- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden kan testi yaptırmadın canım?
'hcg tutunmadan sonra artıyor idrarda çıkacak kadar çoğalıp tutunmaması mümkün değil.o zaman düşük diyeceğim ama ortada kanamada yok.sanıyorum yaşadığın kimyasal bir gebelik
ay ağzına sağlık arkadaşım Allah senden razı olsun senin de gönlüne göre versin inşallahhhhh. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim hiçbirimiz. 40 KERE DİYİNCE OLURMUŞ YA HERKES 40 KERE HAMİLEYİM YAZSIN GÖNDERSİN. :) BİR MESAJ İÇİNDE 40 KERE :)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
'green şu koldan iğne vurulup yapılan anestezi ile genel anaeztezi arasında fark nedir.risk açısından.
birde daha önce genel anestezi alan biri için aynı riskler var mı.
yaptırdım canım ama o da negatif çıktı o yüzden emin olamadım size sordum bu salı yine yaptrdım o da negatifti
Ya ben çok sabırsızım, regl gecikmesini falan bekleyebileceğimi hiç sanmıyorum.
Kan testi en erken ne zaman yapılabilir, ilişkiden ne kadar sonra bilen varmı?
keşke bu ay hamile kalabilsem dünyalar benim olur ama her ay aynı hüsrann(
'daha önce oluyormuydu böyle.üstüne görme falan olmasın .
agladim.......... agladiniz.........aglastik..........
aslinda herkes kendi hikayesine agladin üzüldü benim adim altinda hüzünlü gözlerle sanal yol arkadasligimizda kimbilir hangi sevinclere beraber yine klavye tuslariyla ortak cigliklar atacaz ...........
iyiki varsiniz iyiki varim.belki birbirimizin yasadiklarina bakip sahip olduklarimizin kiymetini anlariz
SELAM KIZLAR
ben geldim
hoşgeldin canım senide ekliyorum listeye..hayırlı haberler bekliyoruz..mrb arkadaşlar haziran ayı boş geçti kısmet temmuza inş rabbim isteyen herkese versin aratmasın
benimde bat 21 temmuz bugünlerde çatlıyorum çatır çatır tuttururuz inş
yok canım adet olmadım..bu aralar moda oldu galiba herkes adet zamanı kanama geçiriyor..yeni trend..Inşallah senin de canım ağzına sağlık çok sağol. Sen ne yaptın şimdi kana falan baktırmamaya karar verdin dimi bişey sorucam ama sen normal regl olmadın dimi o yerleşme kanaması gibi kanamalardan sonra
merhaba bende temmuz ayında hamile kalmak istiyenlerdeniim
bende temmuzda hamile kalmak istiyorum gerçi ben geçen temmuzdan beri bunu istiyorum ama hayırlısı
kızlar hoşgeldiniz..batlarınızı söyleyinde ekleyim sizleri..Bende geldim aranıza kızlar , bu konuda çok yeni olduğumdan öneri ve yönlendirmelerinize ihtiyacım var :97:
Bu ayki reglimden sonra ilk kez korunmadık,
Ama şu yumurtlama günleri vs. hesaplaması bir haftadır öldürdü beni.
Haziran 24'ü adet günümdü. Bu hafta benim için değerli sanırım, okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla
gerçekten de ben de burçalr içinde en iyi kadın ve erkek burçlarını araştırdım..erkeklerde en iyi burç aslan..kadınlarda koç burcuymuş..koç kızım olur inş.. yaa..geçen ay ben bir iki gün havaya girip hamile gömleği gibi bol bol bişeyler giydim falan :) hatta işyerindeki arkadaşla güldük beyine sinyal gidecek vücut algılayacak kalana kadar uğraşıyorsun Allah tarafından falan dedi. :) Ben bu hareketleri yaptığımda kan testine baktırmıştım yoktu sonra ben böyle hamile gibi davranıyorum ama bi görseniz topuklu değil düz giyiyorum falan ha aha ha ah :) sonra bir ölçtürdük pozitif çıktı ya ne güldük anlatamam :) zorla kanda çıkarttın diyo arkadaş :) tabi daha önce hep anlattığım gibi sonra regl oldum ne değer kaldı kanda ne birşey neyse işte böyle kafamıza takmayalım diyoruz ama birtaraftan da düşünmeden de olmuyor. Quantum yapalım birşeyi olmuş gibi hissedince olur diyorum ben :) Ben hamileyim bebek bekliyorum nisanda doğum yapacağım çocuğum koç burcu oluyor hay Allahım işe bak babası da koş burcu zaten hey gidi 2 tane koçla nasıl uğraşıcam ben falan böyle benim yaptığım gibi yani olmuş gibi düşünün ki olsun :)
kızlar sabah kanamanın devamı geldi regli benzeri
hafif de sancım başlayınca gitmedim doktora regl oldum diye
merakınız gitsin
öteki ay çalışmalara devam
hoşgeldin koparmışın ortalığı gitmişin :)
agladim.......... agladiniz.........aglastik..........
aslinda herkes kendi hikayesine agladin üzüldü benim adim altinda hüzünlü gözlerle sanal yol arkadasligimizda kimbilir hangi sevinclere beraber yine klavye tuslariyla ortak cigliklar atacaz ...........
iyiki varsiniz iyiki varim.belki birbirimizin yasadiklarina bakip sahip olduklarimizin kiymetini anlariz
SELAM KIZLAR
ben geldim