İlk öğrendiğimden değerim çok düşuktu saglikli artış olmadı bugün doktorum ilaclari bırakmami söyledi adet olmayı beklıcem hep dış gebelikten korktum. İnsan kimyasal gebelik yaşamak için dua eder mi çok zor bir durum rabbim isteyen herkese hayırlısını versin 1 ay ara verip eylülde tekrar transfer için başlıcam.

Evet aynı belirtileri ama ben aşılamada da bu belirtileri yaşadım olumsuzdu umarım bu sefer senin gibi mutluluğu yaşarım
Allah’ın izniyle yaşarsın inşallah canım mutlu haberlerini bekliyoruz ben bile pozitif aldıysam bu kadar adet belirtisiyle inanın ki o kadar ümitsizdim ki

Kızlaaaarrrrr test sonucunu bekleyemeden eve gelir gelmez idrar testi yaptım hamileyim değil mi yanılmaz olmaz 8.gün böyle net beklemiyordum asla hala inanamıyorum
Ayyy harikaaa cok sevindim canim gozun aydin ne kadar sevinmissindir bu cift cizgiyi gorunce cook tebrik ediyorum en guzel dogum gunu olur yarin simdi. insallah darisi basimiza ama sanki benim cok umudum yok regl olmadan once hep bagirsaklarim calismaya baslar ve hafif ishalimsi gibi olurum bugun oyle oldu yine regl olacagim gibi zaten hep diger belirtiler de. Neyse herseyin vakti zamani ne zaman ise o zaman oluyor bak seninki gelmis harika bi haber

Yaaaaaa yemin ederim ki bende senin gibi oldum ondan gittim artık ilaçları bırakayım da adet olayım diye bende regl olacağım zaman kesinlikle ishal olurum hiç şaşmaz normalde bu ilaçlar hamilelik falan kabızlık yaparmış ama ben bugün aynen öyle ishal oldum çok ağladım ama bak pozitifi gördüm inşallah sende göreceksin inanıyorum Sende İnan kuzum

Canim ben de aynı durumdayım.suan değerim sağlıksız artıyor dis gebelikten korkuyorum.ilaclarimi bıraktım.en sağlıklısı en hayırlısı neyse o nasip olsun ikimizde güzelce atlatırız insallah

Canim ben de aynı durumdayım.suan değerim sağlıksız artıyor dis gebelikten korkuyorum.ilaclarimi bıraktım.en sağlıklısı en hayırlısı neyse o nasip olsun ikimizde güzelce atlatırız insallah
İnşallah dış gebelik değildir canım bir an önce adet olur atarsın. Adet olup rahatlamaya çok ihtiyacım var 10 gundr iki arada bir derede yaşıyorum ne olacağı belli değildi o çok daha kötü bir durum. Sende tekrar başlıcak misjn tedaviye benim dondurulmuşlar var transfer hazırlığına başlıcam eylülde Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…