- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Saripapatya22
Canım ben artık test falan almayı düşünmüyorum adetim gecikmeden çünkü insan daha çok üzülüyor bence sen de bekle gününün tam geçmesini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle doğru düşünmüşsün, ne kadar test, o kadar gerginlik, endişe, hayal kırıklığı. Ben klomen+ catlatma ignesine ragmen, 15 gun gecmeden test yapmadim. Evet yine üzüldüm ama tek bir sefer. Çünkü beklentiler bile bizde belirtilere sebep olabiliyor. O belirtiler yüzünden umutlanip daha da bi hamile moduna sokuyoruz kendimizi. Sonra sonuç hüsran. Kısır döngü resmen. En iyisi hayırlısını dileyip, oyalanmak.Canım ben artık test falan almayı düşünmüyorum adetim gecikmeden çünkü insan daha çok üzülüyor bence sen de bekle gününün tam geçmesini
Merhaba, ben de bir yıldır çocuk istiyorum. Aynı yaştayiz. Bu ay kısmet olursa rahim filmi çekilmek istiyorum. Martta gitmek istiyordum ama korona işlerimi bozdu. Bence rahim filmi gerekli, tüplerde tıkanıklık olmasa bile, rahim içi miyomlar, yapışıklılar temizleniyormuş, perde var mi yok mu diye bakiliyomuş. O yüzden filmden sonraki 6 ay gebelik şansi artiyormuş.Evet yaptım iki ay üst üste ama her seferinde 5er gün kullanabildim midemi çok kötü yaptı. Yaşım 33 ve 3. Ay bitecek bu ay rahim filmi mi çekilsem acaba diyorum.
İşte bir yıldır öyle böyle geçti. Son 3 aydır da takipli testli gün geçirince sabırsızlaştım. Ama kesinlikle haklısın. Ben bir sürü test alıp stok yapmıştım dayanamayıp yapıyorumCanım ben artık test falan almayı düşünmüyorum adetim gecikmeden çünkü insan daha çok üzülüyor bence sen de bekle gününün tam geçmesini
Tebrik ederim siziKesinlikle doğru düşünmüşsün, ne kadar test, o kadar gerginlik, endişe, hayal kırıklığı. Ben klomen+ catlatma ignesine ragmen, 15 gun gecmeden test yapmadim. Evet yine üzüldüm ama tek bir sefer. Çünkü beklentiler bile bizde belirtilere sebep olabiliyor. O belirtiler yüzünden umutlanip daha da bi hamile moduna sokuyoruz kendimizi. Sonra sonuç hüsran. Kısır döngü resmen. En iyisi hayırlısını dileyip, oyalanmak.
Canım, seni dinledim. Adetim gecikene kadar yapmam artık dedim. Bat günüm bugündü. Ama 2 gün önce regl oluyorum sandım, ah dedim bu ay da olmadı. Sonra 2 gün bile sürmedi. Şimdi regl mi oldum olmadım mı anlayamadım. Sol kasığım batıyor. Şimdi ben ne yapmalıyım ki?Canım ben artık test falan almayı düşünmüyorum adetim gecikmeden çünkü insan daha çok üzülüyor bence sen de bekle gününün tam geçmesini
Kalp durma sebebi %80 pıhtılaşma sebebi ile oluyor önce bir pıhtılaşma testi yaptır bence bende yaşadım gerçekten pıhtılaşma çıktıBir kez gebelik yaşadım bebeğin kalbi durdu doktor o zaman bir sorun yok demişti canım. Bu koronadan dolayı da hemen gitmek istemiyorum 3 aydır bebek düşünüyoruz zaten ne yapsam bilemedim ama 2 ay bile olmaması stres yarattı
Aa gerçekten mi canım tedavisi var mı peki. Bu ay da olmasa gelecek ay zaten doktora gitmeyi düşünüyordumKalp durma sebebi %80 pıhtılaşma sebebi ile oluyor önce bir pıhtılaşma testi yaptır bence bende yaşadım gerçekten pıhtılaşma çıktı
Aaa canım kanaman fazla mıydı peki? Normalde de hiç öyle olur muydu..Canım, seni dinledim. Adetim gecikene kadar yapmam artık dedim. Bat günüm bugündü. Ama 2 gün önce regl oluyorum sandım, ah dedim bu ay da olmadı. Sonra 2 gün bile sürmedi. Şimdi regl mi oldum olmadım mı anlayamadım. Sol kasığım batıyor. Şimdi ben ne yapmalıyım ki?
Evet canım tedavisi var çok şükür tabii gebelik öncesi doktor önerisine göre coraspin kullanılıyo gebelik öğrenildiği andan itibaren oksopar kan sulandırıcı iğne vurulmak gerekir doğurana kadar her gün. Mutlaka genetik randevusu alıp pıhtılaşma ve kromozom testi yaptır yeni gebelik düşünmeden tekrar üzülmeni istememAa gerçekten mi canım tedavisi var mı peki. Bu ay da olmasa gelecek ay zaten doktora gitmeyi düşünüyordum
Bana geç döllenmeden öyle olduğu söylendi canım bebek büyük kese küçüktü kalp atışı ondan durmuştu... valla daha neler öğreneceğim bilemiyorum o gebeliğim sonlanınca hiç üzülmedim yeni evliydim ve istemiyordum şimdi 1 yıl olacak evliliğimiz istiyoruz birkaç aydır olmuyo allah bana ceza vermez inş ondan korkuyorumEvet canım tedavisi var çok şükür tabii gebelik öncesi doktor önerisine göre coraspin kullanılıyo gebelik öğrenildiği andan itibaren oksopar kan sulandırıcı iğne vurulmak gerekir doğurana kadar her gün. Mutlaka genetik randevusu alıp pıhtılaşma ve kromozom testi yaptır yeni gebelik düşünmeden tekrar üzülmeni istemem
Öyle kötü düşünme lütfen pozitif ol her şey iyi olucak inşallah sağlıkla kavuşucaz elbette Allah kısmet ederseBana geç döllenmeden öyle olduğu söylendi canım bebek büyük kese küçüktü kalp atışı ondan durmuştu... valla daha neler öğreneceğim bilemiyorum o gebeliğim sonlanınca hiç üzülmedim yeni evliydim ve istemiyordum şimdi 1 yıl olacak evliliğimiz istiyoruz birkaç aydır olmuyo allah bana ceza vermez inş ondan korkuyorum![]()
İlk gece fazla gibiydi o yüzden öyle düşündüm zaten ama şunu fark ettim o gün çok yorulmuştum. 2. Gün afedersin pembe pembe sildikçe geldi. Normalde döngüm 5 gündür. Hiç 2 günde bittiğini bilmem.Aaa canım kanaman fazla mıydı peki? Normalde de hiç öyle olur muydu..
Alla alla canım şimdi tamamen bitti mi yani acaba yerleşme kanaması mıydı istersen bi test yap artık sonra duruma bakarsın doktora görünürsünİlk gece fazla gibiydi o yüzden öyle düşündüm zaten ama şunu fark ettim o gün çok yorulmuştum. 2. Gün afedersin pembe pembe sildikçe geldi. Normalde döngüm 5 gündür. Hiç 2 günde bittiğini bilmem.
Bitti sayılır yine çok hafif pembelik gelebiliyor. Yarın artık test yaparım. Yerleşme kanaması için kırmızı olmaz diyor, 3-4 damla filan yazıyor. Ne öyle ne böyleAlla alla canım şimdi tamamen bitti mi yani acaba yerleşme kanaması mıydı istersen bi test yap artık sonra duruma bakarsın doktora görünürsün
Kaç aydır gidecem diyorum bi türlü ayağım gitmedi benim de canım ha olacak ha olacak derken 4 ay geçti ondan 4 ay önce de düşük yapmıştım 1 yıllık evliyim nerdeyse benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile hatta bazıları doğurdu insan bi tuhaf oluyorBitti sayılır yine çok hafif pembelik gelebiliyor. Yarın artık test yaparım. Yerleşme kanaması için kırmızı olmaz diyor, 3-4 damla filan yazıyor. Ne öyle ne böylekaldım arada. Doktora gitmek de yıldırıyor bu dönemde...
İnşallah kuzum hep birlikte gelişmeleri yazın burdan takip edecem mutlakaÖyle kötü düşünme lütfen pozitif ol her şey iyi olucak inşallah sağlıkla kavuşucaz elbette Allah kısmet ederse
Tamam tabi ki canımİnşallah kuzum hep birlikte gelişmeleri yazın burdan takip edecem mutlaka
Ya ben virüs korkumdan hiç bir yere çıkmıyorum haniKaç aydır gidecem diyorum bi türlü ayağım gitmedi benim de canım ha olacak ha olacak derken 4 ay geçti ondan 4 ay önce de düşük yapmıştım 1 yıllık evliyim nerdeyse benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile hatta bazıları doğurdu insan bi tuhaf oluyor![]()