- 3 Temmuz 2011
- 1.369
- 1
- 48
Sağol canım ama ben nedense pek ümitli değilim belirti falan kalmadı bende 3 gün var ama şöyle de birşey var vücudum oram buram karnım falan davul gibi olurdu regl olmadan önce ama öyle de bişey yok yani regl de olmıcam gibi bilemedim yani. Bi de ben bu yumurta meselelerin falan aklım ermiyor ya doktor bir hafta önce bana yumurtlama olmuş bitmiş şimdi regl bekliyoruz dedi ya ondan sonra ben hiç çalışma yapmadım zaten artık bir anlamı yok diye anladım eğer kadın yumurtlama olmuş lafını şimdi çalışın anlamında dedi ise ben anlamadım biz çok açık açık konuşmadık doktorla bilemedim neyse yaaa ne olacaksa olacak. Birtek sizlerden ayrıldığıma üzülürüm bak.
ay allah ne deyim canim nazom yumurtlamadan sonra calismana gerek yokki hem bak belirtide yok hem herkes aynimi olacak yani sen + düsün sana kiyamam biliyon bizden helede benden ayrilaman zaten planlari unuttunmu ist gezecez ya hamislik begenecez sen bana diyecen yok göbegin daha büyük görünüyor bu elbiseyle diye sonra ben senin tuluma el koyacam ortakoyde kahve icecez senin light tende bir dene tüttürürüz artik bak unuttum deme