canım profiline baktım bekar yazıo ? çokmu özel oldu
sizin ordaki fiyati bilmiyom ama benim tek hucreli amip dr.um 29 temmuz bati bekleme fortelle 25-26 yap dedi
canım profiline baktım bekar yazıo ? çokmu özel oldu
yok be fistigim benim esim alman biz 12 yil evli kalip bosandik ayni sirkette calisiyordu 11 ay sonra baristik yaklasim 3 yildir nikahsiz yasiyoruz bana istedini sor adi üstünde kendime deli tombik diyom ha hic de tombik degilim tombis köpegimin adi
Ohhhhhh beeeeeee şeytanın bacağını kırdık desenize vallahi çok duygulandım çok çok sevindim.melek 63, turktas81, hugocuk arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum. Allah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile.
Darısı başımıza :)
regl olup ta bu ay ümidi kalmayan arkadaşlarım üzülmeyin aylar torbaya mı girdi.
Tekrar çook çoookk tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhh.
naz ciktin sonunda ev ödevin bittimi okumalarinOhhhhhh beeeeeee şeytanın bacağını kırdık desenize vallahi çok duygulandım çok çok sevindim.melek 63, turktas81, hugocuk arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum. Allah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile.
Darısı başımıza :)
regl olup ta bu ay ümidi kalmayan arkadaşlarım üzülmeyin aylar torbaya mı girdi.
Tekrar çook çoookk tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhh.
naz ciktin sonunda ev ödevin bittimi okumalarin
hadi ya kimdi o tatlım ya neler dedi kidün aksam topikte bir sapigimiz vardi olanlar tanir hani adi 68 mi 78 miydi itin burun amaliyati deyip duruyordu ya icimdeki seytan diyor topik topik dolas su meme incelemesine bir cevap bul
alooooooooooooooooooo
öbür iki hamis bekliyom anacim bak rezil olacam eskisi gibi wc yede gidemiyom millet rahatsiz oluyor kendimi kapatinca dünyayla ilgim kesiliyor
canim progestoranin kac mg kullaniyorsunmerhaba kizlar,
öncelikle tüm hamisleri tebrik ediyorum, insaallah sag salim bebisleri kucaklariniza almakta nasip olur. Hamile olmayanlarada tez zamanda hamislikler diilyorum insallah - bende dahilim buna.
Bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim, doktor bana 15 haziranda kontrole gittigimde progesteron icin takviye, kan inceltici ve folik asit vermisti, onlari kullanmaya basladim. Benim son reglim 30 Haziran´da baslamisti.. ondan sonra calisma yaptik ama hamilemiyim degilmiyim henüz bilmiyorum ama bir kac gündür kullandigim ilaclardanmi yoksa gercekten hamilelikten mi bilemiyorum, gögüslerim aciyor ve midem bulaniyor bazen.. kasiklarimda falan henüz agri yok ama sizce erken mi bu belirtiler?
Böyle durum yasayan arkadaslar varmi aramizda??? BAT tarihim 30 Temmuz yada 1 Temmuz ... cünkü genelde reglim 1-2 gün ya önce ya sonra geliyor...
Yardimlariniz icin simdiden tesekkürler - selamlar
kissssssss yoksa annen bekar olan kadinlarin evine gitmemi dedi
canım hoşgeldin, nerlerdesin ya bugün ortalarda yoktun,
şurda batımıza kalmış 2 gün destek ol bana iyice telleri yaktım ben
anladım cnm walla dobra dobra konuşmak gerekirse bi an erkek sanmadım değil seni
nedenini yazarmisin en az benim kadar dobraysan
merhaba kizlar,
öncelikle tüm hamisleri tebrik ediyorum, insaallah sag salim bebisleri kucaklariniza almakta nasip olur. Hamile olmayanlarada tez zamanda hamislikler diilyorum insallah - bende dahilim buna.
Bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim, doktor bana 15 haziranda kontrole gittigimde progesteron icin takviye, kan inceltici ve folik asit vermisti, onlari kullanmaya basladim. Benim son reglim 30 Haziran´da baslamisti.. ondan sonra calisma yaptik ama hamilemiyim degilmiyim henüz bilmiyorum ama bir kac gündür kullandigim ilaclardanmi yoksa gercekten hamilelikten mi bilemiyorum, gögüslerim aciyor ve midem bulaniyor bazen.. kasiklarimda falan henüz agri yok ama sizce erken mi bu belirtiler?
Böyle durum yasayan arkadaslar varmi aramizda??? BAT tarihim 30 Temmuz yada 1 Temmuz ... cünkü genelde reglim 1-2 gün ya önce ya sonra geliyor...
Yardimlariniz icin simdiden tesekkürler - selamlar
agrim yok iyiyim insatin ruhsatini aldim sevincliyim bahce düzenini yetistiecem ayin 29 u teslim gelsin yeni isler esim ve babasi soka girdiler eksik var diyorlardi hep ama yokmus bürodayim bir kac günlük isim var amelelerimle kutladik öglen yemekte son gelismem catltmadan sonra masa alti gögüs incelemesiHa aha ha aha aha ah bitti bitti arada yer yarılsa cevap yazamıyorum yaaa takıntılıyım kızım ben seni uyarmıştım ha aha aha ha ah:) nasılsın?
uzun hikaye tatlim dün aksami komple oku melegimhadi ya kimdi o tatlım ya neler dedi ki
Mrb canım
vallahi arkadaşın yerine bakıyorum ya bu hafta da açamadım açınca da geçmişi anca okudum.
Naber. Vallahi kız yaaaaa 2 gün kaldı şuna bak nasıl dayanıcaz hadi 2 günün geçmesine dayanırız da hadi diyelim ki regl olmadık nasıl teste dayanıcaz ayyyy buna da kalp derler kalppp
bi an şüphelendim daha öncede biri bana gel falan yazmıştı sonra erkek çıktı 5 ay oluo
işim uzun desene tombigimagrim yok iyiyim insatin ruhsatini aldim sevincliyim bahce düzenini yetistiecem ayin 29 u teslim gelsin yeni isler esim ve babasi soka girdiler eksik var diyorlardi hep ama yokmus bürodayim bir kac günlük isim var amelelerimle kutladik öglen yemekte son gelismem catltmadan sonra masa alti gögüs incelemesi
uzun hikaye tatlim dün aksami komple oku melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?