Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen:78: ama ne kadar zormuş ben gerçi nisandan beri gebelik istiyorum ama daha çalışmalara başlayamadık şimdi bide memlekete gideriz hayal olur bu yaz da bebek
kızlar hamile kalmak için çok çeşitli deneyimlerim oldu.bunları öğrenmek istermisin çok kesin sonuçlar bunlar
kızlar hamile kalmak için çok çeşitli deneyimlerim oldu.bunları öğrenmek istermisin çok kesin sonuçlar bunlar
kızlar merhaba
az önce test yaptım negatif çıktı son adet tarihim 15 haziran.. 20 gün falan oluyo.. hamiş olsam çıkar mıydı testte?
psikolojik mi bilmiyorum ama belimin sol tarafı ağrıyo kasıklarım da öyle.. iş yerinde uyukluyorum resmen :) ve iştahım çok açık..
ben mayısın13ünde 6 haftalık düşük yaptım.. kürtaj olmadan kaybettik bebeğimi.. dktorum korunma hemen kalırsın demişti..
ne düşünüyorsunuz? tekrar anne adayımıyım acaba? kan tahlili yaptırsam çıkar mı????
kızlar msn mi ekleyin burdan yetişemiyorum anlatayım size formilleri handedemirci_90@hotmail.com
kiz dellendinmi sen hic dinlemedinmi bayira karsi yatir beni tirmala beni .................
kızlar bişey sorcam
adet oldum sandım ama birkaç damla kan geldi durdu sanki
ve çok ağrılı geçer adet dönemim
hiç ağrım yok
4 temmuzdu adet tarihim bugün ilk kez böyleoldum
yerleşme kanaması olabilir mi acaba?
kızlar bişey sorcam
adet oldum sandım ama birkaç damla kan geldi durdu sanki
ve çok ağrılı geçer adet dönemim
hiç ağrım yok
4 temmuzdu adet tarihim bugün ilk kez böyleoldum
yerleşme kanaması olabilir mi acaba?
çok afedersiniz ama bana güvenilir gelmediniz.
canım regl başlangıcı da olabilir bence sabahı bekle..
sen hala kan testi yaptırmdın mı yaa ...
kızlar ben doğumevinde ebeyim önerilerim işinze yarar