- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
-
kızlar gelinliğe bakın..bundan istiyomm
yok bitanem belli dğil.:1no2:
ankaraya haziranda gidecez.
mobilyaları ve evi kiralıcaz.zemuszemus
artık neresi olur bilmiyorum gülüm.
sen nerde oturacaksın.:uhm:
günaydın kızlarrrr :)
erkenden uyandım bugün sözlümcüm kahvaltıya geldi başbaşa kahvaltı ettik :)
dün alışverişe gelmemişti ona bohçalıkları gösterdim beğendi zevkime güvendiğini söyledi
bi dee bi ev bulmuş görüşmeye gitcekmiş ayy çok mutlu oldum :) paylaşayım dedim hemen
olur cnm sen şimdiden kafana takma eğer diktirdiğin yere güveniyorsan istediğin gibi olur merak etme yerimseniben bende kınayı düğünden bir gün önce istedim ama yer yok bulamadım sanırım 2 gün öncesinden olucak benimde hollanda damısın cnm sen şimdi ?
hayırlı cumalar herkese
nasıl keyifler kızlar her gün bişi çıkıyo uğraşmaya bugünde yatak alcaz inş karar veremedik orta yollu uygun bi ortopedik yatak sizin önerceğiniz bi yatak var mı
yok cnm ya ankaradayım ben kaydirigubbakcemile3 burda tanıdıkları gordukce deiştırıorum:) ya bence daha ii ardarda olmaması yer bulsaydık bizde pazar kına p.tesi dugun yapcaktık ama pazara yer yok cumartesi yapcaz ama daha ii olcak bence dnlenmiş sekılde dugun yapcaz..gelınlıkcide tanıdık ama bakalım inş bi sorun cıkmaz..aileler bişi dıomu sizde kına 2 gun once olcak die
aaa iyimis fiyati valla.bi bursaya gideyim kesin ugrayacagim.
gelinlige karar verince resmini paylasirisn artik bizimle :) benim daha cok var
dügünümden 2 hafta önce anca bakabilcem gelinlige
ne diyosun cnm.ben yandim deseneama anca dügünümden 2 hafta önce gelebilecem türkiyeye.daha önce alamiyorum.bak simdi huzursuz oldum.
hazir alicam mecburen,biraz tombikim gerci öyle hemende bulamamuf
canim benim burda cok pahali
hem esim yanimda degil. esim olmadanda ne bileyim istemiyorum
nasil bi gelinlikti canim? anlat bakalim :) nasil bi model zayif göteriyor bilmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?