- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemeyi düşünüyorum çünkü benim hamileliklerin idrarda çıkar eğer çıkmıyorsa yoktur zaten o Yüzden şimdi testte görmeden kan vermek istemiyorum Hayırlısı sende ne bar ne yokcanım benim, biraz daha bekle veya eğer dediğin gibi bir tedavi yüzünden korkun varsa, yarın bir de kan testi yaptır bence.
Kuzum atsana resmı ay heyecanlandımKızlar ben de bugun test yaptım varla yok arası bir çizgi gördüm sanki ama yanılıyor olabilirim çünkü bu aydan pek beklentim kalmamıştı hic belirtim yok şuan bekliyorum bu aksam erken gebelik testi yapıcam 4 gün var bata
Şimdi erken gebelik testi yaptım malesef negatif ağlamamak için zor tutuyorum kendimi aklım bana oyun oynuyor galiba yarin gidip kan testi yaptırıcam yoksa adete kadar var mı yok mu kafayı yerim bu gidişleKuzum atsana resmı ay heyecanlandım
Keşke sabah ilk idrarla yapsaydın CNm yaŞimdi erken gebelik testi yaptım malesef negatif ağlamamak için zor tutuyorum kendimi aklım bana oyun oynuyor galiba yarin gidip kan testi yaptırıcam yoksa adete kadar var mı yok mu kafayı yerim bu gidişle
Canım aynısını arkadaşımda yaşamıştı hep kendini hamile zannetti meğer idrar yolları iltihabımış sakın tedavi olmadan bebek yapma yoksa düşüğe bile sebep olabilirmiş o yüzden aman ilaçlarını düzenli kullan ve bol su iç geçmiş olsun canımKızlar geceyi hastanede geçirdim,sebebi ise yoğun derece iltahap,ve belirtilerin yarısı gebelik belirtileriyle aynıydı, meğerse iltahap belirtileriymiş.Neyse Rabbimin bildiği varki vermiyor bebek
Dur bakalım 4 gün var daha, oğluşunun içine doğmuştur belki.. İnşallahh canım, olmasa da hayırlısıdır inşalalh..Gunaydın kızlar dayanamadım 4 gun kala ilk idrarla yaptım testı şimdi sagolsun cıkıverdı eksi işareti hayırlısı olsun Hakkımda artık oğlum Eylül'de okula başlıyo küçüğüm yuvaya koşturma başlıcak o yuzden ovulasyonla falanda ugraşmıcam hayırlısı artık
Ahh bu hislerrr, ben idrarımı tutamıyorum ki sürekli geliyor, bi tutsam yapıcam da.. Ahh ahh.. Kaldı 4, hayırlısı..Aynı Saçma his bendede mevcut ama yine negatifi gördüm ve ben hala pes etmiyorum sanırım kırmızılar gelene kadar sırf bu his Yüzünden test yapıcam inan çok bunalıyorum artık...seninde test için 4 saat Sıvı almadan test yapman gerekliydi elinde varsa tekrar dene bunu... Ve bu gün ateşimde düştü sanırım kırmızılar yakın ümitlerim yine suya düştü yine Eylül'e kaldır bu üçüncü Eylül olacak
Efsuunnsuz yapma, moral bozmak yok, bak hep beraberiz burda, yalnız değilsin..Kızlar malesef bu ay da 3 gün önceden adet oldum
Moralim çok bozuk
Ay hadi inşallah, resim koysanaKızlar ben de bugun test yaptım varla yok arası bir çizgi gördüm sanki ama yanılıyor olabilirim çünkü bu aydan pek beklentim kalmamıştı hic belirtim yok şuan bekliyorum bu aksam erken gebelik testi yapıcam 4 gün var bata
Canım çok geçmiş olsun, bol su iç canım.. Tedavi ol, gerçekten önemli..Kızlar geceyi hastanede geçirdim,sebebi ise yoğun derece iltahap,ve belirtilerin yarısı gebelik belirtileriyle aynıydı, meğerse iltahap belirtileriymiş.Neyse Rabbimin bildiği varki vermiyor bebek
İnşaallah diyoruz bizde ozaman içimizdeki bütün Saçma heyecanlara sanki bana çok yaklaşıyorum gibi geliyor ama şimdiye kadar neden çıkmıyor bunu anlamıyorum ya adetim yaklaşıyor yada beklenen geliyor bilemiyorum ya içime doğuyor yada ben çok istediğim için içime doğmuş gibi yapıyorum.... Çok mu duygusallık ne demin hüngür hüngür Ağladım okuduğum bir yazıda..Kızlarr saçma bir heyecan var anlatamam. Saçma tarifisiz, e hadi inşallah diyelim
Beklemeyi düşünüyorum çünkü benim hamileliklerin idrarda çıkar eğer çıkmıyorsa yoktur zaten o Yüzden şimdi testte görmeden kan vermek istemiyorum Hayırlısı sende ne bar ne yok
Aynen ya hissediyorum sanki, böyle bazen gülümsüyorum kendi kendime.. İlk defa böyle oluyor ve sanırım bu ay kırmızıları görürsem gerçekten yıkılırım. Bu arada lh negatif çıktı, o moralimi bozdu ama.. Bakalım, inşallah güzel haberler alırız. Ben eylül grubuna da dahil oldum hoş. Bakalım off off, aklımdan çıksa zaman geçecek de, aklımdan çıkmıyorİnşaallah diyoruz bizde ozaman içimizdeki bütün Saçma heyecanlara sanki bana çok yaklaşıyorum gibi geliyor ama şimdiye kadar neden çıkmıyor bunu anlamıyorum ya adetim yaklaşıyor yada beklenen geliyor bilemiyorum ya içime doğuyor yada ben çok istediğim için içime doğmuş gibi yapıyorum.... Çok mu duygusallık ne demin hüngür hüngür Ağladım okuduğum bir yazıda..
Sen de mi erken oldun?? Sıkma canını ama, bak burdayız hepimizBen negatifi görünce evde boğuluyorum gibi geldi attım kendimi dışarıya tabi eşim de peşimde ne kadar umutlanmıştım diğer testte aslında hiç belirtim de yok vardı ama artık kalmadı bu ay da kırmızı bayrak
Canim ben olmadım ama gündüz test yaptım silik var gibi geldi akşam erken test aldım negatif hiç bir belirtim de yok eylüle kaldı bu masalSen de mi erken oldun?? Sıkma canını ama, bak burdayız hepimiz
Ben dE olmadım, dur bakalım daha umut var, karamsarlık yokCanim ben olmadım ama gündüz test yaptım silik var gibi geldi akşam erken test aldım negatif hiç bir belirtim de yok eylüle kaldı bu masal
Sağol canım, demekki bizim için hayırlı değil şu an bebek işi,kısmet değilCanım aynısını arkadaşımda yaşamıştı hep kendini hamile zannetti meğer idrar yolları iltihabımış sakın tedavi olmadan bebek yapma yoksa düşüğe bile sebep olabilirmiş o yüzden aman ilaçlarını düzenli kullan ve bol su iç geçmiş olsun canım
biran önce regli olsak da yeni aya başlasak çalışmalaraGöğüslerimin çok kötü kızlar bıran once regl olmak istiyorum o derece dokunamıyorum resmen sızlıyo acıyo offfff