aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnAmin insallah canim , darisi isteyen butun herkese.. nasib etsin Allahim insallah
benim de ovulasyondan 2gün sonra sanki çatlama ağrısı gibi devam etti dün de aynı regl ağrısı gibi ara ara kasık ve bel ağrısı var bi de idrara çıkıyorum.ama her adet öncesi de bende bunlar olur sadeece bu kdr erken olmaz bu ay bi tek o değişiklik var
benim nedense bu ay umudum biraz fazla ya nedendir bilmem dün ağrı hafiften yoklayınca moralim bozulmadı desem yalan olur ama toparladım kendimi olsa da olmasa da vardır her şerde bir hayır muhakkak..hayırlısı canım bekleyip görücez. Geçen ay dpo 8 de yapmıştım gebelik testini pozitif çıkmıştı. Bu ay bekliyorum. öncesinde yapanlardan gelen güzel haberler bizi daha çok umutlandırıcak:)
canım umutsuzluk kadınlara hiç yakışmıyor bugün olmazsa yarın allah büyük.ne kadardır deniyosunHerkes anne oluyor neden benim bebeğim olmuyor dayanamıyor um artık
hadi bakalım az kalmışşşşBen regl bitse de çalışmalara başlasam diye bekliyorum. Son 3 gün regl bitmesine)
hadi yaaBenimde kirmizilar geldi
kesinlikle stres baş düşmanCoUntry sakın bozma moralini tamam mı, üzüldükçe olmuyor biliyorsun
CoUntry sakın bozma moralini tamam mı, üzüldükçe olmuyor biliyorsun
hadi yaa
umutsuzluğa kapılma ,vardır bi hayır önümüzdeki ay olcak nasipse
testtense adet bittikten sonra gün aşırı birlikte olmayı dene eşinle bakalım bi deIns cansu su ovulasyon testlerini denerim belki bu ay regl bitsinde offf :s
canımmm çokkkk sevindimmm gözün aydınn darısı başımıza inşallah kaç gün geçmişti batKızlar kantesti yaptirdim nihayet sonuç 75.77 değer darısı isteyenlerin başına devamı gelir inşallah Mayıs annesi olcam gibi bende mayis doğumluyum 8 mayısta evlendim doğum tarihi 7 Mayıs allahım inşallah nasip eder sağlıkla melegimi kucağıma almayi
canımmm çokkkk sevindimmm gözün aydınn darısı başımıza inşallah kaç gün geçmişti bat
ayyy süpersin yaa belirti var mıydı pekiiCanim daha geçmedi yarın bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?