Inş bitanem hayırlısı olsun Hakkımızda hepımızin güzel haberleri sıra sıra gelir inşTatlım inşallah hamilesindir senden umutluyum bu ay
Bat yarın. Dayanamadım bugün test Yaptım. İki tane test yaptım biri clear blue diğeri ucuz stick testlerden. Yani %99 hamile Değilim. Zaten ilk denenemizdi ona çok üzülmedim ama Korktuğum bu ayki bütün ovulasyon testlerim negatif çıkmıştı. Yumurtlamamış olabilirim yaniCNm ne kadar var regle
Canım testi ilk idrarla Yapsan daha iyiydi biliyorsun ya ilk idrar yada 4 saat sıvı almaman lazım hayırlısı olsun hakkında adet gelmedikçe umut kesmiyoruzBat yarın. Dayanamadım bugün test Yaptım. İki tane test yaptım biri clear blue diğeri ucuz stick testlerden. Yani %99 hamile Değilim. Zaten ilk denenemizdi ona çok üzülmedim ama Korktuğum bu ayki bütün ovulasyon testlerim negatif çıkmıştı. Yumurtlamamış olabilirim yani
Biliyorum ilk idrar ile daha iyi belli olur. Ama bekleyenedim işte. Ben genede çok umutlanmayayım. Çok sağol ilgilendiğin için. Umarım sen güzel haberler verirsin bize :)Canım testi ilk idrarla Yapsan daha iyiydi biliyorsun ya ilk idrar yada 4 saat sıvı almaman lazım hayırlısı olsun hakkında adet gelmedikçe umut kesmiyoruz
Umudunu kaybetme mevlam neyler neylerse güzel eyler CNm âmin en yakın zamanda hepimiz güzel haberler verelim inşBiliyorum ilk idrar ile daha iyi belli olur. Ama bekleyenedim işte. Ben genede çok umutlanmayayım. Çok sağol ilgilendiğin için. Umarım sen güzel haberler verirsin bize :)
ahhhh .... tez vakitte inşallah istediğin gibi, sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun. lütfen benimle de paylaş mutlu haberlerini :)
Aynı Saçma his bendede mevcut ama yine negatifi gördüm ve ben hala pes etmiyorum sanırım kırmızılar gelene kadar sırf bu his Yüzünden test yapıcam inan çok bunalıyorum artık...seninde test için 4 saat Sıvı almadan test yapman gerekliydi elinde varsa tekrar dene bunu... Ve bu gün ateşimde düştü sanırım kırmızılar yakın ümitlerim yine suya düştü yine Eylül'e kaldır bu üçüncü Eylül olacakKızlarrre yarın güzel haberler alacakmışız gibi his var içimde.. O kadar saçma bir mutluluk var ki içimde anlatamam.. Ben de lh da negatifi görmeme rağmen içimde bir his var.. Ama su, soda, limonata falan içtim bir de idrarımı tutamadım 1 saat falan, yarım saat içinde yaptım. Belki o yüzden negatif çıkmıştır?? Olabilir mi dersiniz?? Yaaa nolurr hamile olalımmm.. ( bana her şey eylülü işaret etse de şu saçma his gitmiyor napayım)
Ben bu tersten pek anlamamda acaba negatifimi şimdi buGunaydın kızlar dayanamadım 4 gun kala ilk idrarla yaptım testı şimdi sagolsun cıkıverdı eksi işareti hayırlısı olsun Hakkımda artık oğlum Eylül'de okula başlıyo küçüğüm yuvaya koşturma başlıcak o yuzden ovulasyonla falanda ugraşmıcam hayırlısı artık
Evet CNm eksi çıktı olsa Artı çıkardıBen bu tersten pek anlamamda acaba negatifimi şimdi bu
Hayırlısı olsun ozaman benimde 7 gün var bende sabah negatifi görgüm moraller Sıfır yapacak bir şey yok artıkEvet CNm eksi çıktı olsa Artı çıkardı
Yok ya ben moralimi bozmuyorum buyuk oğlum çok hareketli zaten bu sene 1 sınıf vardır allahın bir bildiği Hakkımda hayırlısı olsunHayırlısı olsun ozaman benimde 7 gün var bende sabah negatifi görgüm moraller Sıfır yapacak bir şey yok artık
Benim kide birinci Sınıfa başlayacak ama insan nekadar takmıyorum dedede takıyor işte insan bir beklenti içine giriyor çünkü yani ben Öyleyim en azından.. Olmayıncada olmuyor elden gelen bukadarYok ya ben moralimi bozmuyorum buyuk oğlum çok hareketli zaten bu sene 1 sınıf vardır allahın bir bildiği Hakkımda hayırlısı olsun
Kac günde bir regl oluyorsun cnmKızlar ovulasyon testini adetten ne kadar önce yapıyorsunuz hiç kullanmadım ben
Kac günde bir regl oluyorsun cnm
CNm benım 28 gunde bir oluyor 10.gunu başlıyordum nette oyle yazıyordu döngüne göre yazıyor içindeki kağıtta ordan bak yönlendirir seni3ay öncesine kadar 28günde bir düzenliydi hep , korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay 5gün gecikti,2.ay 24 gün son ay da 21gün sonra tekrar oldum :" dengesizleşti yani bu ay da bat 3eylül me olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?