- 23 Mart 2010
- 305
- 0
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
çileklim nişan bohçana baktım çok güzel yaa.
güle güle kullan:1hug:
güle güle kullan:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm bizde kimsenin bir şey dediği yok sağolsunlar hiç karışmıyorlar
kızlar bu arada gelinlik denedim şimdi geldim öldüm 13 tane denemişim pazartesi kesin kararı vericem hihoyyyt
cileklim cnm sanırım ikimizin toplam 1100-1150 gibi birşeydi. ben çok memnunum alyansımdan bak sende zemuszemus
bizde kararı werdık canm tutucaz inş o gune..way be ben de bugun baya bi denedm walla 3 model begendm ucu arasında karrsızım birini secıp gelınlıkcime gostercem..p.tesi karar werınce koyda bakalım cnm gelınlıgıne..
hadi hayırlısı olsun cnm senin içinde
tabii sizinle paylaşıcam :lepi: sen ekle hangi modellerde kararsız kaldın ?
ben de geldimmm ben de temmuzcuyum :) valahi tutuştum yapacak ne kadar çok iş var ya ... Ben bi de ikiye bölüncem biraz kına gecesi izmirde düğün istanbulda aralarında 1 hafta olcak. herkesin gönlü olsun diye.Gelinlik tamamdır hallettim ama kına gecesi için bişi ayarlayamadım hala.
Kızlar merhaba ben de2010 temmuz gelinlerindenim
allah hepimizinkini başa götürsün hayırlı ugurlu etsin, neler konusuyorsunuz bu baslıkta?
bende en cok iknciyi begendm zaten cnm 3 unun icindende denedıklerımden yani..ama yinede karar weremıo insan ya aysıranın o modelinide cok beenorum ama ustume nasıl olur hiç bilmıorum :CADIARZUcnm hoşgeldin işimiz çok cnm ama yetişir merak etme :))
esqer cnm ikinci eklediğin fotogrfla aysiradaki 0473 arasında kaldım :)
bu arada sevgili esqer elimde şöyle bi model vardı belki ilgini çeker ben beğenmiştim çünkü benim gelinliğim de kabarık ve kat kat. fikir olsun diye bu modeli göstermiştim gelinlikçime.
Kizlaaar merhabalar.
dün ceyizim icin birseyler aldim
600 euro gitti boshayallersmile
schaferin yemek takimini,kahvalti takimini,tencere takimini ve kasik catal bicak takimini aldim
ama cok ciciler :kedi: