hiç 2 günde bittiğini bilmem.

Alla alla canım şimdi tamamen bitti mi yani acaba yerleşme kanaması mıydı istersen bi test yap artık sonra duruma bakarsın doktora görünürsün

Alla alla canım şimdi tamamen bitti mi yani acaba yerleşme kanaması mıydı istersen bi test yap artık sonra duruma bakarsın doktora görünürsün
Bitti sayılır yine çok hafif pembelik gelebiliyor. Yarın artık test yaparım. Yerleşme kanaması için kırmızı olmaz diyor, 3-4 damla filan yazıyor. Ne öyle ne böyle kaldım arada. Doktora gitmek de yıldırıyor bu dönemde...

Kaç aydır gidecem diyorum bi türlü ayağım gitmedi benim de canım ha olacak ha olacak derken 4 ay geçti ondan 4 ay önce de düşük yapmıştım 1 yıllık evliyim nerdeyse benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile hatta bazıları doğurdu insan bi tuhaf oluyor

Ya ben virüs korkumdan hiç bir yere çıkmıyorum hani
bir ihtimalde olsa hamile kaldıysam başıma bi iş gelmesin diye. Bence acele etme canım. Ben 5 yıllık evliyim yaşım da var arkadaşlarım 2. Doğurdu büyüttü diyebilirim. Önemli olan senin istemen, senin vücut saatin. Ben kimseyi sallamadım bu konuda öyle tuhaf da hissetme o günlerin tadını çıkar biz öyle yaptık şimdi de daha yeni yeni olsa fena olmaz demeye başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…