vallla ne yalan söyleyim mum duruşu biraz zor olur ama yastık koyuyorum ben
klomene hemen başlıyorlar mı ya
o yumurtalarda sorun olursa diye biliyorum ben
pkoya ve testesterona baktırmıştım sadece
bir de üstten yumurtalıklara falan baktı
güzel görünüyor dedi
sizce yine de gitmeli miyim?
çünkü o zaman gebelik düşünmüyordum pek bişey sormadım yani[/QUOT
kaç yıllık evlisin ne kadardır çocuk istiyosun bunlarda önemli yani.benim evliliğimde 3 bitti hiç çocuğum olmadı bu klomen de 3. ayım
ben anlamadim simdi senin 3 üuzun mu var yada anlamadim arkadasim ne dedin sen simdi ya ben nasil uni okudum niye bugun okudumu anlamiyomay çokk güldüm kızlar iyi yine sizin hayaller ikiz benim geçen ay 3 yumurtam vardı dr üçüz deyince ehliyeti büyütüm e mi alsam acaba anca 3üz arabasını taşırım diyodum inşallah bigün bizde yaşarız bunları rabbim fazla çocuk sabrıyla sınamasın
yasti duydum ama int tede yaziyor nerene koyuyon ya yanlis anlamayin bilmiyomvallla ne yalan söyleyim mum duruşu biraz zor olur ama yastık koyuyorum ben
ilk 1 saat hatta mümkünse daha uzun süre duş almayın, denize de girmeyin. yalnız yerinizde olmak istedim birden ne güzel şey antalya da yaşamak
Yok yaaa saçmalamıyorsun rahat ol ben çişe bile gitmek istemiyorum ilişkiden sonra mümkün olsa onu da tutucam :)
ya kızlar size bişe dicem bana kızacaksınız.:26:
ben sizin bu stresli yazılarınızı okudukça iyice stres oluyorm.
birbirimizi motive edelm, çok ince düşünmeyelim bence birazda oluruna bırakmazsak başaramicaz gibi geliyo bana
ben anlamadim simdi senin 3 üuzun mu var yada anlamadim arkadasim ne dedin sen simdi ya ben nasil uni okudum niye bugun okudumu anlamiyom
yasti duydum ama int tede yaziyor nerene koyuyon ya yanlis anlamayin bilmiyom
tam popo altına
klomene hemen başlıyorlar mı ya
o yumurtalarda sorun olursa diye biliyorum ben
pkoya ve testesterona baktırmıştım sadece
bir de üstten yumurtalıklara falan baktı
güzel görünüyor dedi
sizce yine de gitmeli miyim?
çünkü o zaman gebelik düşünmüyordum pek bişey sormadım yani[/QUOT
kaç yıllık evlisin ne kadardır çocuk istiyosun bunlarda önemli yani.benim evliliğimde 3 bitti hiç çocuğum olmadı bu klomen de 3. ayım
2 yıllık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz
yaşım 26
ben sadece kontrol amaçlı gidicem bişi olmadığını biliyim varsa da çıksın gibisinden
bu benim eserim hadi kizlar kizin bana agzima biber sürün ipoduma el koyun
ben anlamadim simdi senin 3 üuzun mu var yada anlamadim arkadasim ne dedin sen simdi ya ben nasil uni okudum niye bugun okudumu anlamiyom
yasti duydum ama int tede yaziyor nerene koyuyon ya yanlis anlamayin bilmiyom
yaşım 26
ben sadece kontrol amaçlı gidicem bişi olmadığını biliyim varsa da çıksın gibisinden
ferdat seni kaçırdım ben adet oldun mu
evt kıslar ben hemide 2 tane birden koydumm :)))
pop mu bel mi? ben bele koydum öyle biliyorum
mum duruşu nasıl oluyo beaa :)))
en son ben de bişeyler yazdım valla acıklı :)
yaşım 26
korunmasız bir yıldan sonra başlanıyor tedaviye