- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
selam kızlar bende bugün geç kalkan tembellerdenim ama tatil ve ben tatilin tadını çıkartıyorum geçmişi okuyum dedim ama imkansız yetişilmiyo hızınıza
hamile olan yok
başka bi havadis falan da yok
ben regl oldum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende bugün geç kalkan tembellerdenim ama tatil ve ben tatilin tadını çıkartıyorum geçmişi okuyum dedim ama imkansız yetişilmiyo hızınıza
benim nacizane fikrim adetini gecikmesini bekle.. çünkü geç döllenme olabiliyor yada hormonların geç salgılanabiliyor.. doktorlar bile adetin gecikmesinin 7-8 günü testerin yapılmasını öneriyor çünkü gebelik varsa hormonlar geç salgılama olasığı veya geç döllenme ihtimali varsa ve testlerde çıkmayınca biz bayanlar negatif sonuç aldığımız da yıkılıyoruz tabi gebelik varsa da üzüntü ve stresten düşük olabiliryor o yüzden adet gecikmesini bekle.. tabi bekleyebilirsen biz bayanlar dayanamıyoruz adet güümüzde bile yapıyoruz :90::90:
canım dışlanmak olurmu hiç bende mesela agustosa erteliyorum hayallerimi ayrı başlık açmayalım buradan devam edelim diye dedim .evet evet dışlamayın beni
takılayım ben de burda
Doğru diyorsun aslında ama işte bu sabırsızlıkla nasıl durucam bilmiyorum.
Bir de ilk denemem olduğu için daha da bir acemiyim nasıl davranmam yada ne kadar beklemem gerektiğini de bilmiyorum.
Daha 14-15 gün var adet günüme, o 1 hafta geçecek bir de eder 20 gün, of of ......
canım dışlanmak olurmu hiç bende mesela agustosa erteliyorum hayallerimi ayrı başlık açmayalım buradan devam edelim diye dedim .
hamile olan yok
başka bi havadis falan da yok
ben regl oldum işte
şaka yaptım zaten canım
sağolun hepiniz çok iyisiniz hemen kabulleniyosunuz herkesi
yaaa gerçektenmi adet oldun üstünü görmedir belki :26::26: zorla hamile yapacam seni...
kaç aydır düşünüyorsun gebeliği canım
sürekli sayfa yeniliyorum yeni mesaj geziyorum
ama gebelik başlığında dışarı çıkmıyorum gezmeye kaybolurum dye
çok sıkıcı gerçekten yapacak hiçbişi yok
tv de zap yapıp duruyorum
desti izdivaç çocuklar duymasın yemekteyiz
içim bayıldı valla
Bir de ilk denemem olduğu için daha da bir acemiyim nasıl davranmam yada ne kadar beklemem gerektiğini de bilmiyorum.
Daha 14-15 gün var adet günüme, o 1 hafta geçecek bir de eder 20 gün, of of ......
kaske yer degistirebilsek canim ya
yok valla resmen adet oldum
3.ayımız bu
ama şimdiye kadar sadece canımız ne zaman istese birlikte olduk ve hiç kontrole falan gitmedik ikimizde
cumartesi taile gidicez
gelince kontrole gidicem artık
ve bu ay daha sağlam bi çalışma planlıyorum
hoşgeldin canım birdahaki adet tarihin nezaman senide ekleyim
senin neyin var canim senin hikaye nasil
Hoşgeldin canım.
hadi hayırlısı olsun bakalım bizde güzel sonuçlarını bekliyoruz :13: