- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.561
bende yarın gidip eczaneden yasmin alıcam. ilk adetimde başlayacam kızlar. 31 temmuza kadar işlevini görür inş.. veee bide düğünden önce kilo aldırır inşşşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yasmin kullanıyorum canım 6. günüm ama adetim 3. günü kesildi az oldum bu ay normalde düzenli adet görürüm onun dışında bi yan etki yok şimdilik bugün biraz başım ağrıyo fakat bunu hapa değil yorgunluğa vuruyorum çünkü 1 haftadır ev badana eşya derken yolculuk uykusuzluk hava değişşimi ondan olsa grek düzensizlikten ağrıyodur die düşünüyorum bende şimdilik bişi yok bakalım ilerleyen dönemlerde yazarım eczaneden aldım kadın bende kullanıyorum dedi en az etki gösteren buymuş öle dedi bvitkiselmiş eczacı verdi çoğu kişide yasmin kullanıyor
çileklim çok üzüldüm canım yaaa :gitme:
selam canım ne güzel hallediyorsun bende ev hazır esyalarım cogu geldı (halı perdem kaldı)gelınlık provaalrım var temmuz1 alıcam teslim inşaallah.davetıye bakıyoruz.balayı özel olmasa nerde kaça ayarladınız.bende bakıyorumda..mutluluklar canım
çok saol güzelim allah hepimize mutluluk huzur versin opuyorumnanaktan
elimizden geldiğince olcak inş hepsi
cnm biz kemerde bi otel bulduk yaa erken rezervasyondan yararlandık
çok araştırdık ama ne kadar araştırsanda gitmeden bilemicez bi yer bulduk bakalım
inş memnun kalırız 5gün kalıcaz cnm uhd 1500 ayarladık çook para ama balayı dedik
bi kere oluyo dedik napalım kıydık bu borcun arasında :teytey:
günaydın kızlarr
dün bizde davetiyeyi hallettik
200 tane yaptırıyoruz sadece ben bi söz buliyim akşam uğrar ne yazacağınızı bildiririm dedim :)))
varmı bildiginiz güzel davetiye sözüü çok romantik olmayan kibar bi söz :)))
selam kızlar yazdıklarınızı okudukça hem mutlu oluyorum hem de sinirlerim bozuluyor
düğüne 38 gün kaldı bi gelinlik kınalık provam oldu başka hiçbişey yok ortada
ne ev ne mobilya ne perde ne beyaz eşya nasıl yetişir nasıl olur bilmiyorum
bu kadar rahatlık fazla ama elimden de hiçbirşey gelmiyor
ev bir tutulsa diyorum gerisi gelcek ama bir türlü tutulmadı moralim mozuk
sağol canım benim :) sen niye sıkıldınki?
doğum kontrol hapını niye kullanıyonuz desem beni aydınlatır mısınız??? benimde ikinci düğün 3-4 temmuz olacak.. bende mi kullanayım :SS
pazartesi günü önemli bi seminerim var ona hazırlanmaya çalışıorum da sıkıntı yaptı bende.Bir de malum gerginlikler erkek tarafı pek bi rahatttt tatile gittiler şimdii daha alıncak yapılcak biton şey varr amaaa sanki onlar kız tarafıı daha alışverişe bile gitmdik lafını bile yapmadılar ayy aman öle işteee canımmmkafamçokkarıştı