kızlar ilacı merak ettim googleda araştırdım. pek bi fazla bilgi yok tabi cuma günü doktora sorucam birde bakalım o nedicek benim telde eczaplus die bi program var bütün ilaçlar hakkında bilgiler var adını yazman yeterli oluo seceresine kadar çıkıo yani:)ama ordada bulamadım bir tane bayanın bir doktora sorusunu buldum googleda şöyle Merhaba doktor bey.Ben 31 yasinda bir cocuk annesiyim. 28 yasindayken rahmimin duvarinda bir myom bulundu.Ondan dolayi adet dönemimde asiri kanamalarim oluyor.Amelyat kabul etmedim cünkü rahmi tamamen alma ihtimali cok büyük oldugu icin.Ikinci cocugu cok istedigimiz icin bunu kabul edemezdim zaten.Simdi doktorum bana hormon tedavisi uyguluyor.MPA GYN 5 adinda bir Medroxyprogesteronacetat.Bununla en azindan hamile kalasiya kadar adet kanamalarimin siddetin biraz icin azaltabilirmisim.Benim size olan sorum bu,eger hamile kalirsam cocukta herhangi gelisiminde bir bozukluga yol acabilirmi,yani zihinsel yahut bedensel bir özürlük olabilirmi?
:90::90:
acaba kanamayımı azaltan bi ilaç çok merak ettim şimdi fiyatı tabbletine göre değişio 89 tl den başlıo sanırım...