• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar arkadaşlar. Ben 6 Temmuzda 5. gün embriyosu tek transfer oldum. Bugün transfer günü dahil 4. günüm. Yapanlar ya da yapmayı düşünenler en erken ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsunuz?
8. gün kan testi yaptırsam belli olur mu sonucu? Bir sonrakini de perşembe yaptırmam lazım.
belli olur canim

yok dondurulmuş embriyo şimdi bi gazla erken gebelik testi yaptım çıkmadı pişmanım keşke yapmasaydım
Canım daha çok erken dicem ama herkes aynısını diyo ve kendimizde biliyoruz yinede sabredemiyoruz :) Üzülme ve bence sakın bir test daga yapma kan tahliline kadar. Ben kafama koydum bu sefer olmıcaksa bi kere üzülcem oda kan tahlili verdim gün. Daha erken yapmıcam. Çünkü geçen sefer idrarda yaptım ve her günümü zehir ettim.

Merhaba arkadaslar. Ben de gonal f 'e basladim. 4.gunum. Önce dusuk doz baslayalim bi takip edelim dedi doktorum. Ikinci muayenede karar verecek doza. Ilk denememizde karnım çok şişmişti, egilirken bile agrim oluyodu, insallah bu kez olmaz. Hakkimizda hayirlisi olsunnn 💃🥰🌷

Merhaba arkadaslar. Ben de gonal f 'e basladim. 4.gunum. Önce dusuk doz baslayalim bi takip edelim dedi doktorum. Ikinci muayenede karar verecek doza. Ilk denememizde karnım çok şişmişti, egilirken bile agrim oluyodu, insallah bu kez olmaz. Hakkimizda hayirlisi olsunnn 💃🥰🌷
hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun canım kaliteli yumoslarin olur inşallah 🤗

benim transfer ay sonu yapalım dedi doktorum, 2 yumurta gördü haftaya kadar onun sönmesini beklicek sanırım sonra ilac tedavisi baslıcak :110:

Back