Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamiş olanlar ve olmayı bekleyenler laptoplara lütfen dikkat edelim eğer kullanıyorsanız. ilk aylarda çok öneliyimiş. zor elde ettiğimiz bebişlerime kötülük yapmayallım
merhaba arkadaşlar.yeni katıldım aranıza.benim bat 29 temmuz.ben 14 aydır 2.bebiş içn çalışıyorum ama bir türlü olmadı.nisan ayında doktora gittiğimde fsh çok yüksek çıktı.15.29 en sonunda yumurta rezervimde azalma olduğunu öğrendim.erken menopoz riskim var yani.bu ay doktorum yumurta takibi yapalım dedi.şansıma fsh da bu ay normal çıktı.ve yumurtam tamda beraat kandilinde çatladı.buraya kadar herşey normal.ve ben şimdi acaba oldumu diye merakdan çatlıyorum.şu mübarek günlerde inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür.bat 29 temmuz hadi bakalım hayırlısı..
hoşbulduk arkadaşlarr
merabalar herkese bende temmuz ayı itibarşiyle çalışmalarına dewam edein biriyim ve adetim 6 gün geçikti
sizler nasılsınız
merabalar herkese bende temmuz ayı itibarşiyle çalışmalarına dewam edein biriyim ve adetim 6 gün geçikti
sizler nasılsınız
arkadaslar belki merak eden olmustur adetim 5 gün gecti kan testinde de 0.00 cıktı
adet gekicince cok hevesleniyor insan cünkü 9 aydır bigün bile gecikmedi
haliyle olumsuz sonucla da yıkılıyor
mahvettim kendimi bu ay
heycandan uyumamalar yemekten kesilmeler
ufff cok zormus helede umutlanınca
ama bugün kendime geldim ekim ya da kasıma ins tüp bebek tedavisine baslıcaz o zamana kadar keyfime bakcam walla yoruldum:95:
Allah hepimize sabır versin , yar ve yardımcımız olsun..
Olmayan seyleri kabullenme gücü versin..
amin
arkadaslar belki merak eden olmustur adetim 5 gün gecti kan testinde de 0.00 cıktı
adet gekicince cok hevesleniyor insan cünkü 9 aydır bigün bile gecikmedi
haliyle olumsuz sonucla da yıkılıyor
mahvettim kendimi bu ay
heycandan uyumamalar yemekten kesilmeler
ufff cok zormus helede umutlanınca
ama bugün kendime geldim ekim ya da kasıma ins tüp bebek tedavisine baslıcaz o zamana kadar keyfime bakcam walla yoruldum:95:
Allah hepimize sabır versin , yar ve yardımcımız olsun..
Olmayan seyleri kabullenme gücü versin..
amin
kızlar ya bende kahverengi leke oldu galiba kırmızı geliyo