günaydın kızlar
toplantım var arada buraya bakmayıda ihmal etmiyorum ama
benim bat yarın ama ben meraktan doğurcam burda
bugünle 3 gün oluyor canım günüm geçeli
merhaba kk_bayansu,
bakalim canim - insallah ikimizde hamile kaliriz.. sende herhangi bir belirti falan var mi ? Hissediyormusun ben gibi garip seyler...
Kızlar Günayydıınnnnn
Bugün pc'mde bakım yapılıyor o nedenle ne yazdıklarınızı okuyabildim nede konuyu takip edebildim,
Yeni gebe varmı dünden beri ne durumdasınız :))
Benim Bat yarın, sonunda saya saya gün geldi beeh, çok heyecanlııııııııı
günaydın kızlar
toplantım var arada buraya bakmayıda ihmal etmiyorum ama
benim bat yarın ama ben meraktan doğurcam burda
canım garip derken karnım şişti ve kasıktan belime doğru sancılarım var bide dudağım uçukladı ama bunun hamilelikle ilgisi varmı bilmiorum çünkü hiç dudağım uçuklamazdı
sende ne gibi belirtiler var cnm
BaT'ı yarın olan arkadaşlar hadi hayırlısı inşallah kırmızılar görünmez yarın
[ı]slm kader arkadaşlarım
Sabah test yaptım hecanla malesef negatif çıktı
Hastalanmadımda hala offf ne yapım ben şimdi ateş basıo şuanda benı bi akıl verin ufff
13 hastalanmam lazımdı 19 oldu tsetle negatif :97:[/ı]
HAY ALLAH RAZI OLSUN aLLAH AĞZINDAN DUYSUN CANIMMMM
Ne testi yaptın canım sen
...
BaT'ı yarın olan arkadaşlar hadi hayırlısı inşallah kırmızılar görünmez yarın
Dün eşimle balkonda oturuyoruz dedim ki ben ''canım içine ne doğuyor? Dedim yani sence hamile miyim değl miyim anlamında sordum ben cevap geldi böyle gülümseyerek ''erkek'' dedi. Ayyy canım benimm yaaaa hamile olduğuma iyice inanmış ta bi de kız mı erkek mi onu soruyorum sandı. çok acıdım. Allahım ne olur onun bu hevesini kursağımızda bırakma sen mahçup etme beni yarabbim.
inşallah hamilesindir canım inşallah hamileyizdir
[ı]idrar testi yaptım sabah eşim eczaneden alınan tek kullanımlık
Benım moralım bozulmadı ama eşim ilk defa sırtını dönüp yattı uyudu[/ı]
Dün eşimle balkonda oturuyoruz dedim ki ben ''canım içine ne doğuyor? Dedim yani sence hamile miyim değl miyim anlamında sordum ben cevap geldi böyle gülümseyerek ''erkek'' dedi. Ayyy canım benimm yaaaa hamile olduğuma iyice inanmış ta bi de kız mı erkek mi onu soruyorum sandı. çok acıdım. Allahım ne olur onun bu hevesini kursağımızda bırakma sen mahçup etme beni yarabbim.
idrar testi yaptım sabah eşim eczaneden alınan tek kullanımlık
benım moralım bozulmadı ama eşim ilk defa sırtını dönüp yattı uyudu
inşallah canım ama benim zaten pco olduğundan uzuyo bazen o yüzden gecikmesi de yetmiyo bana 10-15 gün geçmesi lazım ki ben acaba deyim
kızlar merhaba bei de ararıza alırmısnız??
benim de beklenmeyen adet tarihim 26 temmuz. aralarda kasıklarıma batmalar oluyor.göğüslerimde değişklik
teşekkürler
kedi eşim civciv ben
...
hadi 10 günde benden olsun sen en güzeli eylül gibi fln git doktora hatta dur hiç gitme doğurunca anlarsın nasılsa
kızlar merhaba bei de ararıza alırmısnız??
benim de beklenmeyen adet tarihim 26 temmuz. aralarda kasıklarıma batmalar oluyor.göğüslerimde değişklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?