çok komik yaaaaaaa hepimizin bebek isteyeceği tuttu bu ay ne yapalım :)
Kış rehavetinden uyandık güneşle birlikte iştahlandık sanırım galibaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eğer yarın testim negatif çıkarsa ben kimyasal gebelik dediklerinden yaşadım galiba çünkü 10 gün önce silik pozitifi görmüştüm..
Amaaan herşeyin hayırlısı..hayırsız sağlıksız doğsa bi ömür çekecezz..bende burda öğrendm ama iyiki kimyasal gebelik diye bişey var..
Kış rehavetinden uyandık güneşle birlikte iştahlandık sanırım galibaaaaaaGerçi ben 7 aydır istiyorum yeni değil ama temmuzda daha bi tuhaf olduu bende anlamadımm..
![]()
canım 2 gün oldu topiği açalı 19 kişiyiz 100den fazla mesaj ben yetişemiyorum..meğer miletin dili şişmiş![]()
şaka bi yana çok ii oldu..moraller yüksek umutlar yüksek..
Negatifte bile bi teselli önümüzdeki aya yeni bi umut..
Hem erkeklerin konuştuğu 2 şey futbol ve askerlik
kadınlarn konuştuğu iki şey kilo ve çocuk değilmi![]()
'canım yakında eczane yokmu sen alıp yapsan.iyice heyecan bastı beni senin adına.evet yaa kış rehavetinden kurtulduk..hem gelirse bebişlerde bahar aylarında gelir inş..
'folikasit alıyormusunuz arkadaşlar.ben çoğu zaman unutsamda almaya gayret ediyorum.
'canım yakında eczane yokmu sen alıp yapsan.iyice heyecan bastı beni senin adına.
Gelip biz yapcaz yoksa :)
'neden folbiol kullanmıyorsun günde 1 kez akşamları içersin 3 kez çok zor .Ben yeni başladım ama bak bugün yanıma almayı unuutm öğlen içemicem bir de eczacı aç al midene dokunursa yemeklerde 2 saat sonra dedi. Hele haftasonları falan hep öğünlerin saati şaşıyo öyle bir garip ta olsa kullanıyorum günde 3 kere. Saati falan çok mühim değildir herhalde öyle antibiyotik gibi değildir.
'neden folbiol kullanmıyorsun günde 1 kez akşamları içersin 3 kez çok zor .
merhaba arkadaşlar.
Bu ay inşallah hayırlı uğurlu gelir hepimize. Hepimiz istediğimize kavuşuruz.
Bende bu ay özellkle içim kıpır kıpır heycanla bat günümü bekliyorum :) bu ay olursa doğum tamda eşimin doğum gününe gelcek. Hediye almaktan kurtulcam
Bende 25 temmuzu bekliyorum heyecanla... Hakkımızda hayırlısı
inşallah istediğin gibi hemen gelir meleğin.merhaba arkadaşlar.
bu ay inşallah hayırlı uğurlu gelir hepimize. hepimiz istediğimize kavuşuruz.
bende bu ay özellkle içim kıpır kıpır heycanla bat günümü bekliyorum :) bu ay olursa doğum tamda eşimin doğum gününe gelcek. hediye almaktan kurtulcam
bende 25 temmuzu bekliyorum heyecanla... hakkımızda hayırlısı
ben demir+vitamin+folik asit olan bi hap kullanıyorum..dr verdi gebe kal gel dedi..inş..'folikasit alıyormusunuz arkadaşlar.ben çoğu zaman unutsamda almaya gayret ediyorum.
'canım yakında eczane yokmu sen alıp yapsan.iyice heyecan bastı beni senin adına.
inşallah istediğin gibi hemen gelir meleğin.
nazcım 1.5 tl mi neydi fiyatı git al eczaneden hiç strese girme günde 3 kez içmek zor olur.
elevit'mi hap adı ne.10 gün önce silik çizgi gördüm dedin ya o yüzden her vakitte çift çizgi çıkar diye düşündüm ama çocukla çıkmanda zor olur tabi.ben demir+vitamin+folik asit olan bi hap kullanıyorum..dr verdi gebe kal gel dedi..inş..
yakında yok canım maalesef çocukta var çıkamam..hem sabah ilk idrar doğru çıkıyor..