var silik cizgi hayırlısı olsun:)Eki Görüntüle 1607996 Eki Görüntüle 1607997 kızlar gebelik varmı? silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum? lütfen cevaplayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var silik cizgi hayırlısı olsun:)Eki Görüntüle 1607996 Eki Görüntüle 1607997 kızlar gebelik varmı? silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum? lütfen cevaplayın
15 temmuz du
canım aslında ben sabah test Yaptım ve önce negatifti bende kahvaltıyı hazırladım oğlumla uzun bir kahvaltı Yaptım dönünce baktım çok silik bir çizgi var ama sonradan Çıktığı için çok ihtimal vermedim yarın tekrar yapıcam yine böyle olursa kan vermeye gideceğim direk bekleyip de kafama takmak istemiyorum yoksadavarsada çıksın kurtulayımTest yapınca haberdar et,Rabbim gönlüne göre versin canım
kanverdim sonucunu bekliyorum inşallah dilediğim gibi olur :)
Ayyy sen öyle deyince bende heyecanlandımcanım aslında ben sabah test Yaptım ve önce negatifti bende kahvaltıyı hazırladım oğlumla uzun bir kahvaltı Yaptım dönünce baktım çok silik bir çizgi var ama sonradan Çıktığı için çok ihtimal vermedim yarın tekrar yapıcam yine böyle olursa kan vermeye gideceğim direk bekleyip de kafama takmak istemiyorum yoksadavarsada çıksın kurtulayım
İnşallah kimyasal değildir, bekle adete kadar ,tekrar test yap,geç döllenmede silik çıkıyormuşBirde ben daha önce kimyasal yaşadım iki kere onlara böyle sonradan silik bir çizgi çıkmıştı ama ertesi gün koyulaşmamıştı kimyasal OLDUĞUNU öyle anlamıştım şimdi de bunu takip edicem eğer yarın silik çizgi az daha koyu olursa kan vermeye gitmeyi düşünüyorum sonrada iğne başlanacak çünkü
Yok canım adete kadar bekleyemem çünkü bende kan pıhtılaşması var erken öğrenip iğneye başlanması gerekiyor o Yüzden. Bu hafta var yada yok öğrenirim inşaallah... Zaten benim hamileliklerin idrar testinde hep çıkar çok çok silik bir çizgide kan testi 15 çıkmıştı artık anlayabiliyorum testlerin dilindenİnşallah kimyasal değildir, bekle adete kadar ,tekrar test yap,geç döllenmede silik çıkıyormuş
3gün var canımCanım inan bende gördüm bu arada adetine kaç gün vardı merak ettim hadi hayırlı olsun inşaallah minik bebişin ilk resmine benziyor
Tamam:)Bizi haber et mutlakaaaa
Amiin inşallah!var silik cizgi hayırlısı olsun:)
Canım çıkma dı mı daha sonuç hadi haber ver bize de merakla bekliyoruz sonucunu inşaallah pozitiftir3gün var canım
İkinizden de güZel haber bekliyoruzzz, hadi siz de @MoruSevenKiz gibi umut okun bizeee@a
Canım çıkma dı mı daha sonuç hadi haber ver bize de merakla bekliyoruz sonucunu inşaallah pozitiftir
Canım benim de bat 26 Ağustos inan bunu bende bu ay fark ettim yumurtlama Günü'nden sonra başladı Doygunluk hatta ilk Günler'de uçları kopacak gibi acıyordu o sıralar denize gitmiştik tuzlu sudan sandım ama geçmedi şimdi geçti ama Doygunluk devam ediyor bu arada ben sabah test Yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı inşaallah yarında çıkarsa kan vermeyi düşünüyorumMerhaba arkadaşlar, benim bat 26 ağustos. Normalde adetten 4-5 gün önce başlar göğüs ağrım ve illa ki bi tane sivilce çıkar. Bu sefer ilk defa adetime 15 gün kala başladı göğüs hassasiyetim ve ağrım ve hala da devam ediyor. Sivilce de çıktı ama bu kadar erken ne ağrım olurdu ne sivilce. Acaba hamile olabilir miyim yoksa ben mi umutlanıyorum
Inşaallah canım hepimiz alalım güzel haberleri inan çok zor bu bekleyiş insan çok yıpranıyor ve hiç bir işe kafasını vermiyorİkinizden de güZel haber bekliyoruzzz, hadi siz de @MoruSevenKiz gibi umut okun bizeee
Aminnnn canim benim inşaallahbenimde 23 canım
Silik bir cizgi goruyorum ama lh mi yoksa hgc mi anlayamadim testiEki Görüntüle 1607996 Eki Görüntüle 1607997 kızlar gebelik varmı? silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum? lütfen cevaplayın
Canım benim de bat 26 Ağustos inan bunu bende bu ay fark ettim yumurtlama Günü'nden sonra başladı Doygunluk hatta ilk Günler'de uçları kopacak gibi acıyordu o sıralar denize gitmiştik tuzlu sudan sandım ama geçmedi şimdi geçti ama Doygunluk devam ediyor bu arada ben sabah test Yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı inşaallah yarında çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum
Bekliyorum ben de çıkmadı maalesef öğleden sonra çıkar dedi ses yok@a
Canım çıkma dı mı daha sonuç hadi haber ver bize de merakla bekliyoruz sonucunu inşaallah pozitiftir