Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günayydınnnn! kızlar benim midem hiç bulanmıyor acaba bi sorun mu varrr:18::18::18:
şans meleğim nerelerdeydin tam zamanında geldin....
en güzel bölüm başlıyor kal beraber seyredelim....
şans meleğim nerelerdeydin tam zamanında geldin....
en güzel bölüm başlıyor kal beraber seyredelim....
slm kızlar ben test yaptım silik çıktı ama vurundugum çatlama iğnesindenmişşşş yıkıldım amaaa bana dua edinnnnnnn kızlar yazmamın sebebi benim gibi olanlarda çok umutlanmasın ben var dieee dünyayı yıktım 5 yıl sonra ilk defaaaa gördüm oda sonuçsuz çıktıııı
çok üzüldüm canımm allah kalbine göre versin:2:
hadi bakalım haber verirsin bizede
bende okuyamadım geçmişi ama tombiş yeni topic açmış onu biliom sadece bugün hiç görmedim onu
bide bişi sorcam sana batına 7 gün kala fln akıntı oldumu sende bende şuan varda dünden beri az az beyaz renkli
tatlım normalde adet olacağım zaman 7 gün önceden kokulu yoğun bir akıntım oluyordu ama bu sefer pek böyle olmadı halen devam eden çok az beyaz kokusuz azıcık akıntım var.olan akıntım bu şekilde oldu
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tatlım normalde adet olacağım zaman 7 gün önceden kokulu yoğun bir akıntım oluyordu ama bu sefer pek böyle olmadı halen devam eden çok az beyaz kokusuz azıcık akıntım var.olan akıntım bu şekilde oldu
belirtilerin adetinden kaç gün önce başladı acaba
10 gün önceden ilk belirtilerim başladı
10 gün önceden ilk belirtilerim başladı
hmmmmm adet olcan diyosun yani nabalım hayırlısı artık:44:
senin akıntın nasıl bir akıntı canım kötü kokulu mu çok yoğun mu geliyor.valla allah bilir belki ilerleyen günlerde normale döner bilemeyiz ki tatlım
bendede var akıntı 2 3 gün önce daha yoğundu şimdi biraz azaldı nedenki acep :26:
her zaman olmuyor iki gündür belki 3 defa fln az miktarda beyaz kıvamıda koyu değil sudan biraz daha yoğun işte kokusuz ama
kaç gün var batına şekerim
27 temmuz batasıca batım
ooo hepsini yaz bakemmmm