- 26 Aralık 2015
- 11.669
- 18.835
- 34
-
- Konu Sahibi Sevdicek93
Allahım inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar almanızı nasip etsin. Bebek ya da bebekleriniz size tutunsun inşallahBenimde transferim yarınBana da dua edin çok heyecanlıyım 5 yıldır çok mücadele ettim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Kabak çekirdeği ben de yiyordum. Hatta avokado, çiğ fındık çiğ badem çiğ kabak çekirdeği. Ananas da yiyorum arada. Burda okumuştum. İnşallah emeklerimizin sonucunu alırız canım yaBende nar suyu ve kabak çekirdeği yiyorum her gün canım.
fnd_50 seninde bilgin olsun canim. Transfer sonrası da devam ediyorum
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım onlaraAllahım inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar almanızı nasip etsin. Bebek ya da bebekleriniz size tutunsun inşallah
İnşallah canım benim o güzel duan dileğin için çok teşekkür ederimHiç endişelenme canım toplanan sayın yeterli pazartesi güzel seyler duyacağız insalalh
Belli mi olur bölünür ikiz olur Allahın takdiriAmin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım onlaraDönmüş tek embriyo
Belli mi olur bölünür ikiz olur Allahın takdiriamin amin inşallah hayırlı ve sağlıklı olsun
Olmaz canım tarım kredinin cam şişede satılan nar suyu var ben onu kullanıyordum tadı baya yoğun geliyorTamm cnm çok tşkler. İlgin için yapıcam nar suyu hazır alicam mecbur sknti olmaz sanirim
Bende bunu kullanıyorum canım. İçinde katkı maddesi yok yüzde 100 nar suyu diyrOlmaz canım tarım kredinin cam şişede satılan nar suyu var ben onu kullanıyordum tadı baya yoğun geliyor
Aynen canım yüzde yüz diye almıştık bizde ve tadı dediğim gibi çok baskın geliyorBende bunu kullanıyorum canım. İçinde katkı maddesi yok yüzde 100 nar suyu diyr
Amin inşallah Allah sizinde kucağınıza almayı nasip etsinÖncelikle herkese merhaba.. Bende geçen ay 14 yumurtam toplandı 31 mayısta transferim oldu elhamdülillah tuttu.. Umarım hepiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız
Şartları karşılıyorsunuz rapor çıkarip kullanabilirsiniz bizim 220 bini buldu henüz dondurma ücretini odemedik onunla birlikte 250 bini gececektirMerhabalar, tüp bebek tedavisine başlıysam ben de özel hastanede. Doktorum önümüzdeki reglinde gel başlayalım dedi ama devletten rapor çıkartsam mı bilmiyorum. Sizin tüp bebek ilaç ücretleriniz yaklaşık ne kadar tuttu acaba rapor almaya uğraşmaya değer mi diye düşünüyorum da
Hadi gözün aydın olsun canım benim. İnşallah sağlıklı bol bol embriyoların olurKızlar yumurta toplamam oldu bugün çok şükür
Habersizce çok güzel geçti iyiki bayıyorlar ya o anı hatırlamak istemezdim sanırımHadi gözün aydın olsun canım benim. İnşallah sağlıklı bol bol embriyoların olurkaç tane toplandı, nasıl geçti?
Oh oh maşallah maşallah artık sıra transferdeHabersizce çok güzel geçti iyiki bayıyorlar ya o anı hatırlamak istemezdim sanırımamin canım Allah razı olsun 16-17 tane toplanmış
Taze transfer canım ohss yok çok şükür allahtan , Allah razı olsunOh oh maşallah maşallah artık sıra transferdeFazla yumurta toplanmış rahim dinlendirme yapılacak mı. Yoksa taze transfer mi?