- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.338
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.621
Inşallah canim ama şuan dis gebelik mi değil.mi onu takip ediyoruz.persembe tekrar kan vereceğim umarım düşmüştür değerim.yoksa kanser hastalarına verilen bi igne varmış doktor onu yapıcaz gerekirse dedi.embriyonun vücuttan atılması icin yoksa ameliyata kadar gidermis.ne zor ya önce dua et değerim yükselsin diye şimdi de düşsün diyorumİnşallah dış gebelik değildir canım bir an önce adet olur atarsın. Adet olup rahatlamaya çok ihtiyacım var 10 gundr iki arada bir derede yaşıyorum ne olacağı belli değildi o çok daha kötü bir durum. Sende tekrar başlıcak misjn tedaviye benim dondurulmuşlar var transfer hazırlığına başlıcam eylülde Allahın izni ile
gayet güzel canim142,4 canım 8.gün 5.gün embriyosuydu
Evet canim 2 tane var çok şükür. Ama önce bu durumdan kurtulmam lazımNe diyeceğimi inan bilemedim ya donmuş embriyon var mıydı canım
Düşer insallahh canım. İgneye grwrk kalmaz. Ama igne ile düşüyor çok başında olduğun için eğer düşmezse ikinci bir iğne yapiyorlar onda da düşmezse operasyon gerekiyor senin değerin çok yüksek değil düşer o yüzden korkma insallahh en yakın zaman da atlatırsınInşallah canim ama şuan dis gebelik mi değil.mi onu takip ediyoruz.persembe tekrar kan vereceğim umarım düşmüştür değerim.yoksa kanser hastalarına verilen bi igne varmış doktor onu yapıcaz gerekirse dedi.embriyonun vücuttan atılması icin yoksa ameliyata kadar gidermis.ne zor ya önce dua et değerim yükselsin diye şimdi de düşsün diyorum
Tez zamanda inşallah canımEvet canim 2 tane var çok şükür. Ama önce bu durumdan kurtulmam lazım
Senin değerin kaç oldu canımDüşer insallahh canım. İgneye grwrk kalmaz. Ama igne ile düşüyor çok başında olduğun için eğer düşmezse ikinci bir iğne yapiyorlar onda da düşmezse operasyon gerekiyor senin değerin çok yüksek değil düşer o yüzden korkma insallahh en yakın zaman da atlatırsın
Benim 18 36 45 ve bugün 63 oldu 45 ten sonra 4 gün bekledim öle yaptrdm 63 çıktı doktor sağlıksız gebelik dedi ilaçlarımı bıraktımSenin değerin kaç oldu canım
Çok üzülüyorum böyle olunca ya direk negatif olsa böyle olmuyor da bu şekilde süreç yıpratıyor tez zamanda inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin mevlamBenim 18 36 45 ve bugün 63 oldu 45 ten sonra 4 gün bekledim öle yaptrdm 63 çıktı doktor sağlıksız gebelik dedi ilaçlarımı bıraktım
Amin canım yaa saolÇok üzülüyorum böyle olunca ya direk negatif olsa böyle olmuyor da bu şekilde süreç yıpratıyor tez zamanda inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin mevlam
Senin adına sevindim darısı başıma inşallahBen de çok korkuyordum ama bugün iki katından fazla artmış. İnşallah sen de güzel haberler alacaksın içini ferah tut
Peki dış gebelik riski varken ilaçlara devam etsen zararı mı oluyormuş?Canim ben de aynı durumdayım.suan değerim sağlıksız artıyor dis gebelikten korkuyorum.ilaclarimi bıraktım.en sağlıklısı en hayırlısı neyse o nasip olsun ikimizde güzelce atlatırız insallah
Kızlaaaarrrrr test sonucunu bekleyemeden eve gelir gelmez idrar testi yaptım hamileyim değil mi yanılmaz olmaz 8.gün böyle net beklemiyordum asla hala inanamıyorum
Tebriklerben de 25 temmuz da transfer olmuştu bugün müjdeli haberi aldım hamileyim ☺
Arkadaşlar oldu sanırım değerim iki kat artmıyordu %70 lerdeydi artış hep. İki gün önce 324 çıkmıştı. Bugün 719 olmuş artık içim rahatlasın dimi ♥
Off nasi icime su serpti bu mesaj anlatamamYaaaaaa yemin ederim ki bende senin gibi oldum ondan gittim artık ilaçları bırakayım da adet olayım diye bende regl olacağım zaman kesinlikle ishal olurum hiç şaşmaz normalde bu ilaçlar hamilelik falan kabızlık yaparmış ama ben bugün aynen öyle ishal oldum çok ağladım ama bak pozitifi gördüm inşallah sende göreceksin inanıyorumSende İnan kuzum
Canım kaçıncı günün senin şimdi ne zaman test yapmayı düşünüyorsun sakın stres yapma belirtiler herkeste o kadar farklı ki ben abartmıyorum asla birebir adet belirtilerini yaşadımOff nasi icime su serpti bu mesaj anlatamamKac gundur ilaclardan kabizlik gibiydi sonra bugun birden bagirsaklarim calisinca dedim tamam buraya kadarmis bu hayal regl oluyorum hayirli olsun. Simdi sizin mesajla bi umut dogdu icime insallah benimkinin de vakti gelmistir
7.gün 52Kaçıncı gün değerin 719 canım
Amin inşallah sürecin geri kalanı da güzel biter biz de anne olma hissini tadarız. Çok teşekkür ederim hepinize bana endişeli zamanımda destek oldunuz.Mutlu haberleri okumak beni gerçekten havalara uçuruyor❤ Tebrik ederim arkadaşlar umarım sağlıkla ilerleyen bir gebelik süreci yaşar ve hayırlısı ile kucaklariniza alırsınız yavrularınızı Darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.
İnşallah güzel haberler alacaksın sen deSenin adına sevindim darısı başıma inşallah
Sormadım onu ama bu risk varken ilac kullanmak mantıksız tabiPeki dış gebelik riski varken ilaçlara devam etsen zararı mı oluyormuş?
Amin canım dileyen isteyen herkes tatsınAmin inşallah sürecin geri kalanı da güzel biter biz de anne olma hissini tadarız. Çok teşekkür ederim hepinize bana endişeli zamanımda destek oldunuz.♥ İnşallah herkes beklediği sonuçları alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?