Aynı şeyleri düşünüyorum keşke inat edip bu kadar zaman ertelemeseydim diyorum ..bizim de 3.ayımız. Hayırlısı Allahtan bat3 benim deBu ay olmasını çok isterdim çünkü eşim sezonluk çalışıyor . İyi olacaktı böyle ama plana göre değilmiş bunu iyice anladım korunmayı daha önce bırakmalıydım. Hayırlısı olsun
Hadi Hayırlısı bakalımmm güzel haberlerini bekliyorumdayanamadım ve gittim eczaneden test aldım öğle arası yapmayı planlıyorum inşallah güzel ve hayırlı haberler veririm rabbim yardımcımız osun kızlar :)
Ciddi misinnnnnnkızlar ben hafifte olsa çift çizgiyi gördüm inşallah devamı gelir hayırlısıyla sıra kan testinde inşallah yarın yada bu hafta içinde tam sonuçlar elimizde olur
Ciddi misinnnnnn
Ayyy çok sevindim hadi bjaalım darısı Başımıza hayırlı uğurlu olsun inşallahh
İnşalallah canım benim inşallah umutsuzluk yok değerlerin yüksek çıkacak inşallahteşekkür ederim canım o çizgiyi gördüm de inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese de nasip eder
Vardır bunda da bi hayır umutlar Eylül ..ben de bugün kırmızıları gördüm bu ay da olmadı inşallah Eylülde yüzümüz güler
Bişey kalmamış hadi bakalım hakkında Hayırlısı olsunBat 26 bende beklemedeyim hala kızlar ama içime adet olacakmışım gibi doğuyor
Teşekkür ederim sonucu duyurcam burdanBişey kalmamış hadi bakalım hakkında Hayırlısı olsun
tebrik ederim canım inşallah herşey gönlünce ilerler. Bat kaçtı senin cnm?kızlar ben hafifte olsa çift çizgiyi gördüm inşallah devamı gelir hayırlısıyla sıra kan testinde inşallah yarın yada bu hafta içinde tam sonuçlar elimizde olur
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın maşallahteşekkür ederim canım o çizgiyi gördüm de inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese de nasip eder
Günaydın CNm inşKızlar günaydın 1günü daha atladık güzel haberler alalım verelim
Inşallah canım gönlüne göre olsunherkese çok teşekkürler bat 27 ama belirtiler tortaya çıkarmaya başlaı inşallah devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?