- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.741
Tekrar toplatmak için 3-4 ay ara verip hormon iğnelerine başlamam gerekir değil mi, doktoruma bi sorayım. Hiç bilgim yok ki bu konularda, sizin sayenizde öğreniyorumAynen normalde 3 te cozdurup 5 e goturuyolar ama eger sizi 2 ay baskilarsa bence de riski goze almaz ve 3. Gun koyar. Bence baskilamaya girisecekseniz baskilamadan yeniden toplatin. Doktorunuz baskilayip bu 3.gunu mu koyalim dedi? Genelde doktorlar baskilamadan once tekrar topluyolar.
Çok üzüldüm gerçekten, ya bu 3. De olsa 5. Gün de olsa tutacağı varsa tutuyo bence. Tek bir doğru yok bence bu işte. Çok bileşenli denklem.Maalesef negatif
benim 4. Gün dondurulmuş embriyom çözülüp ertesi gün yani 5. Gün olduğunda transfer yapışmıştı. Ama bu akşam öğrendim sonucum negatif
Çok teşekkür ederimEn önemlisi senin ne hissettiğin. Benim eşim de şimdiki doktorum için ısınamadım bir türlü diyordu başta. Benimle paylaşma bunu önyargı oluşturuyorsun dedim. Daha mantıklı yorumlar yapmaya başladı. Ben çok etkilenirim çünkü özellikle eşimden. Anlıyorum seni o yüzden. Güveniyorsan hiö endişelenme
Dış doktorda göstereceğim için net sayı yazmıyor değer aralığı var sadeceCanım tam olarak kaç çıktı değerin
Sen 20 küsür demedin canım onlar karıştırdı sanırımnerede 20 demişim anlamadım
Inşallah canim bi an önce sagliklica bu süreç bitsin başka bişey istemiyorum hayat çok garip yükselsin diye dua ederken gecen hafta simdi dussun diyoruz Rabbim en kisa zamanda hic ugrastirmadan nasip etsin hepimizeTransfer gününe baktım 18 temmuz benimde 17 temmuz benim dün 63 çıktı baştan artniati ama sonradan çok az arttı doktorum sağlıksız dedi ilacalri daha dün bıraktım. Su an olması gereken değerimiz 1500. Sağlıksız sa ne kadar önce biterse o kadar iyi ikimiz içinde canım inşallah düşüşe geçer değerin igneye gerek kalmaz
Bazen anlamıyorum nerede eksiğimz var diye sebepsiz olmayan biri olarak 3 aşılama ve ilk tüp bebeğini denedik negatif 4 yıllık evliyim bir kez dahi şu 2. çizgiyi göremedim. Bu zamana kadar bir çok prof. ada gittik doçentinede gittik hepsi olacak en kolay sizin herhangi problem yok deniliyor ama sonuçlar hüsran.Çok üzüldüm gerçekten, ya bu 3. De olsa 5. Gün de olsa tutacağı varsa tutuyo bence. Tek bir doğru yok bence bu işte. Çok bileşenli denklem.
Gözün aydın canımKizlar hayatimda ilk defa cift cizgi goruyorum su an soktayim. Bugun 7. gunum sabah 6:30 da bi cesaret predictor early yaptim ikinci cizgi silik olarak ciktiBakalim ne zaman derlerse o zaman kan vericem
Kizlar hayatimda ilk defa cift cizgi goruyorum su an soktayim. Bugun 7. gunum sabah 6:30 da bi cesaret predictor early yaptim ikinci cizgi silik olarak ciktiBakalim ne zaman derlerse o zaman kan vericem
Bende 4 yıllık evliyim 2 asilama oldu tutmadı öncesinden klomen çatlatma iğnesi ikimizde de problem yok ilk tüp bebek denememdi kimyasal gebelik yaşıyorum şu an. Biz çabalıyoruz doktorlar bize vesile rabbim ol derse olacak. Bizim ne eksiğimiz var deme canım herkesin hayatında eksiklri var kimi eş bulamıyor kimi çocuk kimi iş bulamıyor bazılarımız anne babalarımıi erken kaybediyoruz herkes eksik bu hayatta. Rabbim evlatla kimseyi sınamasın ağır bir sınav ama mükafatı güzel olacak insallahh. Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin. 2. Yi denicez tekrar yıkılmadan tüm umutlarımızlaBazen anlamıyorum nerede eksiğimz var diye sebepsiz olmayan biri olarak 3 aşılama ve ilk tüp bebeğini denedik negatif 4 yıllık evliyim bir kez dahi şu 2. çizgiyi göremedim. Bu zamana kadar bir çok prof. ada gittik doçentinede gittik hepsi olacak en kolay sizin herhangi problem yok deniliyor ama sonuçlar hüsran.
Ne güzel bir haberKizlar hayatimda ilk defa cift cizgi goruyorum su an soktayim. Bugun 7. gunum sabah 6:30 da bi cesaret predictor early yaptim ikinci cizgi silik olarak ciktiBakalim ne zaman derlerse o zaman kan vericem
Ben de çok üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor. Aksi gibi eşim de hep çok asabi ve anlayışsız. Onu da ben teselli ediyorum bu hormon iğnelerini o yemiş gibiBazen anlamıyorum nerede eksiğimz var diye sebepsiz olmayan biri olarak 3 aşılama ve ilk tüp bebeğini denedik negatif 4 yıllık evliyim bir kez dahi şu 2. çizgiyi göremedim. Bu zamana kadar bir çok prof. ada gittik doçentinede gittik hepsi olacak en kolay sizin herhangi problem yok deniliyor ama sonuçlar hüsran.
Tebrıkler cnm gözün aydınKizlar hayatimda ilk defa cift cizgi goruyorum su an soktayim. Bugun 7. gunum sabah 6:30 da bi cesaret predictor early yaptim ikinci cizgi silik olarak ciktiBakalim ne zaman derlerse o zaman kan vericem
Dış doktorda göstereceğim için net sayı yazmıyor değer aralığı var sadece
Başkası demiş canım karıştırmışım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bizleredeD Duaherderdedeva nerede 20 demişim anlamadım
Canım sen ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldun. Benim degerim çok düzensiz arttı dün doktorum ilaclari birak sağlıksız gebelik dedi değerim 63 tu dünBaşkası demiş canım karıştırmışım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?