- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
-
- #1.481
çilekliimm noldu canım yaa nazar mı değdii??
serpill aşk olsun beni görmeyince neden hissetmiyosun eksiklik :)
ebrar bence de kınalık kırmızı olmasın ama tabii ki gün senin günün ne istersen o olmalı :)
nursall geçmişş olsunn düğünüğnde tüm ağrılar senden uzak olsun :)
ladyd aminn aminn inşallahh :)
Hayırlı olsun Düğündaşımalkisalkisalkis aynı gün benimdeee:asigim:ben de 2010 temmuz geliniyim arkadaşlar 25 temmuz inşallah. hepinize mutluluklar
Evet rahat oluyor diye duydum ama sadece oturacak kişi bakımından zor olabilir büyük koltuk takımlarına daha çok insan oturabilir sanki, ama ben yine de köşe alıcam çok şık ve modern...walla bende kose takımı aldım iyiki almısım cok modern bi hava katıyo eve..ben cetmen mobilyadan almıstım.. ocakta 2700 den 1700 e dusurmuslerdi.. kose takımı ama ayırabiliyosun da 2 li 3lu tekli oluyo 2 ayak pufu bir de buyuk kocaman koltuk kadar bir pufu vardı.. dıs kısmı beyaz deri oturacak yeri ve sırtı ucuk pembe kahve arası bişi suet gibi ama baska bişi diyolardı o kumasa unuttum şimdi.
slm kıslar canım incidestanım benim sen de olmasan eksikliğini duyarım ama genelde oluosun canım.. kızlar ya ne güzel anlatıosunuz evimdeydim köşe takımı tül falan filan die. benim ev tutuldu görmedim eşya alındı görmedim.. hiç bir heycanı yaşıyamıyorum. sadece nişanlım arayıpta evi tuttum deyip görmeiğim birşeyi beynimde canlandırmama yadımcı olabilio. eşyalarda aynı..gelinlik heycanıda yaşayamdım o zamnda o yanımda yoktu. iki gülüğüne geldiğinde gittik gösterdim giydirmediler. neymiş tam hazır değilmiş kirlenirmiş.. ama bir yandanda diorum iyiki görmedi benim düğünde görcek gelinliğimle of of bir geçmedi şu bir buçuk ay. ben buçugunu saymıyorum ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?