- 5 Aralık 2010
- 342
- 0
belki üstünü görmedir sen yarın bi kan tahlili yaptır sakın ilaç içme
canım bende de kanama olmuştu yerleşme kanaması demişti doktor.. yarına dvam etmez inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki üstünü görmedir sen yarın bi kan tahlili yaptır sakın ilaç içme
ebe kardeşşş bende kasabım kasapp bilmem anlata bildimmi haydee başkaa forumlaraaa..
tam olarak kaçıncı günde oldu bu kanama.20.günmü.canım bende de kanama olmuştu yerleşme kanaması demişti doktor.. yarına dvam etmez inş.
kızlar üye olurken ebelik diye bir bölüm yok formda dışlamayın beni lütfen inanmazsanız msn de görürsünüz beni
hayır çıkmaz çok zor bir ihtimal bekle biraz daha
canım bende de kanama olmuştu yerleşme kanaması demişti doktor.. yarına dvam etmez inş.
arkadaşlar bu yerleşme kanaması regli günündemi oluyor günunden önce olmuyormuydu kafam karıştı
'topik maaşallah hızlı ilerliyor ya arada kaynıyor bazı sorular stres tabiki etkili yumurtayı ve döllenmeyide engelliyor.salgıladıkları hormonlar düşün stres mide salgılarını bile etkiliyor asit salgılıyor .düşün yani.senin sinirlerini alsak nasıl oluryaaa arkadaşlar soru sordum cevap vermediniz çok stresli bi bayan olduğumu yazdımmm bak halen streesleniorumm :)))
tam olarak kaçıncı günde oldu bu kanama.20.günmü.
inşallah canım bu topik uğurlu bence bu ay olur inşallah
'topik maaşallah hızlı ilerliyor ya arada kaynıyor bazı sorular stres tabiki etkili yumurtayı ve döllenmeyide engelliyor.salgıladıkları hormonlar düşün stres mide salgılarını bile etkiliyor asit salgılıyor .düşün yani.senin sinirlerini alsak nasıl olur
kızlar her hastalığın başlıca sebebi stres sigara fazla kilolardır
'topik maaşallah hızlı ilerliyor ya arada kaynıyor bazı sorular stres tabiki etkili yumurtayı ve döllenmeyide engelliyor.salgıladıkları hormonlar düşün stres mide salgılarını bile etkiliyor asit salgılıyor .düşün yani.senin sinirlerini alsak nasıl olur
İnşallah canım inşallah. Bu ay da kırmızı kart yemek istemiyorum sanırım sen de öğretmensin. Hayırlısıyla bebek sahibi olalım inşallah hepimiz ama meslekdaşız beni anlarsın hani bu ay olsa süper olur :)
acaba bende ondan mı sürekli gaz var, stres yapıyorum ve midemi etkiliyo galiba... bebiş oluşumunu daaa
kızlar üye olurken ebelik diye bir bölüm yok formda dışlamayın beni lütfen inanmazsanız msn de görürsünüz beni
bende bende meslektaşım
olsun bu ay ya da sonraki ay yoksa geç oluyor bize