• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

1-tupbaby-------1.deneme-------memorial-------yaş 26a.s.

2-herzaman_seninle------2.deneme------memorial-----yaş 22a.s.

3-eskisehirli2626-------1.deneme------anotolia----yaş 23a.s.

4-krishazel---------2.deneme---------Bahçeci a.s.

5-esmerim------2.deneme a.s.

6-eLfiDa------- a.s.

7-keykey-----------1.deneme------bahçeci-------yaş 23a.s.

8-pitlancik---------umut tüp bebek--------yaş 33a.s.

9-arzum44---------yaş 27a.s.

10-halaumitvar--------2.deneme--------yaş 29a.s.

11-simten81--------2.deneme-------umut tüp bebek---------yaş 29a.s.

12-blny72----------1.deneme---------cerrahpaşa tıp fakültesi ------------yaş 30a.s.

13-semos20--------2.deneme-----ankara maya tüp bebek-----yaş 29a.s.

INS BU LISTEDE HEPIMIZ HAMIS OLURUZ CANIM BEBISLER GELIR:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:

selamlar...benim yaş 29 eşimin 31 ilk denememizi nisan ayında ankara maya da yaptırdık..ama olmadı..yüksek doz ilaçtan dolayı rahim duvarım incelmiş..prolaktin hormonum yükselmiş..eşimin spermlerde harekersizlik vede şekil bozukluğu var..olmadyınca olmuyor işte..1.kalite ve 5.gün embriyosuydu..Allah herkesin yolunu açık etsin.temmuz ortası bidaha denemeyi düşünüoruz..

HOSGELDIN CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN INS BU SEFER BEBEGIN SIM SIKI TUTUNUR ANNESINE ALLAH YARDIMCIN OLSUNa.s.

Kızlar bende hastalandım biraz önce beklenen tarihten 2. gün önce geldi ama olsun tedavim 2 gün önceden başlayacak o zaman :)) 3 temmuz başlarım tedaviye bu durumda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pek bir hareketli topik olucak burası. az önce haziran aynın mesaj sayısını 85 bizimkisini 84 gördüm hemen bir eşitleme yapayım dedim :1: eskişehirli neden avatarına yaskurdelasını taktın canım umarım kötü bir tecrübe yaşadığından değildir bu. şu anda yasta değil bayramda olmamız lazım bebişlerimize kavuşmamıza bir ay kaldı. beklenen regl tarihim 29 haziran ama kimyasal gebelik nedeniyle halaa tam oturmadı. demek hazirana yetiştirsem raporu sizden önce işlemlere başlayacağım. aa en kıdemli ben olcam :1closedeyes: inşallah gebe olarak ayığımı süreterimde hepimiz teker teker hamiş kalırız.
arkadaşlar ilk sayfaya alsak bu tablomuzu gün gün takip ederiz yumurta toplama transfer hamiş kaldı -inşallah hepimiz :Saruboceq: - felan tek tek yazarız. a.s.

pek bir hareketli topik olucak burası. az önce haziran aynın mesaj sayısını 85 bizimkisini 84 gördüm hemen bir eşitleme yapayım dedim :1: eskişehirli neden avatarına yaskurdelasını taktın canım umarım kötü bir tecrübe yaşadığından değildir bu. şu anda yasta değil bayramda olmamız lazım bebişlerimize kavuşmamıza bir ay kaldı. beklenen regl tarihim 29 haziran ama kimyasal gebelik nedeniyle halaa tam oturmadı. demek hazirana yetiştirsem raporu sizden önce işlemlere başlayacağım. aa en kıdemli ben olcam :1closedeyes: inşallah gebe olarak ayığımı süreterimde hepimiz teker teker hamiş kalırız.
arkadaşlar ilk sayfaya alsak bu tablomuzu gün gün takip ederiz yumurta toplama transfer hamiş kaldı -inşallah hepimiz :Saruboceq: - felan tek tek yazarız. a.s.

Bende haziran topiğini takip ediyorum ama bizimki daha güncel kızlar :emir_bebek:
cnm nasıl alıcaz ilk sayfaya bilmiyorum yapabilirsen sen yap :D ilk sırayada kendini yaz olur mu??? Madem başı sen çekeceksin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bende haziran topiğini takip ediyorum ama bizimki daha güncel kızlar :emir_bebek:
cnm nasıl alıcaz ilk sayfaya bilmiyorum yapabilirsen sen yap :D ilk sırayada kendini yaz olur mu??? Madem başı sen çekeceksin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ben yapamıyom maalesef ondan ilk sayfa dedim sırnaşık şey şaka şaka... ilk sayfada senin yazın var mesela o mesajın altında "edit" diye bir yer var orayı açıp mesajı tekrardan yazabiliyorsun. yeni bilgiler geldikçe yine editleyip bilgileri eklersin. fazla böyle kopyalamak daha zor canım. böylelikle ilk sayfada ne olduğu kolayca görülür diyorum. aaa bi de baktım sayfayı sen açmışsın. e o zaman kurtuluş yok sen yapacaksın :sm_confused: kural böyle olumunekankayizsmile

kızlar herkese merhaba... gerçekten çok yoğun bir topic burası... ben temmuzda başlamıcam tedaviye ekim veya kasımda başlıcam ama yarın ön görüşme için memorial a gidicem... sabahın erken saatlerinde bebeğim için istanbula ilk yolculuğuma çıkıcam... haliyle baya stresliyim... sizin burda yazdıklarınız bana da bilgi olucak inşallah hepimizden iyi haberleri okurum... Kasım ayında tedaviye başlayacaklar topiğini de açarsam veya açılırsa haber veririm...:1:
bana da dua edin olur mu??? genetik testlerimiz yapılacak yarın... umarım herşey güzel olur... bu ilk adım iyi olur...

dua etmez olur muyuz canım hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. rabbim en kısa zamanda bizleri bebişlerimizle buluştursun bebeği olanları da onlara bağıslasın. genetik testleri ben umutta yaptırdım. kelle başı 150 milyon verdik. aklında bulunsun. sana da hayırlı olsun diyorum tedavi için ilk adımı atıyorsun. ben de ilk denememde 2009 kasımda başlamıştım. tüp bebeğe başlamak için güzel bir ay canım. aslna burcu bebişin olur ne güzel işte olumunekankayizsmile
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

Duaların için Allah razı olsun canım çok teşekkür ederm... umutu söylediğin iyi oldu... genetik için bize ne kadar maliyet çıkaracakları bilemiyorum... ama aklımda olmasında yarar var... ben de yaşadığım şehirde olabilidiğince bütün kan ve hormon testlerimi yaptırdım... yarın telefon açar sorarım olmassa... hangisi makul olursa orda yaptırırım... tekrar teşekkürle bilgiler için... siz burda yazn ki ben de dersime çalışym dimi ama...:)))):1:

herkese merhabalar. bende temmuzda tedaviye başlayacaklardanım. hatta 3 gün sonra ilaçlarıma başlıcam inşallah:) acayip heyecan bastı düşündükçe nefesim kesiliyo! benide listeye eklermisiniz. mayada yaptırıcaz bizde ilk denememiz 28 yaşındayım...

ewet canım ıns bu topıkte hamılelık haberlerımızı de verıcez az kaldı canım ıns canım avatarı cok oldu canım yapalı deyıstırmeyı bılmıyorum valla bılsem deyıstırıcemde bılmıyorum bılen varsa yardım etsın kotu tecrube degılde 3 asılama negatıf ozaman yapmıstım cok oluyo cok umutluyum ıns kavusurum bebısıme valla sevınemıyorumda bı tuhaf oldum cok endıselıyım soru ısaretlerıyle dolu kafam az kaldıkca heyecan basıyo 1 ay kaldı ıns canım ıns ılk hamısımız olursun ardından bız:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar herkese merhaba... Gerçekten çok yoğun bir topic burası... Ben temmuzda başlamıcam tedaviye ekim veya kasımda başlıcam ama yarın ön görüşme için memorial a gidicem... Sabahın erken saatlerinde bebeğim için istanbula ilk yolculuğuma çıkıcam... Haliyle baya stresliyim... Sizin burda yazdıklarınız bana da bilgi olucak inşallah hepimizden iyi haberleri okurum... Kasım ayında tedaviye başlayacaklar topiğini de açarsam veya açılırsa haber veririm...:1:
Bana da dua edin olur mu??? Genetik testlerimiz yapılacak yarın... Umarım herşey güzel olur... Bu ilk adım iyi olur...

hadi hayırlısı sende bızı takıp edersın canım ıns bırbırımızı bırakmayız destek oluruz bu topıkte ıns dualarımız senınle allah yardımcın olsun

herkese merhabalar. bende temmuzda tedaviye başlayacaklardanım. hatta 3 gün sonra ilaçlarıma başlıcam inşallah:) acayip heyecan bastı düşündükçe nefesim kesiliyo! benide listeye eklermisiniz. mayada yaptırıcaz bizde ilk denememiz 28 yaşındayım...

HOS GELDIN ARAMIZA CANIM INS HEP BERABER SEVINICEZ HAMIS HABERLERIMIZE SIRAYLA BU TOPIKTE BERABER ILERLICEZ SONUNA KADAR DESTEK OLUCAZ olumunekankayizsmile:CüvCüv:

ewet canım ıns bu topıkte hamılelık haberlerımızı de verıcez az kaldı canım ıns canım avatarı cok oldu canım yapalı deyıstırmeyı bılmıyorum valla bılsem deyıstırıcemde bılmıyorum bılen varsa yardım etsın kotu tecrube degılde 3 asılama negatıf ozaman yapmıstım cok oluyo cok umutluyum ıns kavusurum bebısıme valla sevınemıyorumda bı tuhaf oldum cok endıselıyım soru ısaretlerıyle dolu kafam az kaldıkca heyecan basıyo 1 ay kaldı ıns canım ıns ılk hamısımız olursun ardından bız:CüvCüv::CüvCüv:

canım sakin ol önce. ben burda tüp bebek koçunuz oalrak :1closedeyes: her sorunuza
ve sorununuza koşarım merak etme. aşılama zaten düşük ihtimal biliyorsun moralini
bozmana gerek yok. nu defa başaracaksın buna inan.
avatarı değiştirmeye gelince: en yukarıda "kullanıcı paneline" gir. "Ayarlar & Özellikler "
kısmından "Avatarını Değiştir " kısmına tıkla "birinci seçenekte" resmiin olduğu internet
adresini yazıyorsun. "ikinci seçenekte" ise "gözat" a basıyorsun. kendi bilgisayarından
resim yüklüyorsun. bu kaaa işte alkisalkisalkis

ben yapamıyom maalesef ondan ilk sayfa dedim sırnaşık şey şaka şaka... ilk sayfada senin yazın var mesela o mesajın altında "edit" diye bir yer var orayı açıp mesajı tekrardan yazabiliyorsun. yeni bilgiler geldikçe yine editleyip bilgileri eklersin. fazla böyle kopyalamak daha zor canım. böylelikle ilk sayfada ne olduğu kolayca görülür diyorum. aaa bi de baktım sayfayı sen açmışsın. e o zaman kurtuluş yok sen yapacaksın :sm_confused: kural böyle olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile senide yanımda götüreyim ben ilk sayfaya : geeeeeeeeeeeel beceremedim senağlamasenağlama

hoş geldin canım. heyecan hepimizde var. umarım süre yaklaşınca bu heyecanımız korkuya dönüşmez. acayip bir rahatlık var ben de. rabbim sonumuzu hayr etsin. bu topiğin yaş ortalaması 28 galiba. iyi kendimi kart hissetmem :1:

Back