Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim cnm amin inşş durmak yok çalışmalara devam :)))
tabii sana kimse bişey demez hamilesin otur canım derler biz öylemi kimse gözümüzün yaşına bakmıyo valla
aaaaaa Kristalkelebek gelmiş günaydn
kandan mi yapiliyor
valla tüm gayretimizle uğraşıoruz bacım :) senin uyguladığın özel bişi varmı :))
yaw ben çalıştığım için alışıkım canım istemedimi bırakıyom dağanık kalıyo tavsiye ederim cnm :)))
'aynen öyle yaptımboşver cnm bırak dağanık kalsın :))
'bilmeyende yoktur sanırımklomen kullandım cnm 2 ay başka özel bişi yok bildiğin yöntem yane :)))
'yumurtalık rezervin belli olur bu testlerle canım.kandan yapılıyor caım. sabah erken kan testi veriyosun. bu arada ben bu sefer 3. gün fsh ve lh hormonlarına baksam sonuç neyi gösterir?
'yumurtalık rezervin belli olur bu testlerle canım.
klomen kullandım cnm 2 ay başka özel bişi yok bildiğin yöntem yane :)))
ayy çok güldüm son dönemlerde ben hiç eşime açmıyorum valla dr daha ço görüyo sende kendimi gördüm
boşver cnm bırak dağanık kalsın :))
kız çocukları 350-400 bin gibi yumurta sayısı ile doğarlar erkeklerde durum farklı sperm sonradan oluşur fakat yumurta doğuştandır sonra bu yaş ve farklı sebeplerden dolayı azalır sonrada biter.bitince menapoz olur.yumurtalık rezervi derken? yani?
aynen öyle bacim ne bu cektimiz
'aynen öyle yaptım
'bilmeyende yoktur sanırım
kız çocukları 350-400 bin gibi yumurta sayısı ile doğarlar erkeklerde durum farklı sperm sonradan oluşur fakat yumurta doğuştandır sonra bu yaş ve farklı sebeplerden dolayı azalır sonrada biter.bitince menapoz olur.
bu testlerde kalan yumurta durumunu gösterir.Yumurtalıklarda durum iyimi kötümü diye yani.syaıyı vermezde atıyorum 10 üstü ise azalmaya başladı demek 5 ise mesela harika demek gibi.Fsh YANİ
ben o dedinizin herhaltini yemisimdir ama yakinda ya kizlar nasil yapayimda hamis kalayim diye sorarsam sasirmayin ya hep yeni bir sey okuyom bosu bosuna yasiyom ben hep yatacaz kalkacaz bebek yapacaz saniyordum ya...........