- 5 Şubat 2010
- 4.919
- 1
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
esqer cnm keske olsaydı da deneseydin aysirada gelmicekmiymiş baktığın yere birde sanırım sen kalcadan başlasın kat kat istiyorsun aysirada ki modele baktım tekrar sanırım 2. resim favorim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım cnm acele olunca birini seçmek lazım bu ekledğinde güzel ama bence 2. resimdeki geelinliğin güzel dırma sebebi katlarını daha sık yapmışlar eğer diktireceksen bence sende katlarını fazla yaptır cnm göğüs kısmı çok hoş çok beğendim .
walla ole bende ilk basta okadar dert etmmişitm ama burda okadar seyi okuyunca onun derdine dustum :) en iisini sen yapıosun hazır almak en mantıklısı.benm nişanlım burda olmadıgı için izne geldıkce halletmek istedık sonradan sıkısmasın die o yzden erken karar werdım sanki
kizlar aysiradan almayi dusunuyorsaniz
diger magazalarinda da yapiyorlar mi bilmiyorum ama
pendik neomarin subesindekiler 20% indirim yapiyorlar internette gordugunuz fiyatlar uzerinden aklinizda bulunsun
ben mesela mbs0402 modelini denedim ve begendim
1950 lira websitesindeki fiyati 1490 liraya veririz dediler hatta yuzde 23 gibi bi sey ediyor
begendigim bir duvakta 150 liraydi onu da 120ye birakiriz dediler
ayy gun hesapladım da . 98 gunum kalmıs 3 ay 7 gunnn cok az kalmıs
merhaba cnm
güle güle kullan hepsini