- 5 Şubat 2010
- 4.919
- 1
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
tünaydın cnm iyim sen nasılsın ? ben beğendim sözü değişik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm herkese nasılsınız bugün hava puslu yaa -tatlicadiarzu- bahar gelsin artık
merhabalar opuyorumnanaktan
sukatre cnm hayırlısı olsun baya birşeyi halletmişsiniz .internetten nasıl denemeden alıcaksın ki inan üstünde karşıda göründüğünden daha farklı duruyor .
daha davetiye ye gelemedik valla zemuszemus
TheElfOfTheBlackS hoşgeldin cnm zor kısmı atlatmışsın hayırlısı olsun opuyorumnanaktan
İYİYM AMA ÇOK YORGUNUM.BUGÜN ÇOK YOĞUNUZ.SİZLERİ İHMAL EDİYORUM.KUSURA BAKMAYIN ARTIK.tünaydın cnm iyim sen nasılsın ? ben beğendim sözü değişik
BİZİM BURADA HAVA Bİ AÇIYOR Bİ BULUTLANIYOR.slm herkese nasılsınız bugün hava puslu yaa -tatlicadiarzu- bahar gelsin artık
MERHABA ÇİLEKLİMMMopuyorumnanaktanmerhabalar opuyorumnanaktan
HOŞGELDİN TheElfOfTheBlackS.İYİ ERKEN KIYDIRMIŞSINIZ.NE GÜZEL.BİZDE ANCA HAZİRAN DA KIYDIRIRIZ.:lepi:Merhaba kızlarrr..Benimde temmuzda düğünüm varrr...Nikahım oldu.Resmen evliyim artık Ama baba evinden temmuzda ayrılıyorum..Temmuzda evlenecek arkadaşlarım keyifler nasıl? Hazırlıklar ne alemde??
HEMEN HEMEN HERŞEYİN HAZIR MAAŞALLAH.GELİNLİKTE OLUR GÜLÜM.BU ARADA HOŞGELDİN BİTANESİ.opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar bende temmuz gelini olucam 13 temmuz. beyaz eşyamızı aldık yatak odamızı aldık o kadar ne ev belli ne de başka bişe..ha bi de düün için salon tuttuk.gelinlik bakmak istiyorum ama küçük bi yerde yaşıyorum ve çalıştığım için şehir dışına pek çıkamıyorum boshayallersmile
internetten alışverişe düşkün biri olarak yakında gelinliği de netten alıcam :uhm: yerimseniben
sizin hazırlıklar nasıl gidiyo arkadaşlar
davetiye bastıran var mı??
Teşekkür ederim.Darısı hepinizin başına.Valla kızlar benim beyaz eşyalar hazır.Çeyiz hazır. Yatak odasını beğendim ama evin tutulmasını bekliyoruz.Eve göre mobilya alıcaz..Evide mayısta tutucaz.Düğün salonu tutuldu.Davetiyeleri karikatür çizen bir arkadaşımız karikatür olarak tasarlıyor.Gelinliğimde hazır.Gelinlik aysiradan.Dün provaya gittim..Hayalimdeki gelinliği aldığıma emin oldum ve havalara uçtumm. İnşallah sizlerinde gönlünüze göre olur herbişey.. hihoyyyt
Teşekkür ederim.Darısı hepinizin başına.Valla kızlar benim beyaz eşyalar hazır.Çeyiz hazır. Yatak odasını beğendim ama evin tutulmasını bekliyoruz.Eve göre mobilya alıcaz..Evide mayısta tutucaz.Düğün salonu tutuldu.Davetiyeleri karikatür çizen bir arkadaşımız karikatür olarak tasarlıyor.Gelinliğimde hazır.Gelinlik aysiradan.Dün provaya gittim..Hayalimdeki gelinliği aldığıma emin oldum ve havalara uçtumm. İnşallah sizlerinde gönlünüze göre olur herbişey.. hihoyyyt
HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.yerimsenibenKızlar bu mesajımın başlığına yanlışlıkla kötüüü mesaj simgesini koymuşum..Kusura bakmayın lütfen:) Şimdi farkettim
Benim nikahım erken oldu çünkü 1 nisan bizim yıldönümümüzdü.Özel günümüz olsun istedik.Her sene 1 nisanı kutlamaya devam edelim diye arzu_84 bana mı sordun bilmiyorum ama üzerime alındım cevap vereyim dedim cnm:))
sebbnemmcim aysirada çok güzel gelinlikler var.Umarım hayallerinin gelinliğini bulursun.
duşler_sokağı, hoşbulduk..Erkenden kıydık nikahı..Değişen pek bişey olmadı..Bende sizler gibi temmuzdan sonra evli olduğumu anlıycam inşallah:) Hepimiz çok çok mutlu olalımmm..