merhaba arkadaşlar.
bu ay inşallah hayırlı uğurlu gelir hepimize. hepimiz istediğimize kavuşuruz.
bende bu ay özellkle içim kıpır kıpır heycanla bat günümü bekliyorum :) bu ay olursa doğum tamda eşimin doğum gününe gelcek. hediye almaktan kurtulcam
bende 25 temmuzu bekliyorum heyecanla... hakkımızda hayırlısı
'folikasit alıyormusunuz arkadaşlar.ben çoğu zaman unutsamda almaya gayret ediyorum.
'canım anneler hisseder evet gelecek inşallah çok yakında.inşallahhhh inşallahh. 1 senedir tedavi ile uğraşıyorum şimdi ara verdim ama nedense çok umutluyum bu ay. hem annemde dedi 2 ay içinde gelcek bebek die. anneler hissedermiş:79:
folbiol benm midemi bulandırıyor o yüzden akşamları alıyorum zamanı farkediyormu acaba bilen varmı?
elevit'mi hap adı ne.10 gün önce silik çizgi gördüm dedin ya o yüzden her vakitte çift çizgi çıkar diye düşündüm ama çocukla çıkmanda zor olur tabi.
inşallahhhh inşallahh. 1 senedir tedavi ile uğraşıyorum şimdi ara verdim ama nedense çok umutluyum bu ay. Hem annemde dedi 2 ay içinde gelcek bebek die. Anneler hissedermiş:79:
Folbiol benm midemi bulandırıyor o yüzden akşamları alıyorum zamanı farkediyormu acaba bilen varmı?
doğru söylğyorsun öyle yaparım sağol medem aynı şey. Zaten hayatımız stres oldu buara baksana oturmuş regl olmamayı bekleyen birsürü kız :) tuvalete gitmeye korkucaz nerdeyse i de folicasitle falan uğraşmayalım :)
lütfen en kutsal meslek olan anneliği yakalamaya çalışıyoruz şurda
hoş geldin canım senide listeye ekliyorum..20 kişi olduk..haberlerini bekliyoruz..
Kış rehavetinden uyandık güneşle birlikte iştahlandık sanırım galibaaaaaaGerçi ben 7 aydır istiyorum yeni değil ama temmuzda daha bi tuhaf olduu bende anlamadımm..
teşekkür ederim canım. desene bu ay çok daha heycanlı gececek. allah herkesi gönlüne göre versin.
20/20 yaparız listeyi hamiş hamiş diye yazarız inşallah....
'işlerden fırsat buldukça bakıyorum iyi oldu böyle:) zaman daha çabuk geçer.
yaaaa ne sorucam ayıp olmazsa tabi :) akıntı ovülasyonda mı oluyordu ben tam tarihleri ayarlayamıcam da bu ay ona göre mi hareket etsem bilen var mı bıgün biraz başladı da nette öyle okudum galiba ovülasyon döneminde oluyormuş.
bende ovulasyondan pek anlamıyorum ama çocuk istiyosan gün aşırı derler ya bigün dinlenip diğer gün tekrar onu yapmalısın bence..
bide ilişkiden sonra beline yastık koy ayklarını havaya kaldır15 20 dk bekle..ben bu ay öyle deniyorum..
'Canım akıntı uzuyorsa yumurtlamaya yakın olduğunun yada yumurtladığının işareti.ama en garantisi adet sonrası gün aşırı çalışma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?