hoşgeldinn aramızaaa. gelsin bebikler
teşekkür edrim canım
çok hevesleniyorummm yaaa ama hevesim de kursağımda kalsın istemiyorum. bebişimi evlilik yıldönümümde doğurmak istiyorum...
şu adet tarihim geçsede test yapsam ben de...
Canım ne yalan söyleyim ben idrar testlerine pek güvenmiyorum kan olacak arkadaş kan yalan söylemez.
ayyy canım yaaa üzülme bende soruyorum bazen eşime..bence üçüz olucak çocuk odasına çift ranza alırız fln diyo=) üçüz babası olmayı kolay bişi sanıyor aşkım benim
canım bence o sana trip yapmamıştır sen nasıl çift çizgiyi görmek istiosan ve göremeyince moralin bozuluosa o da öyledir
biz kadınlar ne kadar meraklıyız çocuk olmayınca hemen üstümüze alınmayı belki eşinden kaynaklanıyor baktırdınızmı
hadi 10 günde benden olsun sen en güzeli eylül gibi fln git doktora hatta dur hiç gitme doğurunca anlarsın nasılsa
bilmiyorum kafam karıştı baya ne yapsam:97:
işlaaa sen hamilesindir naz mooral olur bize en azından
ah bu eşler alırım ifadesi akşam gelsin hele bi
ben doktora gittim bi sorunyok dedi intihap vardı geçti gitti oda eşimede sperm testi yap dedi hala yapacak oyalıo beni bugün yarın yaparım diye aman hayırlısı ben üstüme düşeni yapıyorum
hayırlısı artık sizin başınıza güzel haberler verin bize
maşallah kizlar hamişleriniz var galiba hepsini tebrik ediyorum hayirlisiyla kucağiniza da almayi nasip etsin inşallah beklenmeyen kirmizilariniz da gelmesin hmm bu ardaa kirmizilari gelenler de üzülmeyin çalişmalara devam temmuz olmazsa ağustos o da olmazsa eylül ama sonunda olur inşallah temmuzdan ümidi kesenler ağustos topiğine bekleriz
maşallah kizlar hamişleriniz var galiba hepsini tebrik ediyorum hayirlisiyla kucağiniza da almayi nasip etsin inşallah beklenmeyen kirmizilariniz da gelmesin hmm bu ardaa kirmizilari gelenler de üzülmeyin çalişmalara devam temmuz olmazsa ağustos o da olmazsa eylül ama sonunda olur inşallah temmuzdan ümidi kesenler ağustos topiğine bekleriz
kan testini ne zaman vericeksin
ya canım daha önce 10 gün geciktiği de oldu sadece azıcık kanamam olup kesildiği de
hepsi pcodan çıktı test hep negatifti
napayım ben de umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum:2:
yakında damlarım canım kendi adıma yanı :97:
1 hafta daha beklemek istiyorum baktım hastalanmadım doğru doktora gitcem orda yaptırcam
canım garip derken karnım şişti ve kasıktan belime doğru sancılarım var bide dudağım uçukladı ama bunun hamilelikle ilgisi varmı bilmiorum çünkü hiç dudağım uçuklamazdı
sende ne gibi belirtiler var cnm
BaT'ı yarın olan arkadaşlar hadi hayırlısı inşallah kırmızılar görünmez yarın
rose minel senin bat ne zamandı
bilmiyorum kafam karıştı baya ne yapsam:97:
işlaaa sen hamilesindir naz mooral olur bize en azından
ah bu eşler alırım ifadesi akşam gelsin hele bi
ben doktora gittim bi sorunyok dedi intihap vardı geçti gitti oda eşimede sperm testi yap dedi hala yapacak oyalıo beni bugün yarın yaparım diye aman hayırlısı ben üstüme düşeni yapıyorum
hayırlısı artık sizin başınıza güzel haberler verin bize
13 temmuzdu canım
az önce eşimi aradım bi atıştık o sperm testini yapmadığı sürece sadece bacınım dedim öpüşmek dahi yok
Bu arada şu fortel denen testten aradım dün bulamadım,
Regl' den 5-7 öncesi %99 doğru sonuç diyor yaa ne kadar doğrudur ki kullanan olmadımı kızlar aranızda..?
Bugün tekrar testi bulmaya çalışacağım, bakalım ne çıkacak şimdi bedavadan kan testi yaptırmayım :))
13 temmuzdu canım
az önce eşimi aradım bi atıştık o sperm testini yapmadığı sürece sadece bacınım dedim öpüşmek dahi yok
Canım sorma yaa yarını diken üstünde bekliyoruz resmen :))
İnşallah dediğin gibi olurrrr, kırmızıları görmek istemiyoruzzzzzz
Hoş bende regl belirtileri var ama belli mi olur gebelik belirtisidir bunnar belki :))
Ya birde idrar yollarında yanma olan oldumu belirtiler arasında resmen şu içim kasığım sızlıyo yanıyo, bugün böyle birşey yaşıyorum da ona göre gebeliğe yoracam :))))
Canım sorma yaa yarını diken üstünde bekliyoruz resmen :))
İnşallah dediğin gibi olurrrr, kırmızıları görmek istemiyoruzzzzzz
Hoş bende regl belirtileri var ama belli mi olur gebelik belirtisidir bunnar belki :))
Ya birde idrar yollarında yanma olan oldumu belirtiler arasında resmen şu içim kasığım sızlıyo yanıyo, bugün böyle birşey yaşıyorum da ona göre gebeliğe yoracam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?