- 15 Şubat 2011
- 426
- 0
Tal hanımcım ellerim titriyor yazarken 1 hafta sonra 1 test daha yapılacak ama 778,80 B-HCG ile kan testim pozitif çıktıhamişim hamişşşşşş
canım çok tebrik ederimm,allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tal hanımcım ellerim titriyor yazarken 1 hafta sonra 1 test daha yapılacak ama 778,80 B-HCG ile kan testim pozitif çıktıhamişim hamişşşşşş
bende deniz canimben kaçar kızlar yemek yapayım öpüyrm hepinizi
ben cok zorlandim bir haftada 19 kez dr a ikii kez acile kaldirildim cok agrili oldu ama yumurta 28mm gelmisti catlatma igneside ypktu bir de zayif bünyeliyim yogun calisma uykusuzluk hepsi bir aradaydi ama catladiktan sonra hic agrim yok bata 11 gün var dahatombiş okuduğuma göre çatlaman ağrılı olmuş
benimde öyle oluyo ya resmen hangi günler çatlıyorum biliyorum
ama benim psikolojik galiba çünkü hala ara ara sancılar ağrılar devam ediyo
gerçi şimdide bat a yanaştık ondan galiba
sanirim öbür ay agustos topigi varmis ordan devam edecekler bende bilmiyorum burdaki gibi olurmu hayirlisi gönüller bir olsun buluruz birbirimizi nerde olsabeni komplemi çıkardınız öbür aya falan geçirseydiniz bari n
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
bende deniz canim
ben cok zorlandim bir haftada 19 kez dr a ikii kez acile kaldirildim cok agrili oldu ama yumurta 28mm gelmisti catlatma igneside ypktu bir de zayif bünyeliyim yogun calisma uykusuzluk hepsi bir aradaydi ama catladiktan sonra hic agrim yok bata 11 gün var daha
sanirim öbür ay agustos topigi varmis ordan devam edecekler bende bilmiyorum burdaki gibi olurmu hayirlisi gönüller bir olsun buluruz birbirimizi nerde olsa
canım allah kucağınada almayı nasip etsin nasıl bir yöntem uyguladın tedavi olarak bende herkese bunu soruyorumama şu sigara konusuna gelince benimde 3. günüm bu gün bırakalı ama hiç aklımdan çıkmıyor bırakcam dedim bıraktım bu arada yeri gwelmişken arkadaşlar lütfen bir sigara arası veriyim geliyorum demeyin su içmeye gidiyorum ne biliyim çişe gidiyorum deyin ya
liste tekrar güncellendi kızlarrr..hadi hayırlı haberler inş..
canım beni neden eklemedin.. 11 temmuz bat ve bebek bekliyorum. bugün gördüm canımı ultrasonda. sonradan dahil etmek yok mu alındım vallahi. mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizlerle beni neden almıyosunuz aranıza listede??
canım beni neden eklemedin.. 11 temmuz bat ve bebek bekliyorum. bugün gördüm canımı ultrasonda. sonradan dahil etmek yok mu alındım vallahi. mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizlerle beni neden almıyosunuz aranıza listede??
merhaba kızlar neler yapyrsnz gremedım bugun hamılemız varmmı ben hastalandım buarada carsamba doktora gıdıcem jimer recep doganlarda karar kıldım cokkk fena agrımmm var ve kan peltesi gelıyor kesın kıst oldu bkalım doktr bızım sorunlarımızdan doktorlugu bırakmaz inşşallahh hbr vercm gelısmelerı hamıs olanları tebrık edıyrm rabbım kucaklarına almayıda nasıp etsn darısı bızlerın başına inş
canim sakin kimyasl gebelik olmasin bende senin gibiydim gecen ay agrili et parcasi gibi niye gitmedin yada aksam acile gir bizi haberdar et 3-4 hamis varmerhaba kızlar neler yapyrsnz gremedım bugun hamılemız varmmı ben hastalandım buarada carsamba doktora gıdıcem jimer recep doganlarda karar kıldım cokkk fena agrımmm var ve kan peltesi gelıyor kesın kıst oldu bkalım doktr bızım sorunlarımızdan doktorlugu bırakmaz inşşallahh hbr vercm gelısmelerı hamıs olanları tebrık edıyrm rabbım kucaklarına almayıda nasıp etsn darısı bızlerın başına inş
seni duydum geldim eve gitmeden iki ceneleselim dedimpek bi durgun bu akşam burası:44:
merhaba kızlar size yeni hamile kalmış biri olarak tek tavsiyem sakın ama sakın stres yapmayın ben 6 ay boyunca uğraştım olmadı ama tatile çıktım hiç kafaya takmadım deniz kum güneş o sırada oldu
tombişş küstün müü
bursadamı oturuorsun tatlım