- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
benım hıkaye kotu cnm kısaca gecıyrum cnm ben 24yasıdaym daha evleneli 2sene olck bu ay daha evlndkten bır kac ay sonra cevremdekıler bebıs varmı dye sormaya bır basladııı kapanmdı tabı hala cenlerı hala sormya bıkmadılar pko hastasıyım klomen tedavısı kıstlerle ugrastık falan derken bu zamana kadar 2kez asılama oldum ama olmadı este problem olmamsına ragmen sımdı doktorumu degstrcem ama bı turlu karar veremyrm galıba asılamaylada hamıle kalamıyrm tup bebk denıycez ama okadar bunaldımkı tedavılerden ve ınsanlardan anlatamam benm otrdugum yer küçük koy gıbı bılırsnz boyle yerlerı bendn coook sonra evlenenlern ble cocugu oldu tek ben kalınca insanların ılgısı bana yogunlastı sorular sorular ben terslemeyede cvp vemyede bıktım yegenımde benden snra evlendı agustosta dogum yapıcak ve ben onu hergun gozumun onunde gordukce bitiyorumm hamilelere dayanamıyorum resmen içim yanıyor ruyalarımda bıle bebklerle ugrasıyrm hergun bir hamıle haberı alınca aglamaktan helak oluyrm rabbım kımseye aratmasın cok kotuymus rabbım bızede ol desın inşşşallhhh kucaklarımızı bos bırakmasın
pko'lu 2 arkadaşım var
birisi doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kaldı bikaç ay içinde
diğeri de senin gibi üzülüp duruyordu çocuğum olmuyor diye
doğal yollarla 1 yıl içinde çocuğu oldu onun da
bence strese girmeden doğal yöntemlerle biraz devam et