bizimkinin isi bitmis bana müsade aksam yazisiriz artik kendinize coooooooooooooooook iyi bakin
tamam cnm görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimkinin isi bitmis bana müsade aksam yazisiriz artik kendinize coooooooooooooooook iyi bakin
Canim benimkide cok kiskanc hayatta calistirmaz beni :))bende calismayi dusunmuorum zaten benimki oglak burcu tum ozelliklerini tasio valla
kızlar ben adet oldum bu ay yine olmadı ben ağustos ayına taşınacam
hayırlısı tatlım bidahaki aya beraberiz inş
walla kim ekliyorsa benide eklesin bat 18 ağustosa tal ekliycek galiba
Tombişcim boşuna dememişler sona kalan dona kalır die hem daha dur sen asıl 10 gün sonra buranın halini düşün sen ben kristal
hoşgeldin batdaşım kristalim nörüyon gıı nerdeydin bugün
ağustos topiğini açmışlar haberiniz yokmu canım
Tombişcim boşuna dememişler sona kalan dona kalır die hem daha dur sen asıl 10 gün sonra buranın halini düşün sen ben kristal
hoşgeldin batdaşım kristalim nörüyon gıı nerdeydin bugün
ağustos topiğini açmışlar haberiniz yokmu canım
10 gun kaldi ama bende hayir kalmadi umudum yok be arkadasimhayırlısı böylemiş tatlım bari bu ay olsa artık sen ne yaptın cnm
bakkk oralara gidipte bizi unutma arada gel temmuz daha bitmedi
walla kim ekliyorsa benide eklesin bat 18 ağustosa tal ekliycek galiba
Benim kocamla randevum varr eeee malumm dun igne oldukaksam kimler topikte
10 gun kaldi ama bende hayir kalmadi umudum yok be arkadasim
benim umudum yok hem ben gelemem sinirlerim iyice yiprandi gün saya saya bir hal oldum dr. merasimlerrim ayri bir dert bir sürü kiloda yanima kar kaldi ben adetim gelirse karnimi aldiracam zaten sinir oluyom hamis gibi inccecik bir beden orta kattan balkonlu yok yok terasli ya bu stresten rabbim hepimizi kurtarsinnnnn zaten sona pek kimse kalmaz gibi geliyor kendimiz calar kendimiz oynariz millet yer ayirtiyor agustos topigine görmüyonmu bacimmmmmmmmm
Hayatim batdasiz seninle onumuzdeki ay desene his gerci data tam reglim sokulmedi icimdeki umut da dolayisiyla tukenmedi
Hala belki uzerine filan goruyorumdur diye umut tasiyorum derinlerde bir yerde. Aah ah ne olacak su halimiz bilmemki
hehehe=)) bende 14 gün kala yaptım tabiki tek çizgi çıktı hemde çift çizgi çıkması imkansızdı çünkü yeni yımırtlamıştım bi de bu ovülasyon döneminde ateş 38 e fln çıkarmı benim öle olmuştu hemen anlamıştım ogün yımırtladıımı şu an 9 gün var beklemek öldürüyor=(
bende dün sökülememiştim ama bugün bayaa geldi inş dediğin gibi üstüne falan görüosundur tatlım
Canim dr. Dediki almanyadaki ablan senin icin calissin didinsin hatta cocugunada o baksin dedi yoksa iyilesmessin dedi :)))) keyiflen die yazdim heeaman da aman kristalim de gelmis canim dr. ne dedi meraklandim
iyi akşamlar kızlar ben henüz adet olmadım iki gundur farklı markaların idrar testlerını aldım yapıom pozitif cumaya kadın doğuma randevu aldım artık hamile değilsemde bu durumun mantıklı bir açıklamasını yapar heralde offff
batlarimiz ayni canim seninle,yumurta catlamisindan itibaren 13.gun belli oldugu icin bu cuma yapicam ben test
suana kadar da 3 test yaptim salak gibi:))