- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #4.601
teşekkür ederim herkesin duası kabul olsun inşaallahÇok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Evet kuzum tek embriyo aslında ama ikiz olur mu diye de düşündüm çift istememiştim ben ikiz olmaSın diyeBaya ben burdayim anne diyor tebrikler8.gune gore baya net hemde
142,4 canım 8.gün rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhh seninle aynı belirtileri yaşamıştık değil miDeğerlerin nasıl peki inan o kadar sevindim adına
Sonucunuz nedir acaba?Selam kızlar bugün transferimin 7. Günü bende hiç bir belirti yok. Sadece bu sabah evde ovulasyon testi vardı ondan yaptım dayanamayıp çok silik 2. Cizgi. Kafam çok karışık içimde hiç his yok. Yarın kan vereceğim. Rabbim hayırlısını versin inşallah
Canım Vitamin olarak stromega Q10 ve maxijuno hamilelik haberimi aldım şükürler olsun bugüneski mesajlarda kalmis ama vitamin olarak ne kullandiniz acaba transer surecinde
Evet aynı belirtileri ama ben aşılamada da bu belirtileri yaşadım olumsuzdu umarım bu sefer senin gibi mutluluğu yaşarım142,4 canım 8.gün rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhh seninle aynı belirtileri yaşamıştık değil mi
142,4 canım 8.gün 5.gün embriyosuyducanim değerin kaç cikti
Allah’ın izniyle yaşarsın inşallah canım mutlu haberlerini bekliyoruz ben bile pozitif aldıysam bu kadar adet belirtisiyle inanın ki o kadar ümitsizdim kiEvet aynı belirtileri ama ben aşılamada da bu belirtileri yaşadım olumsuzdu umarım bu sefer senin gibi mutluluğu yaşarım
Ayyy harikaaaKızlaaaarrrrr test sonucunu bekleyemeden eve gelir gelmez idrar testi yaptım hamileyim değil mi yanılmaz olmaz 8.gün böyle net beklemiyordum asla hala inanamıyorum
Yaaaaaa yemin ederim ki bende senin gibi oldum ondan gittim artık ilaçları bırakayım da adet olayım diye bende regl olacağım zaman kesinlikle ishal olurum hiç şaşmaz normalde bu ilaçlar hamilelik falan kabızlık yaparmış ama ben bugün aynen öyle ishal oldum çok ağladım ama bak pozitifi gördüm inşallah sende göreceksin inanıyorumAyyy harikaaacok sevindim canim gozun aydin ne kadar sevinmissindir bu cift cizgiyi gorunce cook tebrik ediyorum en guzel dogum gunu olur yarin simdi. insallah darisi basimiza ama sanki benim cok umudum yok regl olmadan once hep bagirsaklarim calismaya baslar ve hafif ishalimsi gibi olurum bugun oyle oldu yine regl olacagim gibi zaten hep diger belirtiler de. Neyse herseyin vakti zamani ne zaman ise o zaman oluyor bak seninki gelmis harika bi haber ❤
Kızlar bende güzel haberi aldım hamileyim çok şükür inşallah rabbim devamını getirir ve herkese nasip eder ünşallahhhhh
Gözün aydın canım. Allah tamamina erdirsin insallahKızlar bende güzel haberi aldım hamileyim çok şükür inşallah rabbim devamını getirir ve herkese nasip eder ünşallahhhhh
Ben de çok korkuyordum ama bugün iki katından fazla artmış. İnşallah sen de güzel haberler alacaksın içini ferah tut9.günde 117 13.günde 379 çıktı. Ben arada 11.günde test yaptırmamıştım
Canim ben de aynı durumdayım.suan değerim sağlıksız artıyor dis gebelikten korkuyorum.ilaclarimi bıraktım.en sağlıklısı en hayırlısı neyse o nasip olsun ikimizde güzelce atlatırız insallahİlk öğrendiğimden değerim çok düşuktu saglikli artış olmadı bugün doktorum ilaclari bırakmami söyledi adet olmayı beklıcem hep dış gebelikten korktum. İnsan kimyasal gebelik yaşamak için dua eder miçok zor bir durum rabbim isteyen herkese hayırlısını versin 1 ay ara verip eylülde tekrar transfer için başlıcam.
İnşallah dış gebelik değildir canım bir an önce adet olur atarsın. Adet olup rahatlamaya çok ihtiyacım var 10 gundr iki arada bir derede yaşıyorum ne olacağı belli değildi o çok daha kötü bir durum. Sende tekrar başlıcak misjn tedaviye benim dondurulmuşlar var transfer hazırlığına başlıcam eylülde Allahın izni ileCanim ben de aynı durumdayım.suan değerim sağlıksız artıyor dis gebelikten korkuyorum.ilaclarimi bıraktım.en sağlıklısı en hayırlısı neyse o nasip olsun ikimizde güzelce atlatırız insallah
Çok teşekkür ederim kuzum rabbim herkese nasip etsin devamını getirsin inşallahGözün aydın canım. Allah tamamina erdirsin insallah
Kaçıncı gün değerin 719 canımArkadaşlar oldu sanırım değerim iki kat artmıyordu %70 lerdeydi artış hep. İki gün önce 324 çıkmıştı. Bugün 719 olmuş artık içim rahatlasın dimi ♥
Ne diyeceğimi inan bilemedim ya donmuş embriyon var mıydı canımYok.canım ilaçları bıraktım.artik daha kotusunden korkuyorum bilmiyorum ya ilk sonucun 243 tu şimdiye 2000 olması lazım dedi doktor
Bence rahatlasın artık canım çok şükür çok güzel değerin :)Arkadaşlar oldu sanırım değerim iki kat artmıyordu %70 lerdeydi artış hep. İki gün önce 324 çıkmıştı. Bugün 719 olmuş artık içim rahatlasın dimi ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?