hadi ya, ya ben de kk da öğrendim. Ama bir tuhafım bu ay, eşim de şok oluyor. Kalkamıyorum yataktan, gece kalkıp dolaba bakıyorum ne yesem diye, sürekli acıkıyorum ve his var içimde.. Ama test doğruysa tahlil yaptırcam belki de vitamin eksikliğidir.. Buarada sen de pembe demişsin, umutlandırmak istemem, ama yerleşmedir inşallah
Beeeeennm!!! Ayaklarım ve kasığım! Hatta ben biraz ürktüm acaba kistlerim mi hortladı diye ama neyse tek değilmişim
Aynen lisans kpss. Ben de ondan korkuyorum, son aylarda o kadar stres olmamalı diye de düşünüyorum. Ama arkadaşları okuyunca bilemedim de işte..
Haklısın ama ya sınavda doğurursam?? Ben işimi bıraktım bu kpss için. Bir de ben uzmanlık istiyorum, pıanları yüksek baya. Kasmam lazım. Son 3 aya girdiğimde korkarım stresten doğururum ben
Ya ben de bilemedim de burada kadınlar hep ovülasyondan anlamışlar..evet sen görmüştün silik çizgiyi, acaba hcg hırmonu da etkilenir mi ki sudan, idrar sıkışmamasından.. Belki ondan çıkmamıştır bugün?? Off çok bekletmesin Allahım ya, korkuyorum hep ya olmazsa içimden geçiyor.. Sonra kış kış kötü düşünceler diyorum, kendime terapi yapmam lazım en kısa zamanda
Ayyyyy ne güzel habeeereer
hamil haberleri artıyor kızlarr
ne güzel anlatmışsın, belki de olmayacak.. Ama sanırım ikimizin de korkusu aynı ya sınavda doğurursak?? Bir de ben lisans b kadroyum yani çift yıllar benim sınavım, yani aksilik çıkarsa 2018 e kalacak.. Allahım hayırlısını nasip etsin yaa... Sağol tavsiyen için
Bir şey soranilir miyim, ovülasyon testin varsa yapıp resmini atar mısın, çok sevindim yaaa.. Valla tam umut oldum bize
ne kadar zaman sonra aşılama yaptırdın??