Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazmışsınızŞimdi içerde 1 dondurulmuşum var. O da 3. Gün embriyosu. Onu 5. Güne çeviremezler heralde değil mi?

Ya ben aslında güveniyorum ama eşim çok fena benim. Yok şöyle mi böyle mi kafamı bulandırıyor. Beni de anlayamıyor yani. Çözüm de yok. Çok sinir oluyorum.

Büyük ihtimal 3.gün embiryosu koyar canım dediğin gibi risk göze almaz

Ya ben aslında güveniyorum ama eşim çok fena benim. Yok şöyle mi böyle mi kafamı bulandırıyor. Beni de anlayamıyor yani. Çözüm de yok. Çok sinir oluyorum.
En önemlisi senin ne hissettiğin. Benim eşim de şimdiki doktorum için ısınamadım bir türlü diyordu başta. Benimle paylaşma bunu önyargı oluşturuyorsun dedim. Daha mantıklı yorumlar yapmaya başladı. Ben çok etkilenirim çünkü özellikle eşimden. Anlıyorum seni o yüzden. Güveniyorsan hiö endişelenme

Yaaaaaa ciddi misin hemen yaz haber bekliyoruz idrar yapmadın değil mi hiç
Maalesef negatif
Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazmışsınızŞimdi içerde 1 dondurulmuşum var. O da 3. Gün embriyosu. Onu 5. Güne çeviremezler heralde değil mi?
benim 4. Gün dondurulmuş embriyom çözülüp ertesi gün yani 5. Gün olduğunda transfer yapışmıştı. Ama bu akşam öğrendim sonucum negatif

Aynı şekilde doktoruma sordum acaba biri devam ediyor olabilir mi diye ihtimal bile vermedi.cunku ilk degerime gore şuan 2000 olması gerekiyormuş.bakinca benimki 1000 bile değil.persembe gunu bakalım artacak mi azalacak mi ilaçları mecbur bıraktım çünkü daha kötü olmasından korkuyorum acikcasi

Aynen normalde 3 te cozdurup 5 e goturuyolar ama eger sizi 2 ay baskilarsa bence de riski goze almaz ve 3. Gun koyar. Bence baskilamaya girisecekseniz baskilamadan yeniden toplatin. Doktorunuz baskilayip bu 3.gunu mu koyalim dedi? Genelde doktorlar baskilamadan once tekrar topluyolar.

Benim de bugün 12. Günüm test günümdü maalesef negatif kızlar. İlk denememdi, dondurulmuş tek 5. Gün embriyosuydu. Tabii ki üzüldüm ancak yola devam, 1 ay ara verip eylül gibi dondurulmuşlarımla devam edicem inşallah. Diğer sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah sizler pozitif haberlerinizi alırsınız.

Canım bendede çikolata kisti var ve mıyom var. Doktorum ilk denemem olduğu ıcın açık açık soledı etkıleyebılır ama etkılemeyedebılır bana sorarsan deneyelım olmassa mıyomu alırız dedı kıst amelıyatını önermedi ztn yumurtalıklara zarar verıyo dıye

Transfer gününe baktım 18 temmuz benimde 17 temmuz benim dün 63 çıktı baştan artniati ama sonradan çok az arttı doktorum sağlıksız dedi ilacalri daha dün bıraktım. Su an olması gereken değerimiz 1500. Sağlıksız sa ne kadar önce biterse o kadar iyi ikimiz içinde canım inşallah düşüşe geçer değerin igneye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…