Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Merhaba benimde 26 ağustos sol göğüs ucum dünden beri hafif sizliyor ara ara kasiklarimda ağrılar oldu acaba ben mi belirti arıyorum bilemedim bekleyip görcez bakalım herkes için hayırlısı olsun

ağustos 2014 de evlendim ve evlenir evlenmez hamile kaldım.eşim de ben de çok istiyorduk.derken fındığım büyümüş kalp atışlarını falan dinledik.sigara kullanıyordum hemen bıraktım hayatımı daha o minicikken ona göre şekillendirmeye başlamıştım.derken 12.haftada tarama testine gittiğimde bebeğimin 7 hafta4 günlükken kalbinin durduğunu öğrendim.4 hafta benle birlikte büyüdüğünü sandığım bebeğimi boşa sevmişim acil kürtaj oldum.rahimde septum yani perde varmış.ilk kez duyuyordum böyle bişeyi.bebek perde rahimi 2ye böldüğü için gelişememiş ve ölmüş.kürtajdan sonra rahim filmi çektirdim septumun ne büyüklükte olduğunu öğrenmek için.çok acılı bi işlemdi derken nisanda ameliyat oldum ve perde alındı.artık gebeliği engelleyici bişey yoktu.ama bu dönemde bütün adet düzenim bozuldu.1 kürtaj 1 hsg ve 1 ameliyat ameliyattan sonra doktor septumdan parça kalmışmı bakmak için tekrar hsg önerdi.aynı acıyı tekrar çekecektim ama umrumda olmadı söz konusu bebeğimdi.çok şükür hiçbir problem çıkmadı.nisandan bu yana korunmayı bıraktım.ilk aydan hamile kalmanın verdiği rahatlıkla yine hemen hamile kalırım sandım ama olmadı.benle aynı zamanda hamile kalanlar doğum yaptı.baktıkça içim acıdı.internetten ovülasyon testleri aldım işi daha sistematik yürütmek için.2 ay denedim gene olmadı ama bu dönemde adetlerim 8 gün 7 gün geçti.tam oldu bu kez diyordum yine adet oluyorum.bu ay ne ovülasyon testi yaptım ne de düşündüm.adetten sonra doktora gitmeye,yumurta çatlaması problemim varsa çözemeye uğraşacaktım.ama sabah uyanır uyanmaz test yaptım silik bir çizgi çıktı.umutlanmak istemedim çünkü her ay hüsran.bu yüzden resimleri buraya attım ki tanımadığım siz kader arkadaşlarım bana destek olun diye.sonucu da alır almaz yazıcam olumlu ya da olumsuz.umarım Rabbim kalbimize göre verir..

O
ovilasyon testi mi yaptin canim erken gebelik testi mi

Rabbım hayırlı haberler Alman'ı nasıp etsın arkadaşım inş bize mutlu haberler verirsin

Merhaba kızlar
Ben bir yıllık evliyim. Geçen ay son adetimden sonra korunmayı bıraktık. Bu ilk deneyişimiz yani. Bat 19 Ağustos. Bat günümde test yapıcam. Çooooook heyecanlıyım. Hiç geçmiyor zaman.

Rabbim bekletiyorsa vardır bi bildiği sıkma canını. İnşallah bebeğin bu ay seninledir :)

İnşallah hiç iğneye gerek bile kalmaz canım

Merhaba kızlar
Ben bir yıllık evliyim. Geçen ay son adetimden sonra korunmayı bıraktık. Bu ilk deneyişimiz yani. Bat 19 Ağustos. Bat günümde test yapıcam. Çooooook heyecanlıyım. Hiç geçmiyor zaman.
Hosgeldin aramiza bizde senin gibi bekleyislerdeyiz bat 21

Canım benimde kimyasal gebelik olabilir demişti doktor,çünkü 7 aydır belirtiler adet geçikmesi var ama sonrası bir sancı oluyor haftasında adet oluyorum,bende test aldım dayanamayıp,eğer pozitif olurda sonrasınada adet olursam ,tamam sorun var deyip dk gidicem,hayırlısıysa versin Rabbim

Canım ben hiç ovulasyon testi kullanmadım , telefondaki uygulamaya göre 2ay birlikte oldum ama ne yalan Söyleyeyim çok çok üzerine düşmedim bu ay ilk defa adet bittikten sonra gün aşırı birlikte oluyoruz bakalım nasipte ne varsa onu görcez

Kızlar bat 21 dayanamadım test aldım,ve okadarda bekleyeceğım adet geçiksin derken eczanede buldum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…