How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

ay aşkolsun olur mu ben de hep sordum birilerinden öğrendim burda..
25 temmuzda son reglimi olmuştum, bat bende karıştı ondan emin değilim çünkü çatlatma iğnesi oldum öne çekilmiş olabilir:) Ama 23ünde bekliyordum regl tarihimi çok erken baktırdım ben yani:) 5 gün öncesinde:) benim çatlatma iğnesi 4 Ağustostaydı. doktorum da iğneden 14 gün sonradan itibaren kanda çıkar varsa demişti tam 14. gün dayanamayıp baktırdım bugün ben işte:)
Bu arada idrar testlerinin hiç birinde çıkmadı, yani o hayalet çizgii bile yoook:) dün sabah yaptım en son.. early predictor markasıyla. gözlerim şaşı olmuştu var mı acaba diye bakmaktaan amaa yoktuu.. belirtilerim de benim olmadı, regl belirtileri neyse aynen onlar.. tabii şimdi değerimin yükselmesi lazım yoksa düşük olarak regliyle birlikte gidermiş:KK43: benim bu riskim var ama allahım sen koru mutluluumu üzüntiye çevirme inşallah..
Canım inan seni rahatlatmak için söylemiyorum ama bir düşük bir kimyasal yaşadım ve artık bu konular hakkında bilgi sahibi oldum sen şimdi adetten 5 gün önce öğrenmişsin iki günde bir iki katı olması gerekli değerin ve seninde adet Günü'nde inşaallah 100 ü geçer, gerçek bir hamilelikte adet günü 100 ve üstü olması gerekliymiş benim kimyasalda tam adet günü 17 çıkmıştı değerim ve düştü adetle birlikte... Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah gelişmelerden haberdar et bizi de moral oluyor bizede

Canım inan seni rahatlatmak için söylemiyorum ama bir düşük bir kimyasal yaşadım ve artık bu konular hakkında bilgi sahibi oldum sen şimdi adetten 5 gün önce öğrenmişsin iki günde bir iki katı olması gerekli değerin ve seninde adet Günü'nde inşaallah 100 ü geçer, gerçek bir hamilelikte adet günü 100 ve üstü olması gerekliymiş benim kimyasalda tam adet günü 17 çıkmıştı değerim ve düştü adetle birlikte... Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah gelişmelerden haberdar et bizi de moral oluyor bizede

yaa ben de düşük ve kimyasal gebelikten çok korkuyorum, dr um riskim olduğunu söylemişti çünkü. hatta şimdi bile değerimi söyleyince daha çok erken 2 gün sonra 60ları görebilirsek hamileyiz diyebiliriz sağlıkla dedi. ama şimdilik heyecan yapmayalım dedi. Senin sözlerin içimi rahatlattın bak böylee:) inşallah allah bekleyen isteyen burdaki tüm arkadaşlarıma çok uğraştırmadan versin!

:KK22::anneadayı:
ovulasyon testlerine güvenme derim ben sbah yaptm kopkoydu az önce pembiş pembiş geldi adetim :KK43:
hadi ya, ya ben de kk da öğrendim. Ama bir tuhafım bu ay, eşim de şok oluyor. Kalkamıyorum yataktan, gece kalkıp dolaba bakıyorum ne yesem diye, sürekli acıkıyorum ve his var içimde.. Ama test doğruysa tahlil yaptırcam belki de vitamin eksikliğidir.. Buarada sen de pembe demişsin, umutlandırmak istemem, ama yerleşmedir inşallah;)
bat gününü bekleyenler karıncalanma hisseden var mı ? Bugün aşırı derece de hissediyorum.
Beeeeennm!!! Ayaklarım ve kasığım! Hatta ben biraz ürktüm acaba kistlerim mi hortladı diye ama neyse tek değilmişim;)
lisans kpss mi bende bu ay son dedim artik yoksa sinavda doguracam
Aynen lisans kpss. Ben de ondan korkuyorum, son aylarda o kadar stres olmamalı diye de düşünüyorum. Ama arkadaşları okuyunca bilemedim de işte..
bebiş de yaparsınız, kariyer de... hayat çok fazla planlamaya gelmiyor. o yüzden bence akışına bırakın :)
Haklısın ama ya sınavda doğurursam?? Ben işimi bıraktım bu kpss için. Bir de ben uzmanlık istiyorum, pıanları yüksek baya. Kasmam lazım. Son 3 aya girdiğimde korkarım stresten doğururum ben:anneadayı:
Evet o

evet bencede ovulasyon testlerine güvenme bende adete yakın yakın Yaparım hep koyu çizgi çıkar ama sonuçta adet oluyorum meğer iki kere yumurtluyormuşum.. Gelmemiş kırmızıdan Ümit kesilmez... Inan bende çok Ümitsizim aslında Yüzüm sivilce tarlasına döndü , ayaklarım ellerim Şiş, çok sık wc ye gidiyorum ama bu sabah koskoca bir negatif testle güne başladım oysa dün silik de olsa vardı çizgi adetim 26 Ağustos ta yinede gelmemiş kırmızıdan ümidimi kesmiyorum beklemekten başka yapacak birşey tok
Ya ben de bilemedim de burada kadınlar hep ovülasyondan anlamışlar..evet sen görmüştün silik çizgiyi, acaba hcg hırmonu da etkilenir mi ki sudan, idrar sıkışmamasından.. Belki ondan çıkmamıştır bugün?? Off çok bekletmesin Allahım ya, korkuyorum hep ya olmazsa içimden geçiyor.. Sonra kış kış kötü düşünceler diyorum, kendime terapi yapmam lazım en kısa zamanda:KK12:
Kızlaaar bugün kan testi sonucum geldi ve değerim 30,1 galiba ağustos uğurlu geldi bana:) yükselme devam ederse hamileyim diyebileceğim daha çooook erken ama olsun hamileyim diyebilirim di mi di mi:))
Ayyyyy ne güzel habeeereer:anneadayı: hamil haberleri artıyor kızlarr:KK9:
Bencede KPSS ye odaklanın ama bebiş çalışmalarını ertelemeyin ben iki yıl erteledim Sınavdan sonra olsun dedim çok şükür Rabbim aratmadı hemen geldi bebiş ama bu seferde şehir dışına tercih yapamadım bebek var diye sonra her bebek nasibiyle gelirmiş derler ya Öyledir oldu bir atama daha çıktı ve aynı mahalleye atandım.. Siz işinizi Allah'a bırakın inanın o bizim için en doğru zamanı biliyor.... Sak'ın ara vermeyin derim...
ne güzel anlatmışsın, belki de olmayacak.. Ama sanırım ikimizin de korkusu aynı ya sınavda doğurursak?? Bir de ben lisans b kadroyum yani çift yıllar benim sınavım, yani aksilik çıkarsa 2018 e kalacak.. Allahım hayırlısını nasip etsin yaa... Sağol tavsiyen için:KK51:
Kızlarbu arada hiç belirtim olmadı ve regl ağrısı gibi karnı ve göğüslerim ağrıyordu sadece ayrıca idrada silik çizgi bile yoktuu moralleri bozmayın kana baktırın:))
Bir şey soranilir miyim, ovülasyon testin varsa yapıp resmini atar mısın, çok sevindim yaaa.. Valla tam umut oldum bize;) ne kadar zaman sonra aşılama yaptırdın??:KK22:

:KK22::anneadayı:
hadi ya, ya ben de kk da öğrendim. Ama bir tuhafım bu ay, eşim de şok oluyor. Kalkamıyorum yataktan, gece kalkıp dolaba bakıyorum ne yesem diye, sürekli acıkıyorum ve his var içimde.. Ama test doğruysa tahlil yaptırcam belki de vitamin eksikliğidir.. Buarada sen de pembe demişsin, umutlandırmak istemem, ama yerleşmedir inşallah:KK66:

Beeeeennm!!! Ayaklarım ve kasığım! Hatta ben biraz ürktüm acaba kistlerim mi hortladı diye ama neyse tek değilmişim:KK66:

Aynen lisans kpss. Ben de ondan korkuyorum, son aylarda o kadar stres olmamalı diye de düşünüyorum. Ama arkadaşları okuyunca bilemedim de işte..

Haklısın ama ya sınavda doğurursam?? Ben işimi bıraktım bu kpss için. Bir de ben uzmanlık istiyorum, pıanları yüksek baya. Kasmam lazım. Son 3 aya girdiğimde korkarım stresten doğururum ben:anneadayı:

Ya ben de bilemedim de burada kadınlar hep ovülasyondan anlamışlar..evet sen görmüştün silik çizgiyi, acaba hcg hırmonu da etkilenir mi ki sudan, idrar sıkışmamasından.. Belki ondan çıkmamıştır bugün?? Off çok bekletmesin Allahım ya, korkuyorum hep ya olmazsa içimden geçiyor.. Sonra kış kış kötü düşünceler diyorum, kendime terapi yapmam lazım en kısa zamanda:KK12:

Ayyyyy ne güzel habeeereer:anneadayı: hamil haberleri artıyor kızlarr:KK9:

ne güzel anlatmışsın, belki de olmayacak.. Ama sanırım ikimizin de korkusu aynı ya sınavda doğurursak?? Bir de ben lisans b kadroyum yani çift yıllar benim sınavım, yani aksilik çıkarsa 2018 e kalacak.. Allahım hayırlısını nasip etsin yaa... Sağol tavsiyen için:KK51:

Bir şey soranilir miyim, ovülasyon testin varsa yapıp resmini atar mısın, çok sevindim yaaa.. Valla tam umut oldum bize:KK66: ne kadar zaman sonra aşılama yaptırdın??:KK22:

canım ovülasyon testim yok:( idrarda da çıkmıyor ısrarla. ama ben daha erken yaptım kan testini de reglime 5 gn vardı daha:) ayy bekleyen herkesin olsun bekletmesin artık inşallah. bu arada hiç belirtilerim hamilelelik belişrtisi gibi değildi, yani regl belirtisi gibiydi daha çok. arada karnım ağrıyor, göğüslerim ağrıyor canım tatlı çekiyor:) şimdiden aşerme olmayacağına göre regl olacağım kesin dedim. beklemesem de bi ümitle yaptırdım testi.

Ben pko yum ve drum klomen+çatlatma iğnesi vermişti. onları kullandım iğneden sonraki 14.gün olarak da bugün hemen test yaptırdım:) eğer olmasaydı aşılamayı düşünecektiz biz de. hayırlısı olsun sana da canım. bu arada benim düşük riskim varmış normale göre daha yüksekmiş neden anlamasam da:) o yüzden bugün aldığım değer olan 30,1 ün 2 gün sonra 60 seviyelerinde olması önemli.. dua edin bana da lütfen yani:( sevişnmişken üzülmiyim inşallaah öyle daha kötüü:(

canım ovülasyon testim yok:KK43: idrarda da çıkmıyor ısrarla. ama ben daha erken yaptım kan testini de reglime 5 gn vardı daha:) ayy bekleyen herkesin olsun bekletmesin artık inşallah. bu arada hiç belirtilerim hamilelelik belişrtisi gibi değildi, yani regl belirtisi gibiydi daha çok. arada karnım ağrıyor, göğüslerim ağrıyor canım tatlı çekiyor:) şimdiden aşerme olmayacağına göre regl olacağım kesin dedim. beklemesem de bi ümitle yaptırdım testi.

Ben pko yum ve drum klomen+çatlatma iğnesi vermişti. onları kullandım iğneden sonraki 14.gün olarak da bugün hemen test yaptırdım:) eğer olmasaydı aşılamayı düşünecektiz biz de. hayırlısı olsun sana da canım. bu arada benim düşük riskim varmış normale göre daha yüksekmiş neden anlamasam da:) o yüzden bugün aldığım değer olan 30,1 ün 2 gün sonra 60 seviyelerinde olması önemli.. dua edin bana da lütfen yani:KK43: sevişnmişken üzülmiyim inşallaah öyle daha kötüü:KK43:
İnşallah hayırlısıyla keseyi de görürsün canım umutsuz düşünme dua et bol bol. Tutulsun bebişin

canım ovülasyon testim yok:KK43: idrarda da çıkmıyor ısrarla. ama ben daha erken yaptım kan testini de reglime 5 gn vardı daha:) ayy bekleyen herkesin olsun bekletmesin artık inşallah. bu arada hiç belirtilerim hamilelelik belişrtisi gibi değildi, yani regl belirtisi gibiydi daha çok. arada karnım ağrıyor, göğüslerim ağrıyor canım tatlı çekiyor:) şimdiden aşerme olmayacağına göre regl olacağım kesin dedim. beklemesem de bi ümitle yaptırdım testi.

Ben pko yum ve drum klomen+çatlatma iğnesi vermişti. onları kullandım iğneden sonraki 14.gün olarak da bugün hemen test yaptırdım:) eğer olmasaydı aşılamayı düşünecektiz biz de. hayırlısı olsun sana da canım. bu arada benim düşük riskim varmış normale göre daha yüksekmiş neden anlamasam da:) o yüzden bugün aldığım değer olan 30,1 ün 2 gün sonra 60 seviyelerinde olması önemli.. dua edin bana da lütfen yani:KK43: sevişnmişken üzülmiyim inşallaah öyle daha kötüü:KK43:
Canıımmm dua edicem sana.. Evet 2 günde bir artmalıymış değer, inşallah canım inşallah.. Umarım her şey güzel olur ve hepimiz için. Güzel dileklerin içim de teşekkür ederiz.

Benim kasığım. İlk defa oluyor bende şaşırdım. gulit_me gulit_me
Ayy inşallah güzel haberdir inşallah:))

merhabaaaaaa herkeseee :)

ben de uzun zamandır burayı okuyup bir türlü üye olamayanlardanım. sonunda çoluk cocuğa karışmaya karar verdiğimiz için artık üye olmanın vakti geldi diye düşündüm :)

sat 30 temmuz olarak, sadece 7-8-9 ağustos tarihlerinde ilişkide bulunabildik, onun dışında eşimin işleri dolayısıyla yanaşamadık birbirimize :)
bugün "hayatımda ilk defa" öyle bir akıntım oldu ki... neredeyse iç çamaşırımın yarısını kaplayacak kıvamda bembeyaz kokusuz krem gibi(kaşıntı da yok), çok değişik bir akıntıydı. bunun herhangi bir durumla alakası olma ihtimali size nedir? bir iki yerde döllenmeye bağlı olarak böyle şeylerin olabileceği gözüme çarptı ama bilse bilse kadınlar klübü kızları bunu bilir dedim:)
lütfen bir yardım eli uzatın bana.

merhabaaaaaa herkeseee :)

ben de uzun zamandır burayı okuyup bir türlü üye olamayanlardanım. sonunda çoluk cocuğa karışmaya karar verdiğimiz için artık üye olmanın vakti geldi diye düşündüm :)

sat 30 temmuz olarak, sadece 7-8-9 ağustos tarihlerinde ilişkide bulunabildik, onun dışında eşimin işleri dolayısıyla yanaşamadık birbirimize :)
bugün "hayatımda ilk defa" öyle bir akıntım oldu ki... neredeyse iç çamaşırımın yarısını kaplayacak kıvamda bembeyaz kokusuz krem gibi(kaşıntı da yok), çok değişik bir akıntıydı. bunun herhangi bir durumla alakası olma ihtimali size nedir? bir iki yerde döllenmeye bağlı olarak böyle şeylerin olabileceği gözüme çarptı ama bilse bilse kadınlar klübü kızları bunu bilir dedim:)
lütfen bir yardım eli uzatın bana.
Hoşgeldiniz Aramıza benimle sat aynı bende de 30 Temmuz... İlişki GünlerimiZde aynı çünkü benim o günler yumurtlama günümmüş meğer inşaallah tutmuştur ikimizinde... Beyaz akıntı gebelik belirtisi evet bendede oluyor oldukça yoğun hatta bazen adet oldum kesin diyorum ıslaklık olunca... Inşaallah vardır benim bat 26 Ağustos yarın sabah test yapıcam inşaallah gelmiştir bebiş

ayyy o kadar hızlı mı test yapacaksınız çok heyecanlı :)))) lütfen sabahki sonuçtan sonra bildiriminizde beni de işaretleyin çok merak ederim :)))) adet tarihlerimiz de aynıymış :)

peki bir sorum daha olacak, beyaz akıntı evet belirti diye biliyorum ama o şekilde krem gibi olması neden olur ki? sanki afedersiniz ama gelip bir kaşık kremi iç çamaşırıma bırakmış gibiydi :)))))

ayyy o kadar hızlı mı test yapacaksınız çok heyecanlı :)))) lütfen sabahki sonuçtan sonra bildiriminizde beni de işaretleyin çok merak ederim :)))) adet tarihlerimiz de aynıymış :)

peki bir sorum daha olacak, beyaz akıntı evet belirti diye biliyorum ama o şekilde krem gibi olması neden olur ki? sanki afedersiniz ama gelip bir kaşık kremi iç çamaşırıma bırakmış gibiydi :)))))
Zaten gebelikte krem gibi akıntı olur yani ben şimdiye kadar bir sağlıklı hamilelik bir iki düşük yaşadım hep öyle oldu krem gibiydi ve yoğundu sarı akıntım geldiğinde genelde adet oluyorum ben... Sabah yazarım durumu olumlu olursa inşaallah olmazsa kendimi meşgul edecek birşeyler bulmam Lazım yoksa kapıyı yemek üzereyim...

Zaten gebelikte krem gibi akıntı olur yani ben şimdiye kadar bir sağlıklı hamilelik bir iki düşük yaşadım hep öyle oldu krem gibiydi ve yoğundu sarı akıntım geldiğinde genelde adet oluyorum ben... Sabah yazarım durumu olumlu olursa inşaallah olmazsa kendimi meşgul edecek birşeyler bulmam Lazım yoksa kapıyı yemek üzereyim...

yeme yeme lütfen, birkaç ay önce ilk defa bi 10 gün gecikti reglim, ihtimal olmamasına rağmen acabamı deyip durdum :) ihtimal olsa kim bilir daha kaç gün geciktirecektim. siz yarın kan tahlili mi yoksa idrar mı yaptıracaksınız?

yeme yeme lütfen, birkaç ay önce ilk defa bi 10 gün gecikti reglim, ihtimal olmamasına rağmen acabamı deyip durdum :) ihtimal olsa kim bilir daha kaç gün geciktirecektim. siz yarın kan tahlili mi yoksa idrar mı yaptıracaksınız?
Yok canım idrar yapıcam bende Kan pıhtılaşması car hamile kaldığımı erkenden öğrenmem Lazım çünkü eğer hamileysem o günden itibaren iğne yapılacak... Sen daha çok yenisin ben ilk bebekte sorun yaşamadım şükür ama ikinci 3 Yıldır bizi bekletiyor

Yok canım idrar yapıcam bende Kan pıhtılaşması car hamile kaldığımı erkenden öğrenmem Lazım çünkü eğer hamileysem o günden itibaren iğne yapılacak... Sen daha çok yenisin ben ilk bebekte sorun yaşamadım şükür ama ikinci 3 Yıldır bizi bekletiyor

ahhhh .... tez vakitte inşallah istediğin gibi, sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun. lütfen benimle de paylaş mutlu haberlerini :)

kızlar clearblue digital erken gebelik testı aldım cuma gunu yapıcam bide normal ucuz olanlardanda aldım ay iyice Kafayı yedım ben ama ya :KK53:ama belimin Ortası müthiş agrıyo artı kasığıma Sancı giriyor alt kısmım zonkluyo emre sarıldı bugun resmen zıpladım Göğüs acımdan dü bakalım nolcak :KK66:

Kızlar bendede akşam Şeffaf ve sarımsı gbı akıntı oldu ama dedıgınız gbı aynı koyu kıvamlı

eeeee bende hamile değilim. Az önce test yaptım negatif :KK61: zaten bütün ovulasyon testlerin negatif çıktı. Sanırım ben yumurtlamadım. Yumurtlamayınca adet olunuyor mu? Çünkü hiç adet belirtimde yok yani birtek sivilcem çıktı o kadar. Bir bilen varsa yazsın ne olur.
Bende Eylül ayındaki gruba dahil oldum

eeeee bende hamile değilim. Az önce test yaptım negatif :KK61: zaten bütün ovulasyon testlerin negatif çıktı. Sanırım ben yumurtlamadım. Yumurtlamayınca adet olunuyor mu? Çünkü hiç adet belirtimde yok yani birtek sivilcem çıktı o kadar. Bir bilen varsa yazsın ne olur.
Bende Eylül ayındaki gruba dahil oldum
CNm ne kadar var regle

Tatlım inşallah hamilesindir senden umutluyum bu ay
kızlar clearblue digital erken gebelik testı aldım cuma gunu yapıcam bide normal ucuz olanlardanda aldım ay iyice Kafayı yedım ben ama ya :KK53:ama belimin Ortası müthiş agrıyo artı kasığıma Sancı giriyor alt kısmım zonkluyo emre sarıldı bugun resmen zıpladım Göğüs acımdan dü bakalım nolcak :KK66:

Back