- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
Ben olmadım ama feci sancım var yarın olucam galiba.. Ama bugün korktum işte yaa, ya varsa diyeCanım dikkat et sen yorma kendını ben oldun sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olmadım ama feci sancım var yarın olucam galiba.. Ama bugün korktum işte yaa, ya varsa diyeCanım dikkat et sen yorma kendını ben oldun sabah
Aynen ben de öyle planlıyorum kafamı dağıtıcam tatile gidicem gezip eğlenip bu ayı öyle değerlendiricem ama doktora başlamak istiyorum bir yandan da belki yumurta takibi yaptırabilirim denk gelebilirsem anlaşılan kafaya taktıkça olmuyor bu işBu ay bende karar verdım ovulasyon testi yapmıyıcam almadım zaten ve 10.12.14.16 günleri değerlendiricem genelde 12ve 13 gun koyu cıktı benım testler ıkı ay yaptım muhtemelen 14.gunu falanda Çatladı Artı bata kadar kesınlıkle test yapmıyıcam gerisi takdiri ilahı artık kesın kararlıyım bu ay
Hadi bakalım Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler al bize de bildirKızlar dayanamadım kan verdim, sonuç bekliyorum nolursunuz dua edin, hislerim beni yanıltmasın..
Kan yaptırdım, ama olsun rahatladım en azından, dün çok iş yaptım diye kafama takıyordum, şimdi takmam.. Tabi çok üzüldüm mutsuz oldum ama, kaderin önüne geçilmiyor işteBen de eşimi gönderdim test alsın diye ama üzüldüm şimdi senin durumuna idrar testi mi kan testi mi yaptın canım
Hayırlısı olsun Eylül müjdeleri gelecek deseneKoskoca negatif adet olayım da başlayayım çalışmalara
Umarım Eylül uğurlu gelir bize
Umutlar Eylül'de desene ..
Hadi bakalım birşey kalmamış sana da rest yapmadın dimigünaydın kızlar ben hala bat 27 yi bekliyorum umarım güzel haberler alırım
Hadi bakalım birşey kalmamış sana da rest yapmadın dimi
Bana sorarsan bekle derim :) Nasılsa 3gün kalmış geç yumurtlama olmuşsa çıkmama ihtimali var çünkü az daha sıkalım dişimizi benim de senden 1hafta sonra :syok canım daha test yapmadım ama bi aklım git al yap diyo işyerinde nasıl yapacam bilmiyorum ama yapsammı ki ya çatlıcam ha meraktan biraz cesaret :)