- 22 Aralık 2009
- 683
- 0
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
selam kızlarrrr :) çarşıya çıkmadan önce bir uğrayayım dedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam şebnem yerimseniben
ben izindeyim canım şu sıra evde gelinlik modellerine balayı otellerine filan bakıyorum. Bi de tezim var
kolay gelsin cnm bayanssulusmile . nerelere bakıyorsunuz balayı için bizde karar verdik gibi birşey
bizde ilk yurtdışı düşünüyorduk sonradan dedik türkiyede bir yere gidelim en kısa zamanda da yurtdışına çıkarız
adam&eve otelini düşünüyoruz cnm
şimdi netten baktım balayı için çok hoş bir seçenek gerçekten opuyorumnanaktan
offf off kızlar yardım etmeyen olmadı mı borç batağında oluyosun ama inş bunlarda biter.genede bizim gibi birikimi olmayanlar yavaş yavaş başlayın bence
yaa bu gelinlik işini napcaaz kızlar
ben hiç beğeneceğm bi gelinlik bulcaamı sanmıyorum
katılıyorum sukatre, yeter ki maddi beklentiler yüzünden mutluluğunuz bozulmasın. Biz de herşeyi kendimiz yapıyoruz ailelerin cebinden bir lira çıkmıyor, o yüzden herşeyin en iyisi olsun diye bir beklentimiz yok. ikimiz birlikte mutlu yaşayabilmek için ne kadarını yapabiliyorsak ona bakıyoruz. sade bir nikahla evlenip düğün masrafıyla balayına gideceğiz inşallah. ailemin fazla bir durumu yok, nişanlım da kendi ailesine söz düşürmemek için tüm masrafların altından kalkmaya çalışıyor. Açıkçası manevi destek dışında fazla bir katkım olmadı, ama ben de şu marka makine alalım bu marka çeyiz yapalım gibi beklentilere asla girmiyorum. İnsanı mutlu eden şey mal mülk değildir çünki, yuvayı yuva yapan içinde birarada mutlu yaşayan insanlardır. :1hug: ne güzel söylemişsin Allah güç versin yeter ki çalışır öderiz
kesinlikle bende size katılıyorum kızlar ama bazen bunalıyo yaa insan.allah a şükür işimiz gücümüz varsüprizzzzz