sikma canini sen daha iyi bilirsin ama kullandiniz yöntem pek emin degil agiz suyu ile bile hamis olan var eger olursanda caresi var ama insallah degilsindir böyle bir mesaj yazacam aklima gelmezdi hep alismisim seviclere ya neyse canim hayirlisi olsun
canikom sen herseye kendini hazirla istersen yap ama cok kaptirma hersey olabilir dr. streste zaten olamaz diyor ama guzel olur insallah yeni sonuc
canim niye kizayim benim sizin gibi kayinvalide iliskim yokki ama sen büyük ol esini seviyorsan cogu seyi görme ama bilemiyorum ben kendimi bildim bileli hep bu sorunlar var kiz kardesim vs. ayni öyle bazen diyorum allah beni korumusta esim türk olmamis diye ben sinirliyim yapamazdik ama belkide alisirdim bilemiyorum[/QUOTE .!.:bizimki nasıl biliyormusun aynı evde yaşamıyoruz tatil oldumu haydiiii hepberaber yazlığa. yeni evliyiz daha yeni yeni! daha sevgiliykende böyleydik. kadınla içlidışlı olmuştum. bir aydır evde sanki ebeveynlermiz varmış gibi hissediyoruz:) zaten hamilelik şüphemde bir ay öncesine ait. bir aydır bişe olduğu yok anlıCAĞIN.
nazo nerdesin gittinmi cnm
şuan hazır değiliz eşimle ama yarın bir kan testi daha yaptıracağım sıkıntım geçsin şüphe falan kalmasın diyekayınvalidemlerle tatildeyiz bir aydır tüm bu olanlarda bir ayda oldu. 22si gibi bu ayki adetim gelcek ama bakalım artık. merak ediyorum hamile olduğun halde kanaman olabiliyormuş nasıl oluyorki herhalde leke gibi değil mi. şarıl şarıl olmazsın????
geldim canım afiyetler olsun yarasın bebişlere :)Bak Allah söyletti.
keske yarin listeyi güncelleseler de boyumun olcüsünü alacam günün yaklastini görsem tal rain yapabilirmisiniz
eveeeeet şimdi yarın test yapacaklar kimlerrrr regli gecikenler kimlerrrr
bizimki nasıl biliyormusun aynı evde yaşamıyoruz tatil oldumu haydiiii hepberaber yazlığa. yeni evliyiz daha yeni yeni! daha sevgiliykende böyleydik. kadınla içlidışlı olmuştum. bir aydır evde sanki ebeveynlermiz varmış gibi hissediyoruz:) zaten hamilelik şüphemde bir ay öncesine ait. bir aydır bişe olduğu yok anlıCAĞIN.
müjdeyi alacağın günü demek istedin herhalde :)
amin amaben önce sana hayirli olsun diyecem bak gör
beeeeen canım bat bugün yarın test yapıcam
beeeeen canım bat bugün yarın test yapıcam
valla öle şakır şakır (güzel ifade)gelmiyor hiç duymadım canım benim ya leke olarak geliyo üstüne görme durumuda az az bir kaç gün görülüyo çeşmeden akar gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?