Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

CNm benım 28 gunde bir oluyor 10.gunu başlıyordum nette oyle yazıyordu döngüne göre yazıyor içindeki kağıtta ordan bak yönlendirir seni
Yok yumurtlama için değil , erken gebelik testi olarak da kullanmıyormuş kızlar yanlış anlamadıysam onu soruyorum :)

Bata. 4gun kaldı sabah test yaptım çıkmadı bisi hayırlısı
Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır ben çok fazla üstüne düşmeyi de doğru bulmuyorum eskiden ne yumurtlama Günü' ne ovulasyon testi bilinirmiş .. Vakit saat geldiğinde olur diyorum .. 3.ayım bu.. Rabbim aratmadan versin tüm isteyenlere . Senin ne kadar oldu

Benım iki oğlum var sprali çıkardım benımde 3.ayımdı bu CNm aynen bu ay bende yapmıcam ovulasyon falan akışına bıraktım bu ay baya koşturmam var zaten ona kanalize olamam hayırlısı olur inş

Benım iki oğlum var sprali çıkardım benımde 3.ayımdı bu CNm aynen bu ay bende yapmıcam ovulasyon falan akışına bıraktım bu ay baya koşturmam var zaten ona kanalize olamam hayırlısı olur inş
Allah bağışlasın ne güzel :)
Benim daha ilk Allah nasip ederse tabii ..
Hepimizin hakkında Hayırlısı güzel haberler olsun inşallah

Mrblar bizde temmuzda denemeye basladik sonuc husran oldu agustos 2 de adet oldum adet sonrasi yine calismalara basladik inss bu ay olur allahin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…