herkese günaydın öncelikle hayırlı gebelikler dilerim
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olacak benim adetime daha 10 gün var ama çok kötü midem bulanıyo su içsem çıkartasım geliyor uykum geliyo halsizlik var bide arada sırada kasıklarıma batmalar oluyo sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum
allah sağ salim kucağınada almayı nasıp etsin inşallah
bu arada bende hala ama hala regli olmadıııııııımmmmmmteste hala çıkmıyo bat 17 temmuzdu ne silik nede silinmedik hiç bir 2. çizgi yok bu günde olmazsam yarın doktoruma gidicem çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti
yaş kaç senin meraktan sordum
allah sağ salim kucağınada almayı nasıp etsin inşallah
bu arada bende hala ama hala regli olmadıııııııımmmmmmteste hala çıkmıyo bat 17 temmuzdu ne silik nede silinmedik hiç bir 2. çizgi yok bu günde olmazsam yarın doktoruma gidicem çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti
26 yaşındayım ben :)
talhammm allah razı olsun sanada nasip olsun inş.bebiş vardırda kendini göstermek için nazlanıyodur.:) bnmki hiç nazlı çıkmadı çok şükür...
sanki kalbinin atışlarını duyabiliyorum yazılarına bile başka bir ses geldi sanki sevincin daim olsun canım benim inş dediğin gibidir nazlanıyodur o minicik yüreğe iyi bak canım
baya geçmiş tatlım regl tarihinden geç döllenme olmuş olabilir adet düzensizliğin varmıydı benm ilk hamileliğimde böyle olmuştu 15 gün sonra çıkmıştı testtte hayırlısı inş
adet düzensizliği vardı bende canım ilaçla adet oluyorum ama çatlatma iğnesinde 14 15 gün sonra adet olunuyo diye biliyorum benim 17 günüm normal siklusu 28 gün olarak hesapladığında temmuz 14 15 de olmam gerekiyo ama düzensiz olduğu için ben geçen ay 17 sinde olmuştum bu ay da 17 si olur dedim 21 oldu normal durumda olsam zaten bu kadar geçmesini düşünmüycem ama çatlatma iğnesi olduğu için merak ediyorum kistte oluşabilir diyenler var ne kan testine ne de doktora gitmeye cesaretim var
kızlllaaaaaaarrrr ben geldim şokkktayıımmmm yardım edin.
eve geldim işten eczaneye uğradım ve test aldım bat 5 gün var ve test poztifffff..... test yanılıyo olabilirmi...
elim ayağım titriyooooo heycandan....
merhaba ben yeni üye oldum hanımlar. benim adetim 21 temmuzdu bu gün eczaneden test aldım tam 8 dakika sonra ilki pembe ikincisi silik pembe çıktı bana acil cevap verebilen varmı sizce hamilemlyim :) bir öneriniz varmı
slm kızlar nasılsınız bir süredir giremedim ösledim sizi ne var ne yok yeni haberler var mı
ben senin gibi düsünemiyorum dr. a ilk gittimde 3 ay deneyecem dedim ve 3. ayim dolmak üzere ben yapamam sanirim senin gibi keske düsünebilsem derin ismini begeniyorum su siralar
biliyoruz canim hersey onun elinde ama neylersinki nefsimiz hemen olsun istiyor senin adina cok sevindim canim
hemen kötü düsünme bekle bir batin gelecekmi bakalim
merhaba canım lugesma ve ervacık hamile senden naber nasıl gidio
ve sağlıklı bir evlat versin umarım allah gönlündekini verir içime çok kuvvetli bir his doğdu hislerim kuvvetli benim kız olucak gibime geliyor içime doğdu ciddiyim ben
dileğim bu duyguyu sizlerede rabbimin hayırlısıyla bir an evvel tattırması ben bu konuda çok badireler atlattım...2 sene önce büyük bir myom alındı dr.lar rahmin zarar görebilir yada zorda kalırsak alabiliriz dediler şükür ameliyatıda atlattım bugünleride gördüm.
ayy ne güzel tebrik ediyorum arkadaşlarımı allah kucaklarına almayı da nasip etsin inşallah.ben bugün 2.testime gittim tatlım 3 de sonuç alıcam bakalım hcg miz ne alemde.sen nasılsın nasıl canım.tombisden haber var mı geçmişi okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?