Aynen bende psikolojik bu durumlar resmen berbat yani herseyi belirtifen sayiyorum bakalim bugün yarin test yapcam hayirlisiTeşekkürler
Ayyyy çok yakın tarihlerimiz. Bekle bekle paranoyak oldum. Biryerim kaşınsa adet belirtisi sanıyorum
Benimde adet sivilcem çıktı gerçi. Çoktan umutlanmak istemiyorum. Yarın sabah yapsammı acaba diyorum çok mu erken olur acaba.Aynen bende psikolojik bu durumlar resmen berbat yani herseyi belirtifen sayiyorum bakalim bugün yarin test yapcam hayirlisi
Canım sana derken ben dayanamayıp test yaptım,çıkmadı, erkenmi, yoksa bu kadar belirti neyin nesiydi, amaaan paronaya bağladımCanım benim de bat 26 Ağustos inan bunu bende bu ay fark ettim yumurtlama Günü'nden sonra başladı Doygunluk hatta ilk Günler'de uçları kopacak gibi acıyordu o sıralar denize gitmiştik tuzlu sudan sandım ama geçmedi şimdi geçti ama Doygunluk devam ediyor bu arada ben sabah test Yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı inşaallah yarında çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum
benimde sol gögüs ucum dokununca aciyo veya atlet degince canımı acıtıyo testte yaptm gölge görür gibi oldm yeniledim hicbisi cikmadi ikincisinde bence ck fazla kaptiriyoruz kendimizi maalesefMerhaba benimde 26 ağustos sol göğüs ucum dünden beri hafif sizliyor ara ara kasiklarimda ağrılar oldu acaba ben mi belirti arıyorum bilemedim bekleyip görcez bakalım herkes için hayırlısı olsun
Canım ben artık anlamadım vallaha benimde adete 3 gün var ,bugün test yaptım çıkmadı.Bütün belirtiler de vardı oysa,ama hala içimde hamileyim hissi varbenimde sol gögüs ucum dokununca aciyo veya atlet degince canımı acıtıyo testte yaptm gölge görür gibi oldm yeniledim hicbisi cikmadi ikincisinde bence ck fazla kaptiriyoruz kendimizi maalesef
Bence sabah yağmalısın testi çıkmaması olmadığı anlamına gelmiyor çünkü daha var bata ve benimde teste çıkması olduğu anlamına gelmiyor çünkü daha öncede kimyasal Yaşadığım için kendimi kaptırmıyorum var kesin diye yarın belli olur olup olmadığı benim eğer koyulaşırsa kan vermeye gideceğimCanım sana derken ben dayanamayıp test yaptım,çıkmadı, erkenmi, yoksa bu kadar belirti neyin nesiydi, amaaan paronaya bağladım
Belirti arayınca inana bulunuyor ama ben kendimi artık tanımaya başladım üç hamilelik oldu çünkü ilki hadi acemiliğe geldi diyelim ama Diğerlerini harfiyen takip edip belirtilerden anladım... Şimdi de bir his var diyor ama bilemiyorum birde bu ay erken yumurtladığımı Tesadüfen doktora gidince öğrenince dedim test yapsam varsa çıkar herhalde çok silik çıktı kimyasal gebeliktede böyle olmuştu bakalım. Yarın koyulaşırsa kan veririmMerhaba benimde 26 ağustos sol göğüs ucum dünden beri hafif sizliyor ara ara kasiklarimda ağrılar oldu acaba ben mi belirti arıyorum bilemedim bekleyip görcez bakalım herkes için hayırlısı olsun
İğne mecbur yapılacak ilk hamileliğim sorunsuz geçti ikinci düşük üçüncü kimyasal gebelik oldu genetik testler yapıldı hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğne başlanılacak 9 ay boyunca hergün yapılacak yani mecbur yoksa düşükle sonuçlanır Allah korusun kan pıhtılaşma sorunum varİnşallah hiç iğneye gerek bile kalmaz canım
M inan senin geçtiğin yollardan hemen hemen hepimiz geçtik benim ilk aydan hamile kalarak Dünya'ya gelmiş bir kuzum var çok şükür ama ikinci öğle olmadı çok yorucu yıpratıcı Şeyler yaşadım ameliyatlar düşük kimyasal gebelik hsg herşey geçti ama o evladımın anne benim neden kardeşim yok derken Gözlerimin dolmasına engel olamadım belki bu Yazıyı okuyanlar senin en azından bir tane var diyeceksiniz ama inan olay böyle değil evladınız OLDUĞUNU düşünün ve onun için herşeyi yapmazmısınız onun üzülmesine kıyabilirmisiniz ve onun bu Dünya'da yalnız kalacağını düşünmek inanin çok zor ilk çocuklar evlat hasretiyle bekleniyor evet Rabbim olmayanlara da versin inşaallah ama inanın ikinciyi beklemek çok daha zor ve ilk çocuk Büyüyüp gidiyor kardeşiyle birşey paylaşamayacak yaşa geliyor yıllar geçiyor ve ona söyleyecek hiç bir sözüm yok ve koskoca bir üç yıl geçiyor böyle...ağustos 2014 de evlendim ve evlenir evlenmez hamile kaldım.eşim de ben de çok istiyorduk.derken fındığım büyümüş kalp atışlarını falan dinledik.sigara kullanıyordum hemen bıraktım hayatımı daha o minicikken ona göre şekillendirmeye başlamıştım.derken 12.haftada tarama testine gittiğimde bebeğimin 7 hafta4 günlükken kalbinin durduğunu öğrendim.4 hafta benle birlikte büyüdüğünü sandığım bebeğimi boşa sevmişimacil kürtaj oldum.rahimde septum yani perde varmış.ilk kez duyuyordum böyle bişeyi.bebek perde rahimi 2ye böldüğü için gelişememiş ve ölmüş.kürtajdan sonra rahim filmi çektirdim septumun ne büyüklükte olduğunu öğrenmek için.çok acılı bi işlemdi derken nisanda ameliyat oldum ve perde alındı.artık gebeliği engelleyici bişey yoktu.ama bu dönemde bütün adet düzenim bozuldu.1 kürtaj 1 hsg ve 1 ameliyat ameliyattan sonra doktor septumdan parça kalmışmı bakmak için tekrar hsg önerdi.aynı acıyı tekrar çekecektim ama umrumda olmadı söz konusu bebeğimdi.çok şükür hiçbir problem çıkmadı.nisandan bu yana korunmayı bıraktım.ilk aydan hamile kalmanın verdiği rahatlıkla yine hemen hamile kalırım sandım ama olmadı.benle aynı zamanda hamile kalanlar doğum yaptı.baktıkça içim acıdı.internetten ovülasyon testleri aldım işi daha sistematik yürütmek için.2 ay denedim gene olmadı ama bu dönemde adetlerim 8 gün 7 gün geçti.tam oldu bu kez diyordum yine adet oluyorum.bu ay ne ovülasyon testi yaptım ne de düşündüm.adetten sonra doktora gitmeye,yumurta çatlaması problemim varsa çözemeye uğraşacaktım.ama sabah uyanır uyanmaz test yaptım silik bir çizgi çıktı.umutlanmak istemedim çünkü her ay hüsran.bu yüzden resimleri buraya attım ki tanımadığım siz kader arkadaşlarım bana destek olun diye.sonucu da alır almaz yazıcam olumlu ya da olumsuz.umarım Rabbim kalbimize göre verir..
ağustos 2014 de evlendim ve evlenir evlenmez hamile kaldım.eşim de ben de çok istiyorduk.derken fındığım büyümüş kalp atışlarını falan dinledik.sigara kullanıyordum hemen bıraktım hayatımı daha o minicikken ona göre şekillendirmeye başlamıştım.derken 12.haftada tarama testine gittiğimde bebeğimin 7 hafta4 günlükken kalbinin durduğunu öğrendim.4 hafta benle birlikte büyüdüğünü sandığım bebeğimi boşa sevmişimacil kürtaj oldum.rahimde septum yani perde varmış.ilk kez duyuyordum böyle bişeyi.bebek perde rahimi 2ye böldüğü için gelişememiş ve ölmüş.kürtajdan sonra rahim filmi çektirdim septumun ne büyüklükte olduğunu öğrenmek için.çok acılı bi işlemdi derken nisanda ameliyat oldum ve perde alındı.artık gebeliği engelleyici bişey yoktu.ama bu dönemde bütün adet düzenim bozuldu.1 kürtaj 1 hsg ve 1 ameliyat ameliyattan sonra doktor septumdan parça kalmışmı bakmak için tekrar hsg önerdi.aynı acıyı tekrar çekecektim ama umrumda olmadı söz konusu bebeğimdi.çok şükür hiçbir problem çıkmadı.nisandan bu yana korunmayı bıraktım.ilk aydan hamile kalmanın verdiği rahatlıkla yine hemen hamile kalırım sandım ama olmadı.benle aynı zamanda hamile kalanlar doğum yaptı.baktıkça içim acıdı.internetten ovülasyon testleri aldım işi daha sistematik yürütmek için.2 ay denedim gene olmadı ama bu dönemde adetlerim 8 gün 7 gün geçti.tam oldu bu kez diyordum yine adet oluyorum.bu ay ne ovülasyon testi yaptım ne de düşündüm.adetten sonra doktora gitmeye,yumurta çatlaması problemim varsa çözemeye uğraşacaktım.ama sabah uyanır uyanmaz test yaptım silik bir çizgi çıktı.umutlanmak istemedim çünkü her ay hüsran.bu yüzden resimleri buraya attım ki tanımadığım siz kader arkadaşlarım bana destek olun diye.sonucu da alır almaz yazıcam olumlu ya da olumsuz.umarım Rabbim kalbimize göre verir..
Evet ne uzun çıkıyor sonuç bizim burda en geç iki saatte çıkıyor ama seninki hala çıkmadıHerkeste başka hikaye işte.. Sen sıkma canını, dur bakalım bekle. İnan psikoloji de çok etkiliyor. İnşallah gönlümüzce olur, kolay değil yaşadığın anladım seni..
Peki çıkmadı mı sonucun?? İnşallah iyi haberi verirsin bize
Öyleyse haklısın canım allah gönlüne göre versin,Ben umudunu kaybettim, Eşim iğneye izin vermez,olursa olur olmazsa olmaz der,daha önce tedavisi olsam dedim,hayır dediİğne mecbur yapılacak ilk hamileliğim sorunsuz geçti ikinci düşük üçüncü kimyasal gebelik oldu genetik testler yapıldı hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğne başlanılacak 9 ay boyunca hergün yapılacak yani mecbur yoksa düşükle sonuçlanır Allah korusun kan pıhtılaşma sorunum var
Benim iğne tedavi için değil yanlış anladın galiba kan sulandırıcı iğne iki kere düşük yaptığım için düşüklerin sebebi araştırıldı ve kan pıhtılaşma sorunu çıktı bana doktorlar hamile kaldığını öğrendiğinde gel hergün men di kendine iğne yapacaksın Bebeğin düşmemesi için dediler iğneler onun için... Hem tedavi için eşin neden karşı ki bir engel varsa öğrenmiş olursun benceÖyleyse haklısın canım allah gönlüne göre versin,Ben umudunu kaybettim, Eşim iğneye izin vermez,olursa olur olmazsa olmaz der,daha önce tedavisi olsam dedim,hayır dedi
Canım daha önce kimyasal gebelik yaşamadın galiba çünkü kimyasal gebelikte test pozitif çıkıyor hatta kanda da çıkıyor pozitif ama kısa bir süre sonra testlerde kan tahliline negatife Dönüyor bu arada tabi adetin Gecikmiş oluyor ve adetin normal adet gibi geliyor benim ki böyle oldu adet Günü'nde silik çizgi çıktı üç gün silik çıktı sonra kanda bastırdım hamileydim ve 4 gün sonra kan değerim düştüKızlar zaten umudumu yitirdim,testimi lavaboda Eşim gördü, ama hiç üzülmedi gibi yada bana belli etmiyor,Aranızda adete 3 gün kala negatifi görüpte sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı,ben bugün bağçeyi temizledim ama acayip kasık ağrım başladı,göbek deliğinde hissettim ağrıyı,ama çöpleri çalıları temizledim ağır iş yapmadım bile, anlamadım yaaa yine kimyasal gebelik mi??
Yaaa nsl deyim,allahın bildiği vardır ondan vermiyodur diyor,anlıyorum onu ama çaresi varsa neden olmasın değilmi,canım sana sorum olacak sende kimyasal gebeliği düşürdüğünü hissdiyormuydun,ben hissediyorum, adet sancısındaki kasık ağrısından farklı bir ağrı benimki hepBenim iğne tedavi için değil yanlış anladın galiba kan sulandırıcı iğne iki kere düşük yaptığım için düşüklerin sebebi araştırıldı ve kan pıhtılaşma sorunu çıktı bana doktorlar hamile kaldığını öğrendiğinde gel hergün men di kendine iğne yapacaksın Bebeğin düşmemesi için dediler iğneler onun için... Hem tedavi için eşin neden karşı ki bir engel varsa öğrenmiş olursun bence
Canım adete yakın test yapmadım hiç ,aceleciliğimden daha erken yaptım ama doktor kimyasal gebelik belirtileri dedi,ama sabah bir test daha yapacağım,eğer çizgiyi görürde adet olursam doktorun dediği doğru diyeceğim artık,biraz önceki testte çıkmadıCanım daha önce kimyasal gebelik yaşamadın galiba çünkü kimyasal gebelikte test pozitif çıkıyor hatta kanda da çıkıyor pozitif ama kısa bir süre sonra testlerde kan tahliline negatife Dönüyor bu arada tabi adetin Gecikmiş oluyor ve adetin normal adet gibi geliyor benim ki böyle oldu adet Günü'nde silik çizgi çıktı üç gün silik çıktı sonra kanda bastırdım hamileydim ve 4 gün sonra kan değerim düştü
Evet kimyasal testlerde çıkıyor normal gebeliklerden farkı yok sadece bir süre sonra değer ikiye katlayacağı yerde düşüşe geçiyor bencede adet Gününe kadar test yapabilirsin eğer yoksa kimyasal da yoktur yalnız çok çok silik çıkarsa bile vardır demek unutmaCanım adete yakın test yapmadım hiç ,aceleciliğimden daha erken yaptım ama doktor kimyasal gebelik belirtileri dedi,ama sabah bir test daha yapacağım,eğer çizgiyi görürde adet olursam doktorun dediği doğru diyeceğim artık,biraz önceki testte çıkmadı
CNm sonuç ne oldu merak ettik seninormal test yaptım canım.3 liralık olanlardan.kan da verdim ama sonuç çıkmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?