- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
-
- #1.581
oooo sen gelirmiydin burayaanaber nasıl gidiyo canım.boşver onu takma yaa bütün erkekler öyle zaten ailecek takmıyorlar hiç biz düşünüyoruz herşeyii :hulya:
gördüm diyebilseydim eğer gördüğümü,
hiç kimse inanmazdı, hayal derlerdi
bilseydiler sende neler gördüğümü,
yıllarca hayal görmeyi isterlerdi,
gördüğümüz hayal değil, gerçek
biz bu gerçeği beraber yaşamak
sonsuz kılmak istiyoruz.
ve bu en güzel günümüzde
sizleride aramızda görmeyi diliyoruz...
bu bizim davetiye sözümüz. italik, şekilli bi yazı opuyorumnanaktan belki fikir olur kıslarr
Hadi ya ben de bir tek biz kıyafet için kavga ediyoruz sanmıştım, kışlık giysileri topladım kolilerden çıkarıyo bunuda mı alacaksın , falan filan diye diye koliyi yarıya indirdi evlenince kocan alır sana diyo hey yarebbimmmm
bizimkiler fazla rahat aslında rahat olan nişanlım
planlar çok başkaydı şimdi tamamen değişti baştan ev bakmaya başladı o yüzden bu kadar geç kaldı benim de moralim bozulmaya başladı nasıl yetişecek bilmiyorum en başından beri yetişir diyordum ama yine yetişir biliyorum ama çok sıkışacağımız için biraz kafama takmaya başladım
slm kızlar ancak girebildim nete bi koşturma gidiyor..
bizde bütün eksikleri tamamladık haftaya sivasa gidip yerleştircem hepsini inşallah..
bize gelinliğim bitti ama istediğim gibi olmadı:gitme: yani önü oldu ama arkasını başka modelle karıştırmış kadın çok üzüldüm ya :sinifsinif: düzeltirim dedi inşallah yapabilir...
selam kızlar yazdıklarınızı okudukça hem mutlu oluyorum hem de sinirlerim bozuluyor
düğüne 38 gün kaldı bi gelinlik kınalık provam oldu başka hiçbişey yok ortada
ne ev ne mobilya ne perde ne beyaz eşya nasıl yetişir nasıl olur bilmiyorum
bu kadar rahatlık fazla ama elimden de hiçbirşey gelmiyor
ev bir tutulsa diyorum gerisi gelcek ama bir türlü tutulmadı moralim mozuk
Ben birinciyi ve üçüncüyü beğendim bende bakıcam artık önümüzeki hafta kesin kalpli bişey düşünüyorumkizlar davetiyelerim bu hafta baskiya verelmesi gerekiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/370911-acildavetiye-secmeme-yardim-edin.html
su basliga bakip fikrinizi yazabilir misiniz?
secmek cok zor ya
Test yapmadı canım kalıcı hastalığın var mı dedi yok benim çok şükür, iyi olduğunu söyledi ama ben daha önce 2 sene boyunca kistlerden dolayı diane 35 kullanıyodum hiç kilo falan aldırmadı bunu ilk defa kullanıcam ilk adet günümü bekliyorum bakalım umarım almam kilo ama zaten almam heralde heyecandan:))canım bende istiyorum henüz gidemedim.sana bır test yaptılarmı falan ne soruyor hayırlısı olsun...
nursal canım benim davetiye yazımda bu çok hoşuma gtti bu söz hem anlamlı hemde basit bişey değil bence zevkler uyuşuyo hehehgördüm diyebilseydim eğer gördüğümü,
hiç kimse inanmazdı, hayal derlerdi
bilseydiler sende neler gördüğümü,
yıllarca hayal görmeyi isterlerdi,
gördüğümüz hayal değil, gerçek
biz bu gerçeği beraber yaşamak
sonsuz kılmak istiyoruz.
ve bu en güzel günümüzde
sizleride aramızda görmeyi diliyoruz...
bu bizim davetiye sözümüz. italik, şekilli bi yazı opuyorumnanaktan belki fikir olur kıslarr
inci destan ya aynı sorun bizim evdede var kardeşim her gün bir kıyafetimi giyip duruo niye giyon diom nasılsa benim olcak dio. bütüm sevdiğim kıyafteleri gözüne kestirmiş kararı ben evden gelinlikle çıkar çıkmaz kıyafet valizini saklamak olucak git kocan alsın diyip duruyo. bakalım çok svediklerimi alcam gerisini bırakcam.kardeş konusuna gelince bende de var bi taneee :)
daha ben başlamadım kolilemeye amaaa benimki çıldırmış durumdaaa
yazı tura yöntemiyle çölzücek galiba zaten kısmetse ben evlendikten sonra kapanıcam o zaman tek tek geri getiririm :) :)
Ben birinciyi ve üçüncüyü beğendim bende bakıcam artık önümüzeki hafta kesin kalpli bişey düşünüyorum
bu arada kizlar ben cileklimm, taniyamadiysaniz :))
o kadar cok secenek varki aralarindan birini secmek cok zor gercekten.
kolay gelsin canim sana simdiden
bu arada kizlar ben cileklimm, taniyamadiysaniz :))
tanıdım canım tanıyamazmıyım hatta yorumlara direk çileklim canım die başladım düşler sokagı kayboldu hiççç ugramaz oldu kız nerelerdeyse..
çileklim sen tanınmazmısın :):):)
kızlar nasılsınız kaç gündür uğrayamadım beyaz eşyalarımda geldi
nikah şekerim ve bindallım kaldı birde misafir odama birkaç şey alınacak
sizlerde ne var ne yok
sanırım yazılanlara göre kız kardeşi olanların durumu çok zor :):):)
benim allahtan kız kardeşim yok dedim şimdi kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım herşey gönlnce olsun valla benim kardeş başa bela normalde benden 6 yaş küçük ama beni geçti boy olarak o yüzden şükür ayakkabılarıma saldıramıo ayagı benim numaramdan büyük hehhee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?