Tatlım ben şoyle yapmıştım.Adetimin bittiği gün ölçmeye başladım.Hergün aynı saatte ama.Hep 36,1 -36,2 falan çıktı standart.Sonra adetin 15.günü ölçtüğümde ateşim 36,0 çıktı sonraki gün ise 36,4 çıktı birden.O zaman anladımki o gün yumurtladım.Sonrasında ateşim hep 36,4 hatta 36,8.e kadar çıktı ara ara.Sonra tam adet günümden 2 gün önce bi baktım 36,3 oldu.Ertesi günde adet oldum..Eğerki düşmeyip hep yüksek giderse hamile oluyosun..
çk güzel anlattın canm..şimdi anladm iyiymişş..en azından adetten 2 gün önce kesin bilirsin durumu..
bende temmuzda hamile kalmak istiyorum, bat 2 temmuz
bende temmuzda hamile kalmak istiyorum, bat 2 temmuz
hoşgeldiniz arkadaşlar inşallah veririrz o müjdeyi cümlealemebeni de ekleyin BAT 23 temmuz.ben de müjde vermek istiyorum cümle aleme hamile olsam oturup sevinçten ağlarım heralde... eşime nasıl söyleyeceğimi bile belirledim ama olmuyoorr, 20 aydır bebiş yok, bir ara geldi, daha sevinemeden gittiii.
beni de ekleyin BAT 23 temmuz.ben de müjde vermek istiyorum cümle aleme hamile olsam oturup sevinçten ağlarım heralde... eşime nasıl söyleyeceğimi bile belirledim ama olmuyoorr, 20 aydır bebiş yok, bir ara geldi, daha sevinemeden gittiii.
' ne kadar kalabalık olduk böyle maaşallah .hoşgeldin arkadaşım.selam sevgili anne adaylari bende bu ay bebis haberi vermek istiyorum tabii müjde verirkende almak istiyorum benim 27 temmuz benide listelermisiniz
test yaptınmı canımgaliba ağustosa kaldım,
hayırlısı inşallah
ne ilacı kullanıyorsun.Silik çizgi hamilesin demek benimde ilk yaptığım çizgi çok silikti.Tebrik ediyorum seni.ama kesin emin olmak için mutlaka kan testi yaptırarkadaşlar bende 2 aydır ilaç kullanıyorum adetim 4 gün gecikti cumartesi günü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba bende hamilemiyim
ne ilacı kullanıyorsun.Silik çizgi hamilesin demek benimde ilk yaptığım çizgi çok silikti.Tebrik ediyorum seni.ama kesin emin olmak için mutlaka kan testi yaptır
galiba ağustosa kaldım,
hayırlısı inşallah
klomen kullandım 2 ay doktor günün 10 gün geçerse gel dedi ama çok heycanlıyım gitsem mi biran önce bilemedim
' ne kadar kalabalık olduk böyle maaşallah .hoşgeldin arkadaşım.
pcos hastasıyım..geçen ay farlutalla adet oldum gene..umudum pek yok ama benide yazar mısınız...en azından sizin sevinçlerinize ortak olurum.
bat 13 temmuz...
allahım hayırlısını versin ne diyim.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?