Tal hanımcım ellerim titriyor yazarken 1 hafta sonra 1 test daha yapılacak ama 778,80 B-HCG ile kan testim pozitif çıktıhamişim hamişşşşşş
selam kızlar bugün jinekoloğa gittim keseyi gördüktam 4 hafta 5 günlük hamileymişim 10 gün sonra kendisinide gösterecekmiş inşallah
darısı isteyen herkesin başına
eskilerin lafına baktık
bilmiyorum ondan oldu veya tesadüf oldu ama kupa tutmuştuk hamile kaldım
tesadüfte olabilir tam bilmiyorum sadece yaptığımı yazdım size
allah herkese nasip etsin bebişçik
anladm tatlım benmki geldi dimiinsallah canim melek benim özel mesaj alaninda biraz trafik kalabalik ama yazacam canim tekrar tekrar gözün aydin
bildiğim kadarıyla 3 hamişimiz var denizcim.inan çok dua ediyorum ilk önce sana versin güzel allahım.canım benim sen çoktan hakettin emeğinle sabrınla.yımırtaların geze geze çatladı nihayet gerisi de hayırlısı ile gelir inşallah
maşallah size bugün ne bereketli bir gün böyle okudukça duygulanıyorum Allah ikinizinde bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öpüyorum canlarım
canım 2.testi bat'ın ilk günü yaptım,son testi de bu sabah bugün bat 2.gün yaptım.[/QUO bende bugün yaptım bat dündü ama çıkmadı ya anca ağlamaktan benim canım çıktı
bu gece kocişim işte evde yanlızım yaşasın k.k
sagol ta oradan aglattin beni ya ben size sevincimden kendime sevinemedim ruhsati aldik binanin bu arada 3 kim ya yavas yavas gelin hamisler
ağlama ama tatlım üzmeyelim seni ben de üzülürüm bak.hugocuk,melek63 ve ben tatlım[/QUOT
hugoyu tanimiyom yeni sanirsam ama tebrik ettim hepiniz insallah kucaklamis fotograflarinizla pc lerimize selam verirsiniz beni sorarsan sanmiyorum canim gercekten sanmiyorum
bende gögüste hiçbişey yok tatlımHAMISLEREEEEEEEEEEEEE
ya kislar su meme olayini bir anlatin bakayim deminden beri masanin altida el aynasiyla caktirmadan meme incelemesi yapiyom
bana gelsene bol bol bunalim takilip bata gün sayariz
evet canım erken döllenme olmş sanırım ondan çıktı hiç belli olmz şekerm allah büyük canım inş vardr bebişSizin güzel haberleriniz ile neyseki biraz neşelendik bugün ya,
Patlayacak gibiydim resmen sabahtan beri.
Benim bat'a 2 gün var, çok merak ediyorum.
Melek canım senin battan 3 gün önce çıkmış ne şans, kimisi geçmesine ramen çıkmıyor.
Bende 3 gün önce yaptım tek çizgi çıktı :)))
Olsada erken heralde diye düşünüp avuttum kendimi hemen oracıkta :))
Regl olcaksamda olayım artık bitsin bu işkence ona bile razıyım yani yeterki belli olsun
bende gögüste hiçbişey yok tatlım
Fortel diye bir idrar testi varmış, evde yapılan cinsinden,
Normallerine göre biraz daha paralıymış ama,
Adetten 1 hafta önce kesin sonuç veriyormuş.. Duydunuz mu daha önce yada deneyen var mı?
Onu alıp mı baksak napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?