Yok yumurtlama için değil , erken gebelik testi olarak da kullanmıyormuş kızlar yanlış anlamadıysam onu soruyorum :)CNm benım 28 gunde bir oluyor 10.gunu başlıyordum nette oyle yazıyordu döngüne göre yazıyor içindeki kağıtta ordan bak yönlendirir seni
He ozaman regle ıkı gun kala yap yumurtlama günündeki gibi koyuysa gebelik varmıs ama ben inanmıyorumYok yumurtlama için değil , erken gebelik testi olarak da kullanmıyormuş kızlar yanlış anlamadıysam onu soruyorum :)
Ben de ilk burada duydum garip geldi ondan sordum teşekkür ederim canım ,sen de durumlar neHe ozaman regle ıkı gun kala yap yumurtlama günündeki gibi koyuysa gebelik varmıs ama ben inanmıyorum
Bata. 4gun kaldı sabah test yaptım çıkmadı bisi hayırlısıBen de ilk burada duydum garip geldi ondan sordum teşekkür ederim canım ,sen de durumlar ne
Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır ben çok fazla üstüne düşmeyi de doğru bulmuyorum eskiden ne yumurtlama Günü' ne ovulasyon testi bilinirmiş .. Vakit saat geldiğinde olur diyorum .. 3.ayım bu.. Rabbim aratmadan versin tüm isteyenlere . Senin ne kadar olduBata. 4gun kaldı sabah test yaptım çıkmadı bisi hayırlısı
Benım iki oğlum var sprali çıkardım benımde 3.ayımdı bu CNm aynen bu ay bende yapmıcam ovulasyon falan akışına bıraktım bu ay baya koşturmam var zaten ona kanalize olamam hayırlısı olur inşHayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır ben çok fazla üstüne düşmeyi de doğru bulmuyorum eskiden ne yumurtlama Günü' ne ovulasyon testi bilinirmiş .. Vakit saat geldiğinde olur diyorum .. 3.ayım bu.. Rabbim aratmadan versin tüm isteyenlere . Senin ne kadar oldu
Allah bağışlasın ne güzel :)Benım iki oğlum var sprali çıkardım benımde 3.ayımdı bu CNm aynen bu ay bende yapmıcam ovulasyon falan akışına bıraktım bu ay baya koşturmam var zaten ona kanalize olamam hayırlısı olur inş
Âmin cümlesini rabbım hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşAllah bağışlasın ne güzel :)
Benim daha ilk Allah nasip ederse tabii ..
Hepimizin hakkında Hayırlısı güzel haberler olsun inşallah
Açıldı CNm dur etiketliyim seniAdet oldum.Eylül grubu açılır açılmaz ordayım.
@Lulusu testim negatif bilgin olsun
A-aaaa ciddi misinnnAy benım küçük oğlan sürekli senin karnında bebek var diyip duruyo
Vallahı ya yok oğlum diyorum Israrla tekrarlıyorA-aaaa ciddi misinnn
Bence sen kan testi de yaptır nereden bilecek çocuk malum oldu kesinVallahı ya yok oğlum diyorum Israrla tekrarlıyor
Teşekkürler :)Açıldı CNm dur etiketliyim seni
Kızlar malesef bu ay da 3 gün önceden adet oldum
Moralim çok bozuk
Kuzum bende test yaptım çıkmadı olurum bendeKızlar malesef bu ay da 3 gün önceden adet oldum
Moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?